Dodaj do ulubionych

program aranżacji poddasza

19.03.07, 17:47
Czy jest jakiś program do aranżacji poddasz. Programy z którymi miałem styczność nie miały opcji ścian ze skosem.
Obserwuj wątek
    • mkk88 Re: program aranżacji poddasza 19.03.07, 18:11
      ojejej...chyba nie znam.. :(
    • pishor Re: program aranżacji poddasza 19.03.07, 18:18
      eluka napisał:

> Czy jest jakiś program do aranżacji poddasz. Programy z którymi miałem
      > styczność nie miały opcji ścian ze skosem.

A miały opcję nakładania dachu? :D
      Poddasze, jak sama nazwa wskazuje, znajduje się pod dachem. Więc szukanie
      programu do projektowania podasza skazane jest raczej na porażkę. Wystarczy
      program umożliwiający wygenerowanie dachu na kondygnacji.
      • halmak Re: program aranżacji poddasza 19.03.07, 20:00
        Nie przejmuj sie "eluka" wypowiedziami poprzednikow - ignorantow -
        przesmiewcow. Oczywiscie ze istnieje program a nawet "rodzina" programow do
        projektowania poddaszy. Sa na przyklad wyspecjalizowane grupy architektoniczne
        zajmujace sie adaptacja poddaszy ktore w duzej mierze pracuja na tych
        programach. Na poczatek polecam: 3Dynamic-Strych 2007 opracowany przez grupe
        M-Trix.

pozdrawiam,h.
        • pishor 3Dynamic-Strych 2007 20.03.07, 11:09

No rzeczywiście. Zapomniałem o grupie M-Trix. Nie dodałeś jednak, że "3Dynamic-
          Strych 2007 " jest programem mocno okrojonym, przeznaczonym raczej do punktów
          sprzedaży okien dachowych. Nie ma w nim wielu potrzebnych przy projektowaniu
          opcji, takich np. jak: numerycznego generatora kąta nachylenia dachu (jest
          tylko automatyczny - kąty 45, 33, 30, a także, co najważniejsze, możliwości
          wstawiania mebli do pomieszczenia (trzeba zakupić dodatkową nakładkę z
          biblioteką mebli - dość drogą).
          • eluka 3Dynamic-Strych 2007-linki?? 20.03.07, 20:51
            Czy ten program jest gdzieś dostępny? Nie ma nawet strony tego M-Trixa.
            • halmak Re: 3Dynamic-Strych 2007-linki?? 20.03.07, 21:27
              Program mozna znalezc w sieci. Ze zrozumialych wzgledow nie moge podac tutaj
              linka, bo byloby to nielegalne. Dwa tygodnie temu mialem spore klopoty z tego
              powodu, rzecz dotyczyla programu do projektowania pawlaczy. Poszukaj na
              programach Pe tu Pe, wiadomo o co biega.
              • Gość: domgalaxy a program do kulek masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 07:30
                rozeznany w tym co biega halmak wymyslił program do pawlaczy i :

cyt:
                --------------------------------------------------------------------------------
                Dwa tygodnie temu mialem spore klopoty z tego
                powodu, rzecz dotyczyla programu do projektowania pawlaczy. Poszukaj na
                programach Pe tu Pe, wiadomo o co biega.

a masz moze jakis program do projektowania kulek
                chodzi o zwykłe kulki
                czy masz do tego jakis specjalny program ?
                bo w kulki lecisz znakomicie ,wiec chyba wg programu
                • halmak Re: a program do kulek masz? 21.03.07, 19:20
                  autor, jezeli masz na mysli ta kulke na ktora mowisz glowa, to niestety nie mam.
                  to co ciebie interesuje to bardziej nauka o absolutnej prozni. nie pozostaje
                  wiec nic innego jak pozdrowic cie harcerskim: fuck off!
                  • Gość: autor Re: a program do kulek masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:06
                    halmak szczerze wreszcie napisał napisała:

autor, jezeli masz na mysli ta kulke na ktora mowisz glowa, to niestety nie mam

wiem ,wiem
                    niestety nie masz
                    a szkoda
                    czasem sie przydaje
                    ale chyba nie tobie, bo jak nie masz i zyjesz ,tzn że ci nie potrzebna
                    • domgalaxy Re: a program do kulek masz? 21.03.07, 20:17
                      widze ze jezyki obce sa ci obce jelopie

buzka!
              • eluka Re: 3Dynamic-Strych 2007-linki?? 21.03.07, 22:52
                czy to jest dobra nazwa tego programu, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć. wpisz sobie w googlach jak nie wierzysz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka