Dodaj do ulubionych

potrzebny architekt Wrocław

18.03.08, 17:13
Witajcie,
szukam architekta który zaprojektuje dom jednorodzinny:
- parter + poddasze użytkowe + garaż na 2 auta w bryle domu
- całość około 300m2
- przylegający do budynku niewielki zadaszony lekką konstrukcją basen

Potem oczywiście nadzór wykonawczy, może projekt wnętrz etc.

Lokalizacja - zachód Wrocławia
Może jest ktoś w stanie kogoś polecić?

Dla tych którzy chcą podesłać swoją ofertę - wymagane portfolio i referencje. Kontakt na marijan[bla]pertus.com.pl . (zamień [bla] na @)

marijan
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: potrzebny architekt Wrocław IP: *.belchatow.msk.pl 24.03.08, 09:54
      jesteś bardzo wymagającym klientem.. jeśli chcesz indywidualny dom z zadaszonym
      basenem, a na dodatek chcesz architekta z super referencjami, to jest przecież
      sporo świetnych biur i znanych architektów we Wrocławiu.. Ale rozumiem że cena
      projektu nie gra roli i na pewno bedzie powyżej 50.000 pln.
      Gratuluję możliwości..
      • marijan77 Re: potrzebny architekt Wrocław 27.03.08, 20:37
        Tak jak piszesz - wiem że nie będzie to kosztować 5 000 ani 10 000 plnów.
        Dlatego chciałbym zobaczyć referencje najlepiej w postaci zrealizowanego
        projektu. Chcę wydać kasę ale też ograniczyć ryzyko, żeby jakiś potworek nie
        powstał (w sensie wizualnym i nawet bardziej funkcjonalnym). Trudno jednak
        znaleźć kogoś kto ma zrealizowany zadaszony basen :/

I zdaję sobie sprawę że tych znanych architektów we Wroc może być wielu ale nie
        jestem z branży i nie potrafię ich odróżnić od "nieznanych" :/ A tak naprawdę to
        potrzebny jest mi ktoś kto ma doświadczenie "w basenach" i nie narobi głupot :)

Więc gdyby ktoś mógł podrzucić jakiś kontakt - bardzo proszę o wpisy.

marijan
        • Gość: gram Re: potrzebny architekt Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 15:15
          w naszym klimacie "zadaszony basen" traktowac nalezy jako normalny budynek,
          ogrzewany, z wentylacja, pelna technologia basenu itd. z takich wzgledow lokuje
          sie go w budynku lub po prostu klient najczesciej wybiera basen sezonowy,
          wykorzystywany w okresie letnim. sama lekka konstrukcja zadaszenia nic nie da,
          gdyz wieczorami lub w czasie chlodniejszych dni wykraplac sie bedzie na niej
          para, a zimny prysznic po wyjsciu z wody nie dla wszystkich jest przyjemny. a po
          wprowadzeniu ogrzewania, instalacji itd lekka konstrukcja przestaje byc juz
          wizualnie taka lekka i bardzo kosztowna w utrzymaniu. a opcja calorocznego
          zewnetrznego, otwartego basenu tez jest nierealna.
          nasi klienci tez mieli takie pomysly, ale w koncu stanelo na sezonowym basenie
          dogrzewanym energia z kolektorow slonecznych
    • Gość: Krasnal Re: potrzebny architekt Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 15:09
      Witam,

polecam świetne biuro projektowe BIAŁY Architekt
      z tego co wiem dobra opinia i fachowość
      e-mail: bialyarchitekt@architekci.pl

Krasnal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka