inquisition 21.01.06, 18:11 jak ktoś wypatrzył, zna to proszę dać znać - chodzi o naprawę rozerwanej kieszeni w kurtce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magi104 Re: Szukam kuśnierza(naprawa odzierzy skórzanej)- 21.01.06, 20:25 Kuśnierz (choć nie wiem, czy zajmuje się naprawami, ale zapytać warto) jest na os F, za pawilonem przy skrzyżowaniu, po tej samej stronie co Straż Pożarna.... Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Re: Szukam kuśnierza(naprawa odzierzy skórzanej)- 23.01.06, 09:10 Dzięki - wiem gdzie to jest dzisiaj sprawdzę co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: Szukam kuśnierza(naprawa odzierzy skórzanej)- 21.01.06, 20:31 możesz zapytać w punkcie szewskim - na przeciwko leader price. tam robią drobne naprawy odzieży skórzanej, np wszywają zamki, naprawiają torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
rasia1 Re: Szukam kuśnierza(naprawa odzierzy skórzanej)- 21.01.06, 22:06 stare tychy - obok targu - nie wiem jak sie ulica nazywa, ale to naprzeciwko piekarni i pralni chem. kiedys byl kusnierz w metrze, nie wiem czy jeszcze funkcjonuje, trzeba sprawdzic (od strony wjazdu do garazy) Odpowiedz Link Zgłoś