kazik_1983 16.01.07, 09:20 witam szukam architekta ktory jeszcze w tym tygodniu wykona adaptacje projektu- gotowca do warunkow na dzialce warszawa bialoleka prosze o info na e mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inny architekt Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:59 razem z konstruktorem w tym tygodniu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt inaczej Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 20:11 ja się podejmę, proszę o telefon po łikendzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny architekt Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:37 szkoda, ze mam terminy i ślęczę po nocach .... pewnie to ekstra zapłata za ekstra termin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt inaczej Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 22:41 inwestor chce dać architektowi tak dużo czasu, do końca tygodnia, bo chce mieć zrobione porządnie, a nie od czapy, chce mieć porządnie naniesione instalacje, ładnie policzone powierzchnie biologicznie czynną, żeby się zgadzała z warunkami zabudowy, dlatego nie chce się spieszyś, woli dobrze i ja mu się nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: adaptacja gotowego projektu - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:55 Kończt się promocja w Starostwie 2 w 1. Jak będą ładne rysunki, to inwestor dostaje z pozwoleniem na budowę, zgodę na użytkowanie. Stąd pośpiech. Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: adaptacja gotowego projektu - pilne 16.01.07, 23:07 Kiedy i gdzie architekt zaginal, oraz czy jest jakas nagroda za pomoc w znalezieniu. Informacje prosze przeslac na email lub zadzwonic na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny architekt ja podejrzewam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:59 że chodzi o oferty cenowe (termin hipersuperbłyskawiczny- to się rozumie samo ) z portfolio na maila gazetowego oraz że płacić będzie się bardzo mało, bo jak szybko się robi to przecież mało godzin wychodzi, więc co my tu ..... Odpowiedz Link Zgłoś