marcineger 30.11.06, 01:09 Jestem w trakcie załatwiania formalności związanych z kupnem działki. Chce na niej bubudować rodzinny blok 4-6 mieszkań. Szukam architekta, który zproponuje mi coś ciekawego. Inwestycja będzie w Warszawie. Więcej na maila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ommi Re: Szukam architekta IP: *.aster.pl 30.11.06, 08:40 Jeśli ma to być coś ciekawego to polecam arch. Marcina Rubika www.marcinrubik.pl, a do działki na zewnątrz arch. krajobrazu Roberta Nowickiego www.urbandesign.pl/ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proarchitektura Re: Szukam architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:15 był u mnie klient co taką działkę sprzedaje, dostał wstępną wycenę i nieco informacji, bez umowy więcej nie będzie ....cos ciekawego projektuję zwykle po podpisaniu umowy, ale może cos więcej się dowiem.... proarchitektura@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Design Well są dynamiczni i kreatywni... IP: *.aster.pl 30.11.06, 09:17 Wsółpracuję właśnie w tej chwili na projektem rozbudowy kamienicy i godnie mogę polecić arch. Grzegorza Wojciechowskiego i Design Well, zobaczcie też ich stronę www.dwell.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt_01 Re: Szukam architekta IP: *.aster.pl 03.12.06, 22:29 Jesteśmy biurem projektowym z Wawy. Chętnie podejmiemy się wykonania projektu. Proszę o przesłanie informacji na meila: design@puff-buff.com Odpowiedz Link Zgłoś