ilhan 15.04.04, 18:26 Ktoś jeszcze byłby chętny? I czy jutro wieczorem to dobry termin czy zły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: Piwo? 15.04.04, 18:41 ilhan napisał: > Ktoś jeszcze byłby chętny? I czy jutro wieczorem to dobry termin czy zły? chciałem tylko powiedzieć, że to guru miał zarządzić. mimo wszystko jestem chętny. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piwo? 15.04.04, 21:19 Więcej państwa ma ochotę? Nef - zdrowia życzymy Co do Guru - żyje. I tyle wiem Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Piwo? 15.04.04, 19:51 Ja bym bardzo chetnie, ale rozlozyla mnie jakowas infekcja. A w ogole co sie dzieje z naszym guru??? Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Piwo? 25.04.04, 01:51 Hmm... Troche zapomnailem o calym FoFFM, bo troche na frorum sie malo udzielam. Czy ktos by chcial isc na piwo drugiego maja w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Piwo? 25.04.04, 10:21 kubasa napisał: > Hmm... Troche zapomnailem o calym FoFFM, bo troche na frorum sie malo udzielam. > > Czy ktos by chcial isc na piwo drugiego maja w niedziele? Sure! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Piwo? 25.04.04, 10:43 aislinn napisała: > A nie ma wtedy prohibicji ? Swieta istnieja w Polsce tylko z jednego powodu, chyba nie musze pisac jaki to powod... Zadnej prohibicji!Jak to pisal klasyk- "Nie smakuje mi kakao, rano patrze za gorzala" Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piwo? 25.04.04, 13:32 kubasa napisał: > Czy ktos by chcial isc na piwo drugiego maja w niedziele? Tak, ja bym. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Piwo? 25.04.04, 10:47 Poza tym prohibition nie dotyczy lokali gastronomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Piwo? 25.04.04, 22:53 No to jak drugi maja pasuje to az z tego powodu sobie jutro osobny watek zaloze . Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Przestańcie podciągać ten wątek!!! 26.04.04, 08:17 Mam 57 groszy do końca miesiąca!!! A co otworzę forum to widzę "PIWO?". JASNE, kurwa, że bym się napił!!! Tylko nie ma za co (( Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Powiedział Hejt podciągając wątek (n/t) 26.04.04, 19:50 A Pani Ajs niech tak nie komentuje, tylko sie w koncu zdeklaruje co do tego piwa w czasie prohibicji Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Powiedział Hejt podciągając wątek (n/t) 26.04.04, 19:51 Pani Ajs się zdeklarowała przecie w wątku Guru Odpowiedz Link Zgłoś