calkiemnowa 01.05.07, 17:21 wykonanie prostej wizualizacji wnętrza domu 140 m2 prosze o kontakt i ofertę cenową na maila jw. zalezy mi na taniej ofercie, aranżacja w zwykłej formie - dopasowanie mebli do wymiarów pomieszczeń, kontakt on-line Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pishor zlecę - ale co? 01.05.07, 17:25 Tak z ciekawości. Chodzi o wizualizację czy aranżację? Bo to jakby nie to samo. Oczywiście można zwizualizować aranżację ale w drugą stronę to raczej nie wyjdzie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
calkiemnowa Re: zlecę - ale co? 01.05.07, 17:38 przepraszam - chodzi mi o aranżację, a konkretnie sprawdzenie czy wytyczone ścianki w domu pozwolą na swobodne i poprawne ułożenie mebli i sprzętów czy wymagają przesunięcia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' &,,v" Re: zlecę - ale co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 19:18 ,,zalezy mi na taniej ofercie, aranżacja w zwykłej formie - dopasowanie mebli do wymiarów pomieszczeń, kontakt on-line" aranżacja z zwykłej prostej formie ... prosta treść ... to przepis na disco-polo Odpowiedz Link Zgłoś