Dodaj do ulubionych

z jakicjh materiałów zbudować dom

IP: *.chello.pl 12.08.06, 08:03

Wasze podpowiedzi proszę z czego budować za ile ( orjentacynie ) w jakim
czasie to realne. Wiem że są systemy kandyjskie , gospodarcze (Czesio ) i
wynalazki jak choćby dom z pustaków styropianowych . Nie przekonują mnie
Za drogie za dużo kosztów robocizny i czasu potrzebnego na wykonanie budynku.
Ekonomiczna budowa ( finanse ) są ważne więc pomocna jest , łatwa , tania
modularność częśći domu . Liczy się także trwałóść konstrukcji,
z podpowiedzi niektórych to podobno , bloczku , pustaki itp. są najlepsze
bo ,,Czesio ,, z prowincji potrafi zlepić nierówności nadrzucić wyrównać
tynkim ale w ten sposób wprowadza w ściany strop hektolitry wody , które
potem muszą odparować ( w czasie 1,5 roku sezonowania ( wskazówki murator)
Czy warto poważne jak dla mnie pieniądze na dom powierazć Czesiom.
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.acn.waw.pl 12.08.06, 08:46
      nie warto, w ogóle nie bierz się za budowę, weź sie za język polski..podkształć
      się ale w wiedzy ogólnej
      budowlaną zostaw na następny etap, po sezonowaniu
      • Gość: BOB> B Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.chello.pl 12.08.06, 22:23
        POGIEŁO WAS eksperci z Bożej łaski > jakjcię wołają cesiu podający się na foru
        za jakiś mif >
    • Gość: mif Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 09:11
      Romciu, miotła w dłoń i Atutowa. Nie klawiatura kompa.
      • Gość: bob .b Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.chello.pl 12.08.06, 23:29
        porąbany mif budował jak pisze . w temsacie

... Czy można wybudować dom < 100 tys. zł? ...
        Autor: Gość: mif
        Data: 14.07.06, 09:36 + dodaj do ulubionych wątków

Instalacje: wod-kan, elek., ogrzewanie, łazienka, kuchnia, wentylacje, kominy -
        25 tys.
        Projekt, adaptacja, geodeta, "papierki", podciągnięcie mediów - 10 tys.
        Fundamenty - 8 tys.
        Dach (papa) - 12 tys.
        Na ściany, ocieplenie, wykończenie, posadzki, podłogi, schody (?) - pozostało
        45 tys O budowie zapomnij :(

• Gość: mariusz Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 08:09
          mif analfabeta
          • Gość: autor no i zaczęło sie od nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 09:07
            no i zaczęło sie od nowa
            witam wszystkich pózno zimowej dysputy
            tylko dlaczego na tym forum?
            moze przeniesiemy sie na budowlane
            rispetto sie ucieszy
            wezmimy jana-w do dyskusji
            mam troche wolnego w ten długi weeeeeeckend
            wiec moze sie zabawimy?????????????
            • Gość: bob.b Re: no i zaczęło sie od nowa IP: *.chello.pl 13.08.06, 10:15
              Trochę wolnego czasu masz no dobrze . Zacznijmy , od pytania czy wszyscy muszą
              postrzegać budowę domu poprzez sławetny film Alternatywy 2.
              Dla pokolenia z tych czasów ( mif ) zdaje się nie ma , alternatywy.
              Wswzystko musi być kombinoane , zdobywane nakładem wielkiego wysiłku.
              czasem po znajomości itd. W języku tzw. fachowców nawet , na szczytach
              władz nazywają to budować , we własnym zakresie .
              • Gość: autor Re: no i zaczęło sie od nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:25
                nie muszą
                nie pamietam kiedy musiałem kombinowa jakis towar
                jakby co mogę dac adresy (na dowolny towar)
                jest alternatywa
                • Gość: bob.b Re: no i zaczęło sie od nowa IP: *.chello.pl 13.08.06, 10:46
                  Bardzo proszę ale mam zastrzeżenia , aby to nie był towar , takie badziewie jak
                  suporech ( rozpada się w rękach ) można rzeźbiś paznokciem lub , aż taki
                  radioaktywny jak np: pustaki max z wypalanej gliny ( drogie ciężkie malutkie
                  bloczki ) i na koniec , materiały które powiedzmy polecasz raczej nie powinny
                  ( koszta ) wymagać potem dzisiątek ton tynków , aby można zaliczyć to do
                  ścian użytkowych w stadarcie europejskim Acha jeszcze malutki wymysł chcę
                  mieszkać po zbudowania domu i nie czekać rok i dłużej aż z tego badziewia
                  ( pustaki ) odparują hektolitry wody . A to że chcę mieszkać zaraz po
                  zbudowaniu czy to za dużo dla dla polecanych materiałów Altwernatywy 2
                  ( Wcale mi się ten film nie podoba , mało śmieszny prymitywny jak murarz z
                  kielnią i dziesiatkami ton zapawy do wyłożenia ) 1 kilo zaprawy = około 1 zł to
                  koszty pracy ( bez Wat Zus podatków na czarno ).
                  KOBINACYJE kolego jak na ul. ALTERNATYWY 2 .
                  Czy Ty , jesteś wszystko wiedzący , cieć Anioł
                  a pardąąąą masz amicje na gospodarz domu .
                  na scianę i w tynki
                  • Gość: autor Re: no i zaczęło sie od nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:07
                    zadnych materiałow nie polecam ,bo nie kręce lodów w tym temacie
                    pisałem jedynie ze nie potrzeba kombinowac z towarem bo jest

a czy i z czego budujesz to jest to parekselans twoja broszka
                    co jest romek?
                    znowu cie naszło na ,,system gospodarczy?"
                    • Gość: bob.b Re: no i zaczęło sie od nowa IP: *.chello.pl 13.08.06, 11:12
                      Jak Cię wołają autor . Prezentowna przez Ciebie na forum niby to zażyłóść ,
                      zanjomość ni jak , mi się nie kojarzy z konkretną osobą , człowiekiem. Co jest
                      autor zabrakło Ci pary , czy to wyłazi z Ciebie , kolejny domorosły ekspert ,
                      pełno takich , co to zawsze wszystko wiedzą najlepiej .
                      • Gość: autor romus sklerozo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:16
                        nie niby zazyłoś c romus
                        nie pamietasz kto ci zrobił taka strone ?
                        www.romekstrona.republika.pl/
                        nie niby tylko jak paiętam to jescze mi wisisz 300zł za domenę
                        • Gość: autor co jest romuś ,widacswiatełko w tunelu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:40
                          kumasz baze ,z kim taczysz?
                          jakby powiedział nasz wielki detektyw
                        • Gość: bob. b Re: romus sklerozo IP: *.chello.pl 13.08.06, 11:58
                          Prymityw i chamstwo w Polsce zwwsze było tego , aż nadto . Nie wiem tylko
                          dlaczego tacy jak Ty uznają każdą krytykę za atak na Siebie . Ale dlaczego
                          miałoby się zmienić coś w IV RP nawet na szczytach smierdzące G....zobacz sam.
                          Link do pliku: voila.pl/v1vse/?1 jest tam takze propozycja biznes do
                          zrobienia dla zwolenników i wielbicieli wyrobów z ceramiki

A ty człowieczku o nicku ,,autor,, , który nawet nie boisz sie swego imienia
                          nie zasługujesz na krytykę . Pozdrawiam maluczkich. ( bez urazy osobistej )
                          • Gość: autor Re: romus sklerozo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:12
                            krytyki władz nie uznaje jako atak na mnie

to absolutnie wykluczone
                            tyle ze jak piszesz:
                            ,,Oni uznali , że mogą oszukiwać i zmuszać do ubustwa Czytaj na str.2"
                            to trzeba pamietac o ubogich
                            wtedy ubóstwo moze byc mniej dotkliwe

w postach na forum też pisze nie chlóinje
                            ale na stronie to dobrze sprawdzic wordem
                            masz sprawdzanie pisowni

i nie pisz do mnie w liczbie mnogiej
                            ja nie jestem w grupie trzymającek władze
                            jestem sam
                            wiec nie ,,tacy jak ty"
                          • Gość: autor Re: romus sklerozo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:14
                            romus a za co ty bys miał i chciał mnie krytykowac ?
                            to przeciez twoje cytaty ,twoje słowa ,twoje pomysły np ,,paznokciem po suporku"
                            ja je tylko zebrałem w jednym miejscu
                            za co chcesz mnie krytykowac ?
                            no i masz racje nie boje sie swego imienia
                            • Gość: autor Re: romus sklerozo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:21
                              romuś
                              twojemu wrogowi zrobilem tez strone
                              www.dzondablju.republika.pl/
                              a przeciez wróg twojego wroga powinien byc twoim przyjacielem
                              a ty mnie atakujesz
                              pogieło cię
                              • Gość: bob.b Re: romus sklerozo IP: *.chello.pl 13.08.06, 12:38
                                Miało być o towarze dom w zasadzie o efektywności powstawania tego tworu
                                ludzkich rąk pozostań Ty autor już przy wskazówkach porąbańców typu mif
                                Oczywiście jeśli bedziesz coś budował masz gotowy przepis cytuję ponownie
                                porąbany mif budował jak pisze . w temsacie

25 tys.
                                Fundamenty - 8 tys.
                                Dach (papa) - 12 tys.
                                45 tys O budowie zapomnij :(

Baj , baj POWODZENIA W BUDOWIE

P.s piszę z błędami bo mi się tak podoba , a może i z lenistwa .
                                Soryy :Czytaj tylko to co bezbłednie wyskrobane poprzez klawiaturę .
                                będziesz mądrzejszy , tylko Ci co ładnie zgrabnie piszą , mają zawsze rację i
                                są nieomylni.
                              • jan-w Załosny autor/fachowiec/? a naprawdę dyletant. 13.08.06, 20:26
                                Próżnoś repliki się spodziewał,
                                nie dam ci prztyczka ani klapsa,
                                nie powiem nawet:
                                >Pies cię j...ł<
                                - Bo to mezalians byłby dla psa."

Julian Tuwim "Na pewnego endeka, co na mnie szczeka"
                          • Gość: b.b Re: romus sklerozo IP: *.chello.pl 13.08.06, 22:41
                            Kancelaria Prezydenta RP
                            Nr BLO-060/3212/03/06/WM 04.08.2006 14:23 10,02 kB
                            Zapoznaliśmy się z nadesłanymi załącznikami.
                            Uprzejmie informujemy, że wypłacenie wkładu zgromadzonego na oszczędnościowej
                            książeczce mieszkaniowej zarejestrowanej w PKO BP oraz premii gwarancyjnej
                            należy do wyłącznej kompetencji właściwego oddziału tego banku.
                            Urząd prezydenta nie może podejmować w tym zakresie jakichkolwiek decyzji bądź
                            ingerować w rozstrzygnięcia banku.
                            Jednocześnie przepraszamy za opóźnienie w udzieleniu odpowiedzi spowodowane
                            napływem bardzo licznej korespondencji skierowanej do Pana Prezydenta.

Z poważaniem
                            Wojciech Marczak
                            Asystent specjalista
                            Biuro Listów i Opinii Obywatelskich
                            Kancelarii Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej
    • Gość: bob. budowniczy Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.chello.pl 13.08.06, 14:33
      Łopatologicznie dla autora ( zdaje się że inaczej nie rozumie)
      Wysiadł koleś zwolennik jak mi się wydawało tradycyjnych budów.
      Podobno można własnymi rękami to zrobić być może dla przeciętnego
      konsumenta towaru dom , jakoś czarno to widzę Sprawdź sama(m)
      Dok1.doc
      Link do pliku: voila.pl/ro001/?1
      • Gość: autor roman ,czy juz wiesz z kim tanczysz/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:03
        roman ,nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie ; czy wiesz juz z kim tańczysz?

i wyduś z siebie o co w tym chodzi?
        bo miotasz sie i nie wiadomo do czego pijesz
        • Gość: bob. b Re: roman ,czy juz wiesz z kim tanczysz/ IP: *.chello.pl 13.08.06, 16:24
          Ach z twoją zażyłością nie przestawiasz się , posługujesz jakimiś skojarzeni
          i jeszcze jakbyć co straszył piszą czy wiesz z kim tańczysz .
          Dawno dawno temu młodzieżowe gangi używały takich odzywek.
          TanczyćĆ WCALE MI SIĘ NIE CHCE ZWŁASZCZA W TAKĄ ULEWĘ jak dziś .
          AUTOR TO tY WYDUŚ O COcI CHODZI . JAK MI SIE WYDAWAŁO SZUKAŁEŚ
          NA FORUM POWODU ZACZEPKI . Nic nie piszesz na tenat główny z jakich materiałó
          zbudować oczywiście w miarę tanio.
          MNIE O CO CHODZI PRYMITYWU NIE CIERPIĘ
          ROZRASTAJACEJ SIĘ NA PRAWIE MASOWĄ SKALĘ BIEDY NIE LUBIĘ .
          ŻAL PATRZEĆ NA POLSKĘ KTÓREJ JEDYNYM SYBOLEM SĄ TANIE UŻYWANE CIUCHY W
          MIEJSCACH , BYŁYCH PRZEDSZKOLI , PRZYCHODNI ZDROWIA itd.
          • Gość: autor Re: roman ,czy juz wiesz z kim tanczysz/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:42
            roman
            popłakałem się
            mieszkasz przy arkuszowej
            to wiesz gdzie jest perseusza
            nieprawdaż
            prawdaż
            i co ? tez bieda?
            na tym zamkniętym osiedlu?
            robiłem tam projekt : nie powiem komu i za ile i co robiłem
            nie pitol o biedzie
            b się rozpłacze
            zobacz sobie zdjęcia z konga czy angoli i popłacz ze mna
            ale nie dzwoń tym głosem narodu
            • Gość: autor sory roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:45
              nie arkuszowa tylko atutowa
              pomyła
              zwracam honor
              chciałem cie do buzrujów zaliczyć
              • Gość: bob.b Re: sory pacanie IP: *.chello.pl 13.08.06, 17:14
                Jak zawsze niezawodny wszystko wiedzący ekspert od wszyskiego.
                żal; d... sciska czytając to co wypisujesz nic na temat
                przypomnę pacanowi Z jakich materiałów zbudować dom/.
                W domyśle dobre tanie trwałe materiały i nizbedna robocizna w jak nakrótszym
                z możliwym czasie
                Dom ,,pacanie,, zbudować czyli rzecz , towar użytkowy.
                A co likwidujących się instytucji pożytku społecznego jak przychodnie
                przedszkola itd. Żadna to tajemnica Ale za to niby mozna kupić tanie gacie w
                pomieszczeniach byłej rejonowej przychodni zdrowia . I dobrze palncie wiesz ze
                nie chodzi tylko o jakiś nadzwyczjny taki wyjątek podobnych na pęczki w
                całym kraju . Tylko dla takich idiotów których rozpiera prymityw i duma z
                tworzenia ordynarnych obrazków , to z pewnością , nic nie znaczy.
                Baj , baj wróc do pisywania właściwych Tylko Tobie stron , Palancie
                • Gość: mariusz Re: sory pacanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 18:05
                  panowie chyba zgubiliscie watek?
                  • Gość: bob.b Re: sory pacanie IP: *.chello.pl 13.08.06, 18:38
                    Jak na to wpadłeś mankucie , odmieńcu co to dom lewą ręką musisz budować ,
                    Sory bez urazy w dniu mankuta ( to dziś ) , taki ,,lewy,, żart z Bogu ducha
                    winnych ludzi czasami , nawet wybitbych. Ponoć Napoleon , też był mańkutem.
                • andrzej.sawa Re: sory pacanie 13.08.06, 18:23
                  Niestety trudno zauważyć na jaki temat piszesz.Może zmień forum.
                  • Gość: bob.b Re: sory pacanie Pytanie dla A. sawa IP: *.chello.pl 13.08.06, 19:18
                    Udzielsz się na forum jak mało kto , wszędzie Cię pełno.
                    o co Ci chodzi szukasz klientów-frajerów na swoje usługi./
                    Dziatku Sawa . Pytanie dla Cię : Szklankę napełniono grubym 5-8 mm żwirem
                    aż , po brzeg . Czy jest już całkiem pełna .
                  • Gość: autor roman ,roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:21
                    ale głupi jesteś
                    nic ci rozumu nie przybyło
                    przez czas kiedy ty jadałes gołymi łapami ,wymyslono wiele ciekawych rzeczy ,a
                    ty nadal na czworakach
                    smieszne i załosne zarazem
              • Gość: autor romano -kretino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:43
                powiedz miły przyjacielu gdzie jest ul atutowa
                bo jak nie przestaniesz mnie obrazać to sie tam przejadę
                • Gość: autor Re: romano -kretino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:49
                  acha juz wiem
                  białołeka
                  to gdzies tam pod drutami wysokiego napiecia?
                  przy wale powodziowym?
                  tam dzie mieszkali ci złodzieje samochodów?
                  to masz laskowski nieze towarzycho koło domu
                  tak zwane szemrane
                  az strach się bać
                  a en nr 7 to chyba dzieś tez pod wałem
                  moze w tych patykach
                  nie byłem tam roman chyba z 8 lat
                  sądząc po twoich wypocinach to sie tam niewiele zmieniło
                • Gość: bob. b Re: romano -kretino IP: *.chello.pl 13.08.06, 19:54
                  Zdaje się że skonczyłem z Toba , nie ma oczym z takimi ,,gadać ,,.
                  Uciekasz się do inwektyw tylko ze strachu , że nie będziesz umiał dać
                  odpowiedzi na pytanie zadane A. sawa . Nie musisz , nawet czytać. Wybieraj
                  tylko ładne , zgrabne przymilne wypowiedzi i bez błedów . Dla takich jak Ty ,
                  to wystarcza . Ale , ale ani razu , nic nie napisałeś na temat
                  Z jakich materiałów zbudować.
                  Jesteś ,,głupi,, od urodzenia , czy z wiekiem nasila się to u Ciebie ....
                  • Gość: autor Re: romano -kretino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:27
                    roman
                    ty jesteś za to ,,madry"
                    i jak sam piszesz wydaje ci sie ze skończyłeś
                    i wydaje ci sie ze ktos to czyta oprócz mnie
                    ja sobie robie jaja i czekam kiedy mod skasuje te głupoty
                    wiec roman luzik ,luzik

acha i dziatku pisze sie przez d
                    dziadku!
                    przynajmnie ó naz w Ósa
                    • Gość: mif Re: romano -kretino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:14
                      Witaj autor
                      Masz jakąś skrzynkę na gazecie?
                      :)
    • Gość: bob.b Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.chello.pl 13.08.06, 20:53
      Byłbym rad za kilka zdań na temat
      z jakich materiałów zbudować dom.

O tym ze dla wielu ludzi budowa domu t poważne koszty
      Wspominać nie trzeba . Logicznym wiec jest ograniczenie
      kosztów przynajm,niej tych które są zbedne . Sposób na dom

jak z pzepisu gościa forum mif :
      budował jak pisze . w temsacie

25 tys.
      Fundamenty - 8 tys.
      Dach (papa) - 12 tys.
      45 tys O budowie zapomnij :

P. s. można by jeszcze , dodać zwyczjową formułkę do projetów domów
      dane opracowano na podstawie średnich kosztów opracowanych przez Sekocenbud.
      Gazetowi eksperci Bohaterowie z ulicy Alternatywy Baj baj.
      • axx61 Re: z jakicjh materiałów zbudować dom 14.08.06, 03:29
        Dom mozna wybudowac nawet z ...gowna wielbladziego. Tak buduja w Jemenie
        zgodnie z zaleceniem ONZ.
        • axx61 Re: z jakicjh materiałów zbudować dom 14.08.06, 03:30
          Zapomnialem dodac ze gowno jest zmieszane z glina i bloczki sa suszone na
          sloncu.
    • Gość: bob.b Re: z jakicjh materiałów zbudować dom IP: *.chello.pl 14.08.06, 05:43
      Za oknami świta duma nasza , rzecz-pospolita , a Wy jacyś tacy , ludzie ,
      rodacy , co Wam , jedziecie do pracy . Miłego dnia .
    • Gość: bob.b Wypada podziękować IP: *.chello.pl 14.08.06, 06:24
      Niektórym z wysiłejki wkład w dyskusję . Czasami chaotyczną , prawie jak budowa
      gospodarcza czyli jak podaja statystyki 85 % wszystkich mieszkań jakie powstają
      ( od pewnego czasu ) w Polsce .
      Ozwały się prawie ale tylko na forum prywatnym ( e-mail )super specjaliści
      od czego nie wiadomo . Ale dzięki i za to.
      Wprawdzie nie wiem jak wpierw zbudować dom ( za co ) skoro tylko część moich
      pieniadzy z jedynego masowego systemu oszczędzania na mieszkanie . Oddadzą mi
      dopiero po zbudowaniu domu . Znacie tak dobrych ludzików firemki hurtownie , co
      dadzą za darmochę na ładne oczy , materiały na dom i bedą czekać aż bedą
      pieniądze . Oni chyba wiedzą o takich przypadkach. Ktoś i tak podkablował
      niepochlebną opinię o IV Rzeczy-Pospolitej . A miało być tak fajnie trzy
      miliony nowych mieszkań w 8 lat ( około 1000 na dobę ). To naprawdę wymagać
      bedzie seper eXtra materiałów , ludzi i odpowiedzialności a może od razu tak by
      kartki na mieszkanie. Nasze ( około 1,5 mln. klientów PKO BP ) pieniądze na
      mieszkanie sprywatyzowano.index.doc ( chciałewm dobrze wyszło jak wyszło )
      Link do pliku: voila.pl/rd6tp/?1

( Oni już wiedzą i bardzo liczą na twój głos w wyborach samorządowych )
      cytat z korespondencji z seper expertem pierwszego
      ,,
      Kancelaria Prezydenta RP Nr BLO-060/3212/03/06/WM

Zapoznaliśmy się z nadesłanymi załącznikami.
      Uprzejmie informujemy, że wypłacenie wkładu zgromadzonego na oszczędnościowej
      książeczce mieszkaniowej zarejestrowanej w PKO BP oraz premii gwarancyjnej
      należy do wyłącznej kompetencji właściwego oddziału tego banku.
      Urząd prezydenta nie może podejmować w tym zakresie jakichkolwiek decyzji bądź
      ingerować w rozstrzygnięcia banku.
      Jednocześnie przepraszamy za opóźnienie w udzieleniu odpowiedzi spowodowane
      napływem bardzo licznej korespondencji skierowanej do Pana Prezydenta.

Z poważaniem
      Wojciech Marczak
      Asystent specjalista
      Biuro Listów i Opinii Obywatelskich
      Kancelarii Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej
      ,,
      ( koniec cytatu )
      • Gość: XXL Czym się różni Pam pierwszy obywatel od zwykłego IP: *.chello.pl 14.08.06, 06:43
        Na noc zawsze zawiązuje sobie biało-czerony krawat pod szyją .
        żeby po obudzeniu się , mógł odróznić głowę od d...
    • Gość: autor roman nazwę cie złodziejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:14
      • Gość: autor Re: roman nazwę cie złodziejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:19
        na swojej pseudostronie umiesciłeś zdjecia ukradzione ze strony sklepu
        internetowego
        czy nikt nie mówił ci ze takie zachowanie to kradziez i jest to scigane i
        karane przez prawo??
        czy mama nie uczyła cie ze okradanie innych z własnosci intelektualnej to
        przestepstwo??

wiem ze usuniecie tego linku to ponad twoje zdolnosci intelektualne ,
        sama kradziez i owszem ,ale złodziejstawa nie da sie ukryc
        to ze mieskzasz na atutowej obok złodziei samochodowych to cie nie
        usprawiedliwia
        to ze jesteś z rodziny patologicznej tez nie bardzo
        moze byc jedynie okolicznoscia łagodzaca

roman
        • Gość: AUTOR Re: roman nazwę cie złodziejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:25
          GDYBYŚ ZŁODZIEJU CHCIAŁ MNIE POZWAC ZA OBAZE TO MÓWIE
          ukradłeś to ze strony sklepu internetowego kowalczyka
          czy on o tym wie?
          ze wykorzystujesz jego zdjecia na swoich badziwiastych stronkach?
          gdybys chciał mnie pozwac za obraze czy osczerstwo to daj znać gdzie ci
          przysłać swoje dane ,zebys mogł złozyc doniesienie na policje
          • Gość: autor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:47
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka