jkovalska 16.01.08, 18:38 Poszukuję projektanta wnętrz z okolic Torunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.autocom.pl 16.01.08, 20:13 zapraszamy do współpracy , nasze prace na stronie www.nowoczesnewnetrza.net Cena za kompleksowy projekt wnętrza to 80zł/m2 Seredecznie pozdrawiam Wielecki Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkovalska Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.tvk.torun.pl 18.01.08, 22:01 Dzięki za odpowiedź. Zastanowię się nad ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
projektant10 Re: Projektant wnętrz - TORUŃ 22.01.08, 11:45 Polecam ARTPIN Poznań.www.artpin.net,specjaliści w każdym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.tvk.torun.pl 21.03.08, 18:34 Polecam ipw-wnetrza.pl, jesli ma byc to zrobione z polotem, tanio i przede wszystkim przez architekta, a nie jakiegos plastyka lub innych amatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.gprs.plus.pl 09.05.08, 22:41 ja powiem tak: nigdy bym nie skorzystał z usług architekta, który przechwala sie że jest najlepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATARZYNA Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.aster.pl 12.05.08, 12:07 POLECAM! WWW.KRASZEWSKA.COM.PL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:36 takie sobie. super piękne też nie, a i polotu brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.08, 12:47 nie znasz się. żaden plastyczyna po asp nie zrobi ci takiego wnetrza, jak prawdziwy architekt !!!! zżera cie zazdrosc bo w najmniejszym stopniu nie potrafilbys zaprojektowac takich wnetrz, jak IPW i p.Bożena, ktora ma dyplomy, a ty nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ard Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: 81.219.101.* 15.05.08, 14:51 heh...przypominam ze zawod projekanta jest przeznaczony dla architektów wnetrz - a taki tytul uzyskuje sie wlasnie na ASP..prosze nie mylic roli architekta i projektanta wnetrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:40 obejrzałam te wszystkie projekty i w pierwszej chwili byłam zachwycona, ale po 1, 2 ,3 .... przestałam odróżniać. Wszystko mi sie zlewało. Te wnętrza są zimne odpychające i w jednym stylu. Zobaczyć jeden projekt to tak jakby się widziało wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:11 IPW-wnetrza, owszem wykonuje projekty z pomysłami, ale jest niesolidne, nie wywiązuje się z terminów, nie odbiera telefonów, okłamuje klienta i wymysla niestworzone historie... Przede wszystkim nie lubie jak ktoś mnie okłamuje, wystarczy powiedzieć, że jest tak i tak i podać propozycję rozwiązania... A szkoda,że współpraca nagle się urwała (ja juz nie miałam siły dzwonić i słuchać, jak to stoję w korku, albo załpałam gumę, albo wydrukowałam, ale...), bo jako architekt w sumie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 16:26 Zgadzam się absolutnie z Tobą. Ipw jest innowacyjne, ale druga strona medalu jest bardzo zniechęcająca... Dziwne historie, nieterminowość. Cóż architekt może dobry, ale człowiek mały, nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 20:10 Zgadzam się w stu procentach u mnie było dokładnie tak samo współpraca z IPW urwała się nagle bez żadnych wyjaśnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 16:22 hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:07 nie polecam tez Archipro, projekty moze robi i fajne, ale kontakt fatalny, czyżby niektórzy projektanci wnętrz za bardzo nosili głowę w chmurach i uważają sie nie wiadomo za kogo??? Mogę za to polecić STUDIO PLAY DESIGN, nie dość że ceny normlane, przystepne, to jeszcze rzetelna infomacja, terminowość i pełen profesjonalizm. Babeczka jest SUPER!!!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARCHIPRO Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.tvk.torun.pl 08.10.09, 08:03 Jestem bardzo ciekawa dlaczego nie poleca ten anonim firmy ARCHIPRO? Informacja ogólna, firma działa na rynku od 12 maja 2009 - pierwszą umowę podpisała 8.08 dzień później po wystawieniu owego komentarza .Do tego czasu firma nie miała kontaktu z żadnym klientem. CZYŻBY KONKURENCJA BAŁA SIĘ WEJŚCIA NA RYNEK NOWEJ FIRMY?? Sprawa zostaje skierowana na policje w celu wykrycia IP i tożsamości owego anonima oraz do administratora tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: Projektant wnętrz - TORUŃ IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 00:50 A tam od razu policja :) Wszystko masz podane, jak na tacy :) PLAY DESIGN STUDIO - Marta Boruczenko. Jeśli nie ona to jakiś narzeczony. W sumie robi krecią robotę. Zgadza się? A tak poza tym 3maj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-architekt Re: Projektant wnętrz - TORUŃ 09.10.09, 15:05 Zapraszam wykonuję projekty w zakresie architektura i wnętrza kontakt: gosia-architekt@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś