dynastia 26.02.07, 23:58 witam, a moze dom mieszkalny z kontenerow? czy ktos z was slyszal o takowych w Polsce? i nie mam na mysli blaszakow dla robotnikow;) pozdrawiam dynastia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dom 2007 Re: dom z kontenerow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:17 Chum pomysł może i dobry w Polsce 85 % miast i gmin nie planów zagospodarowania przestrzennego najgorzej jest z tym w centrum ?Warszawki ( widomo drogie grunty to mi łapówy muszą być gigantyczne ) Dać tyn z łodzirjom po nosie Czemu nie A więc wóz drzymały w XXI wieku , to może być nawet ciekawe i zabawne . Budujesz kiedy chcesz i prawie gdzie chcesz ni na taki czas jak potrzebuje potem sprzedasż lub przprowadzka razem z chatkóą . U ślimaków to już możliwe . Nasladować naturę? Już nie jeden majatek w ten sposób powstał .. Tylko Ci nasi zramolali archtekci zasapią się zanim zdołają oswoić się choć trochę z potrzebami rzeczywustmi klientów . żresztą zobaczyn ręczę że prawie napewnę żaden z Was Ramole , nie znajdzie odwagi abyb napisać cokolwiek . Krótko ....rzeczowo..... i na temat. Szare komórki na start . Funduję nagrodę dom jednorodzinny 150 m2 za 1200 zł m2 pod klucz . Oczywiście że jeszcze będzie domek bez szafek w jkuchni i kafelków w kiblu etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.bond Re: dom z kontenerow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:40 Gość portalu: dom 2007 napisał(a): dom jednorodzinny 150 m2 za 1200 zł m2 to dlaczego nie jesteś super developerem ? buduj za 1200 sprzedawaj po 2400 - przebitka 100% źle, mało? / na domku zarabiasz 180 / albo idź do pisu, złóż ofertę zostaniesz ministrem budownictwa i 3mln mieszkań mamy w ciągo roku jak w pysk strzelił .. i po ptokach :) chyba, że niewykończone slumsy masz na myśli coś w rodzaju kontenerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom2007 Re: dom z kontenerow kasują rzeczowe wypowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:13 To jakaś paranoja wystarczy pisną na temat już cenzura dział Pilnujcie się Macierewicz działa , Mam wujka k ciotecznegoym stryka Macierewicza ze strony babki ......Biada wam .... A jecze jak pgrzebię to i do Zibro ( swoje ) znajdę .....dojście jakieś mam.... Odpowiedz Link Zgłoś