grzjar 26.08.07, 12:02 Witam Proszę szanownych forumowiczów, szczególnie tych z Poznania o polecenie solidnego architekta, który wykonał by indywidualny projekt domu szeregowego ok 120m2. z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz.marianski Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia 27.08.07, 10:42 Witam, Znam mlodego i energicznego architekta ze swiezymi pomyslami, ktory wspolprojektowal wiekszosc osiedla "Dabrowka" pod Poznaniem: www.dabrowka.com.pl (szeregowki, domy atrialne i wielorodzinne) a teraz ma swoje biuro. Mail: bartosz@neostudioweb.eu tel. 606 346 577 Pozdrawiam, Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
grzjar Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia 27.08.07, 22:48 Właśnie m.in. tego szukałem. Dziękuję, na pewno sprawdzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia IP: *.static.korbank.pl 28.08.07, 08:58 mozna sprawdzic rowniez mlode biuro z Wrocławia - Quadrado kontakt: Grzegorz Alaszewicz tel. 508067868 biuro@quadrado.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia IP: *.acn.waw.pl 31.08.07, 12:36 Polecam wypróbowaną przeze mnie oraz wielu moich znajomych architektkę p.Hannę Zielińską-Stachowiak; przemiła osoba z ogromnym doświadczeniem. 061 8422 515 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Szparkowski Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia IP: *.chello.pl 16.09.07, 17:20 Witam Jesteśmy grupa która działa w Warszawie ale myślę ze nie będzie problemu z wykonaniem projektu. Zapraszam na nasza stronę www.plus48.com.pl możemy przeprowadzić cały proces inwestycji od pomysłu az do oddania gotowego budynku. Aktualnie kończymy inwestycje na Żoliborzu w Warszawie. Oczywiście możemy zaprosić Pana na budowę. Jeżeli będzie pan zainteresowany proszę o kontakt. pozdrawiam serdecznie Karol Szparkowski m: kszparkowski@plus48.com.pl www.plus48.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 17:42 Gość portalu: Karol Szparkowski napisał(a): działa w Warszawie ale myślę ze nie będzie problemu Oj chyba będzie problem z ewentualnym nadzorem nad budową. Ciekawe, ile kosztowałby nadzór warszawskiego biura nad budową w Poznaniu (?) Śmiem przypuszczać, że sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.09.07, 11:26 oj wy się boicie tej Warszawy w Poznaniu oj boicie się... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Architekt w Poznaniu - szukam z polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 13:41 Taaaaak... Tak, boimy sie tych azjatyckich hord... Trzesiemy portkami az huczy... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decco decco - poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:31 zapraszam do współpracy www.projektowaniewnetrz.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś