Gość: piotr IP: *.westlb.pl 20.07.06, 14:28 Poszukuje nowej, oryginalnej, wersji, zakup na fakture. Jesli ktos znna sklepy oferujace w dobrej cenie. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek kapota Re: AutoCad 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:06 jak slyszę w dobrej cenie to od razu mi sie zastanawiam.... kole stadion -stejszyn jest sklep gdzie za 20 zeta mozna miec autocada 2007 nie wiem czy to to dobra cena moze da radę utaroewac jescze ze 2 zlote mozna tak i fakture kupic i kalacha ( poniewaz l pisze sie u mnie jak l to wyjasniam ) chodzi o kalasznikowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Re: AutoCad 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:54 Ja mam Acad 2007 LT, kosztował jakies 3.600, ale nie rzuca mnie na kolana, kilka rozwiązan które wprowadzili jest krótko mówiąc do ... bani. Wczesniej miałam Cad 2002, miał mniej "fajerwerków" ale był znacznie lepszy. Zastanów sie, czy warto. Może lepiej kupiś ciut "starszą " wersje w lepszej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś