Gość: gość 48 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:11 Mam pytanie... jaka byscie polecali szkole rysunku w Warszawie? Majac na uwadze dostanie sie na Politechnike na wydzial architektury po roku nauki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MI Re: szkoła rysunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:07 Labirynt Piotra Zwierzchowskiego jedna z 2 najleprzych, ale tam właśnie chodziłem i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarna Re: szkoła rysunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:42 Nie wiem , jak sie pan nazywa, jest architektem i architektem wnetrz, zajecia sa we czwartki na Wiatracznej, kosztuja 200 zl. za cztery spotkania w miesiacu od 14.00 do 20.00, w grupie jest 5-7 osob. Jesli interesuja Cie szczegoly, adres , telefon, to znajde, pa, sarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 48 Re: szkoła rysunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:24 jasne ze szczegoly mnie interesuja... czy to jest jakas szkola czy on przyjmuje prywatnie? a co do labiryntu to dostales sie? jak tak to po jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAPW Re: szkoła rysunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:20 Obecnie na WAPW najwięcej ludzi na studia stacjonarne ( dzienne) dostaje się ze szkoły rysunku Wojtka Domińczaka.Drugą największą i najlepszą szkołą jest Labirynt Piotra Zwierchowskiego,ja właśnie tam chodziłem jeszcze za czasów kiedy od Piotra dostawało się najwięcej osób.Klimat w obu szkołach jest ok.Duża rywalizacja,ale chyba o to chodzi. Pozdravviam Odpowiedz Link Zgłoś