asp34 04.06.07, 12:29 znajduje się na stronie: archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty i nazywa się asp 34 będę bardzo wdzięczna za wszelkie uwagi dotyczące tego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asp34 Re: proszę oceńcie projekt asp34 04.06.07, 13:42 archi-projekt.com.pl/dat/rz_piwnica/34_b.jpg archi-projekt.com.pl/dat/rz_parter/34_b.jpg archi-projekt.com.pl/dat/rz_poddasze/34_b.jpg archi-projekt.com.pl/dat/izo/34_b.jpg archi-projekt.com.pl/dat/front/34_b.jpg archi-projekt.com.pl/dat/tyl/34_b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ig Re: proszę oceńcie projekt asp34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:42 Wydaje mi się, że salon jest za mały w stosunku do powierzchni domu (a nawet w ogóle mógłby być większy). No chyba że połączysz go z pokojem na dole. Poza tym układ pomieszczeń podoba mi się, pokoje wydają sie ustawne. Dla mnie tylko minusem jest brak okna w łazience na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: proszę oceńcie projekt asp34 05.06.07, 14:55 A jakas spizarka, jadalnia? No i po co ten wykusz? Zeby budowa byla drozsza? Pokoje dla dzieci jak w bloku, zwlaszcza w porownaniu z sypialnia rodzicow - a przeciez dzieci w swoich pokojach spedzaja duzo wiecej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś