przedszkole.w_wa 29.11.06, 19:54 Poszukujemy pracowni architektonicznej/architekta (z doświadczeniem w projektowaniu tego typu budynków) do zaprojektowania 6-oddziałowego przedszkola. Kontakt przez maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojej, żałuje Re: Projekt przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:31 Moje ostatnie nie powstało, bo developer doszedł do wniosku, że musiałby do niego dopłacać, choć obiecał mieszkancom wybudowanych domów. Brak jest poza materiałami z lat 70 jakichkolwiek materiałów do projektowania. Sanepid jak uzgadnia też nie wie czego się czepić, więc czepia się wszystkiego. Ale warto pamiętać o brodzikach do mycia pupci, westernowych drzwiach do kibelków, leżaczkach i jedzeniu w salach,a jak dzieci maja zajęcia na zewnątrz to o wc zewnętrznym, myciu rączek. Pokój pielęgniarki lub lekarza, zwróccie uwagę na salę zajęc rytmicznych, bo pianino przeszkadza innym. Jak kuchnia pełna to trochę bajzlu, jak catering to co robić z opakowaniami itd. Chętnie bym Wam to zrobił, ale jak dziś policzyłem, mam czternaście tematów no i sorry. Nie bierzcie żółtodzioba, bo polegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Polecam Design Well IP: *.aster.pl 30.11.06, 09:32 W prawdzie projektują mi bud. biurowy, ale w ich portwolio widziałam 1 lub 2 przedszkola. Ich strona: www.dwell.pl . Mają ciekawe pomysły i dobrze przebiega współpraca. Są terminowi. Trochę zachwalam, ale się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Projekt przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:15 gzie jest polozona dzialka jaki powiat miasto itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt_01 Re: Projekt przedszkola IP: *.aster.pl 03.12.06, 22:33 Jesteśmy biurem projektowym z Wawy. Chętnie podejmiemy się wykonania projektu. Proszę o przesłanie informacji na meila: design@puff-buff.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubaolejnik Re: Projekt przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:56 Witam! Nasze referencje sa zamieszczone na roboczej wersji strony www.osa-architekci.pl Jesli bylibyscie Panstwo zainteresowani wspolpraca prosze o kontakt osa@architekci.pl 601 940 343 Kuba Olejnik 606 786 706 Zbyszek Szczepankiewicz OSA architekci Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś