Gość: XVY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 14:58 NIE POLECAM!!! NIE POLECAM!!! BEZNADZIEJNA WSPÓŁPRACA, MAŁO DOSTĘPNA OSOBA, MŁODY CWANIACZEK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris20009 Re: TORUŃ-Borys Krzywka 09.03.09, 19:18 zgadzam się! Ja tez nie polecam tego Pana. Szczegółowo mogę opisać jak wyglądała moja wspólpraca z tym Panem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TORUŃ-Borys Krzywka IP: *.torun.mm.pl 19.03.09, 14:46 to moze jakies przyklady? tak mozna napisac o kazdym. A ja jestem bardzo zadowolony! realizowal dla mnie 2 obiekty, ma pojechane pomysly! lepiej nie wchodzic mu w koncepcje bo wie co robi no i sa swietne tego efekty, jeszcze raz polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: TORUŃ-Borys Krzywka IP: *.torun.mm.pl 23.03.09, 12:26 Polecam! Bardzo konkretnie i fachowo. Wszystkim znajomym sie bardzo podoba. Zona zadowolona! Pelen sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: TORUŃ-Borys Krzywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 09:39 Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym projektantem. Biorąc pod uwagę doskonałe pomysły, fachowość, solidność i oryginalne realizacje Pana Borysa uważam, że jedynie zawistna konkurencja może wypisywać anonimowo takie opinie. Zdecydowanie polecam tego projektanta!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Hahn Re: TORUŃ-Borys Krzywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:13 Na podstawie własnych doświadczeń stwierdzam, że Pan Borys Krzywka to rzetelny, profesjonalny wyśmienity projektant godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: TORUŃ-Borys Krzywka IP: *.aster.pl 09.07.09, 20:49 Z usług Borysa Krzywki korzystałam ja, moi rodzice i przyjaciele. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni, co świadczy o jego profesjonalnym podejściu i elastyczności (różne oczekiwania i style wynikające z różnicy pokoleń). Polecam!!! Oryginalnie i funkcjonalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś