eluka 19.03.07, 17:47 Czy jest jakiś program do aranżacji poddasz. Programy z którymi miałem styczność nie miały opcji ścian ze skosem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkk88 Re: program aranżacji poddasza 19.03.07, 18:11 ojejej...chyba nie znam.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
pishor Re: program aranżacji poddasza 19.03.07, 18:18 eluka napisał: > Czy jest jakiś program do aranżacji poddasz. Programy z którymi miałem > styczność nie miały opcji ścian ze skosem. A miały opcję nakładania dachu? :D Poddasze, jak sama nazwa wskazuje, znajduje się pod dachem. Więc szukanie programu do projektowania podasza skazane jest raczej na porażkę. Wystarczy program umożliwiający wygenerowanie dachu na kondygnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: program aranżacji poddasza 19.03.07, 20:00 Nie przejmuj sie "eluka" wypowiedziami poprzednikow - ignorantow - przesmiewcow. Oczywiscie ze istnieje program a nawet "rodzina" programow do projektowania poddaszy. Sa na przyklad wyspecjalizowane grupy architektoniczne zajmujace sie adaptacja poddaszy ktore w duzej mierze pracuja na tych programach. Na poczatek polecam: 3Dynamic-Strych 2007 opracowany przez grupe M-Trix. pozdrawiam,h. Odpowiedz Link Zgłoś
pishor 3Dynamic-Strych 2007 20.03.07, 11:09 No rzeczywiście. Zapomniałem o grupie M-Trix. Nie dodałeś jednak, że "3Dynamic- Strych 2007 " jest programem mocno okrojonym, przeznaczonym raczej do punktów sprzedaży okien dachowych. Nie ma w nim wielu potrzebnych przy projektowaniu opcji, takich np. jak: numerycznego generatora kąta nachylenia dachu (jest tylko automatyczny - kąty 45, 33, 30, a także, co najważniejsze, możliwości wstawiania mebli do pomieszczenia (trzeba zakupić dodatkową nakładkę z biblioteką mebli - dość drogą). Odpowiedz Link Zgłoś
eluka 3Dynamic-Strych 2007-linki?? 20.03.07, 20:51 Czy ten program jest gdzieś dostępny? Nie ma nawet strony tego M-Trixa. Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: 3Dynamic-Strych 2007-linki?? 20.03.07, 21:27 Program mozna znalezc w sieci. Ze zrozumialych wzgledow nie moge podac tutaj linka, bo byloby to nielegalne. Dwa tygodnie temu mialem spore klopoty z tego powodu, rzecz dotyczyla programu do projektowania pawlaczy. Poszukaj na programach Pe tu Pe, wiadomo o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domgalaxy a program do kulek masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 07:30 rozeznany w tym co biega halmak wymyslił program do pawlaczy i : cyt: -------------------------------------------------------------------------------- Dwa tygodnie temu mialem spore klopoty z tego powodu, rzecz dotyczyla programu do projektowania pawlaczy. Poszukaj na programach Pe tu Pe, wiadomo o co biega. a masz moze jakis program do projektowania kulek chodzi o zwykłe kulki czy masz do tego jakis specjalny program ? bo w kulki lecisz znakomicie ,wiec chyba wg programu Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: a program do kulek masz? 21.03.07, 19:20 autor, jezeli masz na mysli ta kulke na ktora mowisz glowa, to niestety nie mam. to co ciebie interesuje to bardziej nauka o absolutnej prozni. nie pozostaje wiec nic innego jak pozdrowic cie harcerskim: fuck off! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: a program do kulek masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:06 halmak szczerze wreszcie napisał napisała: autor, jezeli masz na mysli ta kulke na ktora mowisz glowa, to niestety nie mam wiem ,wiem niestety nie masz a szkoda czasem sie przydaje ale chyba nie tobie, bo jak nie masz i zyjesz ,tzn że ci nie potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: a program do kulek masz? 21.03.07, 20:17 widze ze jezyki obce sa ci obce jelopie buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
eluka Re: 3Dynamic-Strych 2007-linki?? 21.03.07, 22:52 czy to jest dobra nazwa tego programu, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć. wpisz sobie w googlach jak nie wierzysz Odpowiedz Link Zgłoś