lejzi_dog 29.03.05, 15:03 www.wtuning.friko.pl/ Sama prawda o was - bieda-tjuningi z Badziewia dolnego Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pabi TUNER Re: Dobra stronka o tuningu IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 30.03.05, 15:10 Debilny tekst /strona/ az chcialoby sie powiedziec ze do twarzy Ci w niej, ale wtedy bym obrazil ta badziewna strone. Zacznij sie leczyc bo nigdy nie jest za pozno... "Zazdrosny jak lejzi_dog" Link Zgłoś
lejzi_dog Re: Dobra stronka o tuningu 31.03.05, 12:12 Gość portalu: Pabi TUNER napisał(a): > "Zazdrosny jak lejzi_dog" Buahahahaha zazdrościć to ja mogę czegoś innego na przykład talentu albo wiedzy a nie pierdziwozu oklejonego śmiecioworami z dresiarzem w środku Buahahaha Link Zgłoś
Gość: Pabi TUNER Re: Dobra stronka o tuningu IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 31.03.05, 16:02 Nooo wiedzy to mozesz kazdemu zazdroscic :] Buahaha Link Zgłoś
Gość: WPR Re: Dobra stronka o tuningu IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 09:30 z Badziewia dolnego z ciekawosci spytam - kiedy ostatni raz tatus spuscil ci lanie jak takis odwazny to wpadnij do mnie na trzeciego maja i powiedz ze pruszkow to 'badziewie dolne' Link Zgłoś
lejzi_dog Re: Dobra stronka o tuningu 31.03.05, 12:15 Gość portalu: WPR napisał(a): wpadnij do mnie na trzeciego maja i powiedz ze pruszkow > to 'badziewie dolne' nie mam zwyczaju odwiedzać takich okolic nie moja dziedzina wstydził bym się przyznać do bywania tam Link Zgłoś