sahteene 20.04.07, 13:46 czy fasada kurtynowa to jest to samo co ściana osłonowa, czy jest to rodzaj ściany osłonowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ' (ten prawdziwy) Re: fasada kurtynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:49 Za cięszko wyszókać w pżeglądarce internetowej? Wysil sie Odpowiedz Link Zgłoś
sahteene Re: fasada kurtynowa 21.04.07, 10:13 myślałam, ze jest to trochę bardziej poważne forum. żenujące są takie komentarze, a poziom inteligencji osoby, która mi "odpowiedziała" poniżej wszelkiej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor-ten nie praw Re: fasada kurtynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 17:28 poziom nie tylko tej osoby jest tu ponizej krytyki moze się mylę ale jest tu albo więcej takich ,,dowcipnych inaczej " albo wali głupa jeden i ten sam ,,mądry inaczej " ciekawe by było ,gdyby tak może po IP znaleść tego dowcipasa i np podać jego dane do wiadomości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi.ni.mo Re: fasada kurtynowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 17:14 Fasada kurtynowa zawsze jest ścianą osłonową. Ściana osłonowa nie musi być fasadą kurtynową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''v"-najprawdziwsz Re: fasada kurtynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:34 walta się cmoki ja jestem prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś