Dodaj do ulubionych

adaptacja gotowego projektu - pilne

16.01.07, 09:20
witam
szukam architekta ktory jeszcze w tym tygodniu wykona adaptacje projektu-
gotowca do warunkow na dzialce
warszawa bialoleka
prosze o info na e mail
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: inny architekt Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:59
      razem z konstruktorem w tym tygodniu ?????
      • Gość: architekt inaczej Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 20:11
        ja się podejmę, proszę o telefon po łikendzie
        • Gość: inny architekt Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:37
          szkoda, ze mam terminy i ślęczę po nocach .... pewnie to ekstra zapłata za
          ekstra termin
          • Gość: architekt inaczej Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 22:41
            inwestor chce dać architektowi tak dużo czasu, do końca tygodnia, bo chce mieć
            zrobione porządnie, a nie od czapy, chce mieć porządnie naniesione instalacje,
            ładnie policzone powierzchnie biologicznie czynną, żeby się zgadzała z warunkami
            zabudowy, dlatego nie chce się spieszyś, woli dobrze i ja mu się nie dziwię
            • Gość: mif Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:55
              Kończt się promocja w Starostwie 2 w 1.
              Jak będą ładne rysunki, to inwestor dostaje z pozwoleniem na budowę, zgodę na
              użytkowanie. Stąd pośpiech.
              • domgalaxy Re: adaptacja gotowego projektu - pilne 16.01.07, 23:07
                Kiedy i gdzie architekt zaginal, oraz czy jest jakas nagroda za pomoc w
                znalezieniu. Informacje prosze przeslac na email lub zadzwonic na telefon.
    • Gość: inny architekt ja podejrzewam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:59
      że chodzi o oferty cenowe (termin hipersuperbłyskawiczny- to się rozumie samo )
      z portfolio na maila gazetowego oraz że płacić będzie się bardzo mało, bo jak
      szybko się robi to przecież mało godzin wychodzi, więc co my tu .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka