montezuma4 18.07.07, 13:31 Witam, szukam godnych polecenia architektów wnętrz - na terenie Warszawy. Kogo byście polecili? Byłbym wdzięczny za linki do zdjęć realizacji, których byli autorami. Wielkie dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz.stanczyk Re: Godni polecenia architekci wnętrz 18.07.07, 17:11 Pan Darek Tracz, tel.kom. 501803366. Moja firma wykonywała dla niego kilka projektów. Ma naprawdę ciekawe pomysły, a swoje projekty fachowo nadzoruje od początku do końca. w razie pytań lub referencji proszę o kontakt na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
projektant10 Re: Godni polecenia architekci wnętrz 19.07.07, 14:01 Polecam ARTPIN www.artpin.net profesjonaliści w każdym calu Odpowiedz Link Zgłoś
an.ko11 Re: Godni polecenia architekci wnętrz 19.07.07, 17:33 zapraszam do współpracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mj-euro-con Art Home Design 22.07.07, 09:49 Projekty Wizualizacje Wykonawstwo Nadzór 696-631-411 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Art Home Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 10:57 a jakiej www??? Odpowiedz Link Zgłoś
cadbox Re: Art Home Design 25.07.07, 13:38 rzadko się zdarza aby klienci polecali jakieś biuro, a nie same biura siebie z drugiej strony, jakieś biuro projektowe może zawsze wymyślić sobie fikcyjną osobę która poleci swoje biuro... jeśli szukasz kogoś dobrego, to poleciłabym kilka osób, napisz na info@cadbox.eu podeślę namiary Odpowiedz Link Zgłoś
matti55 Re: Art Home Design 31.07.07, 14:17 absolutnie nie polecam art home design- to absolutna porazka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Godni polecenia architekci wnętrz IP: *.centertel.pl 21.07.07, 22:18 Raczej nie licz na to, że ktoś ci poleci swojego projektanta. Na tym forum, jeśli jesteś z czyjeś pracy zadowolony to lepiej nie wymieniać nazwiska, telefonu albo maila, bo zaraz jacyś nieudaczni projektanci podejrzewają autora o to, ze jest jednym z nich i drogą autoreklamy proponuje swoje usługi. Trudno narażać Bogu ducha winnego projektanta na jakieś inwektywy ze strony konurencji. Ja spróbowałam tylko opisać współpracę i nikogo nie wymieniać z nazwiska czy też adresu i już mi się dostało za inicjatywę. Raczyłam wykazać, że usługi projektantów nie muszą być tak drogie jak im się marzy, a praca może byc bardzo dobrze zrealizowana i nie obyło się od złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIBA@HIBA.PL Re: Godni polecenia architekci wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:50 Witam Zajmujemy sie projektowaniem wnętrz prywatnych i publicznych. Z chęcią zajmiemy się projektem Państwa wnętrza. W skład projektu wchodzi: - wizualizacje komputerowe ( próbki jakości opracowania znajdują się w załączniku ) -dobór materiałów -kosztorys -pełne opracowani techniczne projektu wraz z rysunkami dla poszczególnych wykonawców -nadzór autorski nad prowadzonymi pracami wykonawczymi -kompleksową obsługę zleceniodawcy Cena projektu zależna jest od ilości metrów oraz od ustalonej ceny za poszczególny metr kwadratowy przez który mnoży się ilości metrów przestrzeni do zaprojektowania. Cena za metr kwadratowy wacha sie między 150 a 350 zł . W momencie jeśli występuje większa ilość metrów kwadratowych cena może ulec negocjacji i zawsze jest ustalana indywidualnie z każdym klientem. Prosimy o zapoznanie się z jakością naszego opracowania której prezentacje mają Państwo w załączniku ( są to jedynie wizualizacje komputerowe ). Staramy się aby nasza obsługa była na jak najwyższym poziomie o czym mam nadzieje będą się Państwo mogli sami przekonać. Zapraszam na spotkanie do naszej pracowni w Warszawie Tel: 022-8250962 Pozdrawiam serdecznie Katarzyna Bańkowska 607069946 WWW.hiba.pl hiba@hiba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Godni polecenia architekci wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:38 polecam goraco www.marcinarch.com, wlasnie skonczyli mi projekt wnetrz.architekt do dyspozycji ma zaufana ekipe budowlana. Odpowiedz Link Zgłoś