Gość: d2s IP: *.acn.waw.pl 20.12.06, 14:29 Projekty wnętz d2sprojekt@op.pl profesjonalnie Cena 60pln/m2 współczene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.soltys Re: Projekty wnętrz 22.12.06, 10:13 pszebijam cie ty brzydalu projekty wnecz za 25 zł z metra www.adamsoltys.pl pa całuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d2s Re: Projekty wnętrz IP: *.acn.waw.pl 22.12.06, 10:55 a nie przebijesz mnie))))) przebijasz tylko humorem czyli ci nie wyjdzie))) pa i jak jesteś kobietą to też buziaczki jak nie to nie ma buziaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujt adam sołtys - kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:51 adam sołtys - kobietą to moze byc nawet prawda tylko nawet jesli to jest to straszna wywłoka bez buziaczków wiesz co on w tej gebie mógł trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d2s Re: adam sołtys - kobietą IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.12.06, 21:26 Nie lekcewacz sołtysa zobacz jego stronę za 25pln/m2 to chłopak tworzy całkiem nieźle mało detalu ale początki są trudne, więc bez krytyki notabene będę go polecał niewymagającym klientom, nie karzdy doceni pomyślunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d2s Re: adam sołtys - kobietą IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.12.06, 21:28 każdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: adam sołtys - kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:02 autor szmaciarz robi wnętrza za 5 zeta w oborze to ten co wczesniej podpisywał się nickiem adam.sołtys a za 5 zeta zrobi loda dla konia pozdrowionka autorku żenado, mama jeszcze netu nie odcieła??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Projekty wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:03 a i autorku na święta specjalne życzenia ode mnie : possij starej cyce :D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor juz sie do tego odnosiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:05 sołtys - depiluj swoich kolegów www.biznesforum.pl/topics17/salon-depilacji-dla-panow-vt5980.htm a damskie ,,cyce " zostaw w spokoju to jest cos na czym sie nie znasz i nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d2s Re: juz sie do tego odnosiłem IP: *.acn.waw.pl 01.01.07, 21:31 chłopcy zróbcie sobie własny wątek i tam sobie ubliżajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: designer Re: juz sie do tego odnosiłem IP: *.bchsia.telus.net 01.01.07, 22:12 problem w tym ze to nie chlopcy tylko sfrustrowany forumowicz "autor" belkocze sam z soba pod wieloma imionami, w tym i wielu innych watkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizajner? fjara ! Re: juz sie do tego odnosiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 22:31 www.adamsoltys.republika.pl zobacz kto tu jest zfróstrowany Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: juz sie do tego odnosiłem 02.01.07, 19:38 jakos patrze i jakos nie widze. jakas takas dupas zbitas ta strona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d2s Re: juz sie do tego odnosiłem IP: *.acn.waw.pl 04.01.07, 12:26 ładnie chłopak projektuje daj mu spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3s Re: juz sie do tego odnosiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:39 ale musi miec cienko ze zdjeciami jak wkleja swoją kawalerkę niewiele tego sie narobiło i dlatego wkleja z gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt inaczej ile wpisów IP: *.acn.waw.pl 10.01.07, 10:04 czy ktoś wam policzył ile razem macie wpisów na tym forum? chyba nie bo samych wątków z waszej strony jest tu 99 % naprawdę nie macie co robić tylko tu przesiadywać? Odpowiedz Link Zgłoś
abell-art Re: Projekty wnętrz 11.01.07, 18:09 Projekty wnetrz Warszawa i okolice Projekty wnętrz pełna dokumentacja: -rzuty -widoki ścian -aranżacja -wizualizacje -kosztorysy cvz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt inaczej Re: Projekty wnętrz IP: *.acn.waw.pl 14.01.07, 23:04 Nie sądzisz że to mój wątek? jak możesz się tak bezczelnie reklamować pod cudzym adresem?)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abell-art Re: Projekty wnętrz 16.01.07, 09:31 Posiadasz jakies prawa czy co?? Podpimam sie o nie bede smietnika robil na formu Odpowiedz Link Zgłoś
hola-design Warszawa - 60zł - HoLa Design 16.01.07, 08:21 ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ: www.hola-design.com hola@hola-design.com - 022 669 54 65 Projektujemy: - wnętrza mieszkań i domów, - wnętrza barów, pubów, - ogrody przydomowe, - zieleń na tarasach i balkonach, - zieleń we wnętrzach prywatnych i publicznych, Jesteśmy młodym zespołem szukającym harmonii i piękna w otaczającej nas rzeczywistości. Z entuzjazmem zmagamy się z materią w misji nadawania realnych kształtów Państwa wizjom. Wspieramy naszą wyobraźnią kreowanie Państwa własnej, prywatnej przestrzeni. Odpowiedni dobór kształtów, materiałów i roślin, gra światłem, kolorem, fakturą i nastrojem jest kluczem do odnalezienia w tej przestrzeni cech i wartości ważnych dla Państwa. W tej trudnej drodze pragniemy być przewodnikiem, doradcą wsłuchującym się w Państwa potrzeby i współtworzącym, w oparciu o ich poznanie, oryginalność i niepowtarzalność miejsc Państwu bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś