Gość: dziad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:10 Czy gdzieś tego można się nauczyć np. na kursie? Czy ktoś wie, kto organizuje takie kursy w Wawie lub okolicy? Czy może należy wybierać inny sposób i jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoo Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:46 Zapytaj u autoryzowanego sprzedawcy, a tak w pgóle to jest ksiązka do Archicada9 przetłumaczona na polski- tak będzie chyba najtaniej i najprościej, ostatecznej wprawy nabiezesz przy projektowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:33 Czy jesteś pewien że jest do archicada9 książka? W specjalistycznej księgarni otrzymałem informację że nie ma i kupiłem do 7 ale to niezupełnie to samo i jakoś mi nie idzie. Jeżeli jest do 9 książka na pewno, to uparcie będę szukał i drugi raz mnie małpa-sprzedawczyni dobrze poinformowana nie naciągnie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morphi Re: archicad9 IP: *.chello.pl 24.06.06, 22:58 Korki albo poszukaj układu z kimś pracującym, obok którego będziesz mógł usiąść z komputerem - z każdągodziną będziesz miał mniej pytań. Sam się też nauczysz, ale szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinaunia Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:24 witam, ksiązki do archi9 raczej nie ma. Pisze raczej bo może nie jestem na bieżąco ale mam kontakt z wieloma osobami które na nim pracują i również na forum archiCadowskim jest wiele pytań o ten temat. Także trzeba raczej samemu podziubać wspierając się lekcjami z netu na www.archigraph.pl lub pomocą w programie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hago Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:08 Jak to nie ma ksiązki do Archicada 9. Jest wydana w tym miesiącu przez wydawnicto Helion ;) Bardzo przydatna dla początkujących. Polecam. A Archicada najlepiej nauczyć się rysując określony projekt. Podstawowe funkcje najlepiej niech pokaże ktoś lepiej zaznajomiony z programem, a potem już do wielu rzeczy mozna szybko dojść samemu, bo program jest bardzo intuicyjny. Ale książkę i tak polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: archicad9 28.06.06, 12:00 Jest strona www.archicad.pl,a na niej forum Odpowiedz Link Zgłoś