Gość: rodzermur IP: *.aster.pl 13.05.09, 11:53 poza tym singlem to tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel Re: Front Architects na wiosnę IP: *.edipresse.pl 13.05.09, 11:54 jakie ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gog Re: Front Architects na wiosnę IP: *.echostar.pl 13.05.09, 13:02 Nieco słabawe. -- Dajcie coś o naszych 4 stadionach z EURO. ogrodypamieci.pl/profil/kazimierz-gorski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielan Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 13:08 jakieś takie niajkie Odpowiedz Link Zgłoś
normanfoster Re: Front Architects na wiosnę 13.05.09, 13:39 przykro mi, ale to wszystko już było i nie zanosi się, żeby Panowie mieli wymyślić coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue Re: Front Architects na wiosnę IP: *.chello.pl 13.05.09, 14:08 nadrabiam zaległości bo poznaniakom jeszcze nie gratulowałem,nawet starego browaru, a więc brawo POZnań, gratuluję, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Front Architects na wiosnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 15:17 dzieki w imieniu poznania-a ja gratuluje wrclawiowi wspolorganizowania euro;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Front Architects na wiosnę IP: *.streamcn.pl 13.05.09, 15:44 średnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamianRom Re: Front Architects na wiosnę IP: 82.139.152.* 13.05.09, 15:55 a ja wam mowie kolezki-nie ma to jak architektura z Rzymu! no i placki mmmm... wpizde smaczne, wlasnie opie...m jednego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloskowicz Re: Front Architects na wiosnę IP: 188.33.69.* 13.05.09, 15:58 Panowie przynajmniej coś robią (i to na tyle dobrze jak jest to możliwe) w przeciwieństwie do reszty, która tylko pie... farmazony, że nic nowego, średnie, słabawe. Spróbujcie sami coś wybudować a rzeczywistość szybko sprowadzi Was do parteru. Zamiast pluć w klawiaturę - budować! (a jak nie to w kamieniołomach robota stoi) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Front Architects na wiosnę IP: *.chello.pl 13.05.09, 16:01 popieram, bardzo fajne ralizacje jak na polskie warunki...piona chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxem-burg Re: Front Architects na wiosnę IP: *.ghnet.pl 13.05.09, 16:25 a mnie się podobają ich kameralne mieszkania www.frontarchitects.pl/PROJEKTY/szczawnicka/szczawnicka1.htm bardzo fajnie, lekko zaprojektowane. idealne dla rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaas Re: Front Architects na wiosnę IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 17:56 kila i mogila... Odpowiedz Link Zgłoś
normanfoster Re: Front Architects na wiosnę 13.05.09, 21:10 do kuby: aaa, jeśli jak na polskie warunki, to proszę bardzo. i tego się trzymajmy się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
normanfoster Re: Front Architects na wiosnę 13.05.09, 21:13 do wloskowicza: teksty w stylu nie krytykujcie, tylko budujcie też są pluciem w klawiaturę ;) a ile Panu płacą za godzinę w tych kamieniołomach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHAPEVANDAL Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 00:14 aż cieńko u nich ze potrzebowali reklamy w bryla.pl? pie...ny Polski modernizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk Re: Front Architects na wiosnę IP: *.range86-159.btcentralplus.com 14.05.09, 00:50 nie no ku...wa, za....bali mi moj projekt z mieszkaniowki z 3go semestru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Front Architects na wiosnę IP: *.szczecin.mm.pl 14.05.09, 00:56 Typowy przykład wyciągania na siłę do mediów. Pytanie czy wychodzi to od mediów czy od samej pracowni? Naprawdę w Polsce jest kilkanaście o wiele lepszych pracowni wartych promowania niż Front Architects, którzy poza kilkoma realizacjami nie mają się czym pochwalić. A z tym manifestem to już przestarzały lans. Odpowiedz Link Zgłoś
aapa Re: Front Architects na wiosnę 14.05.09, 09:06 To pierwsze to przecie Dom z gontu jak z Kuriera wycięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:09 Seeeerio ... Po co narzekac ? Zazdroscicie czy co ? Normlane, dobre projekty ... a co... Bryła ma promowac tylko Waszych znajomych , meduse, koniecznego, koniora i mackowa i kuryłowicza? Pokazujcie mlode pracownie nawet jesli maja 2-3 dobre realizacje! na polskie warunki to i tak duzo jak na mlody zespol. Niech chłopaki działają i nie przejmują się zawistną polska publiką, dla ktrej wszystko to kopia . jak zaczne szukac to kazdy budynek w polsce ma swojego odpowiednika na zachodzie moi drodzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: Front Architects na wiosnę IP: *.icpnet.pl 14.05.09, 19:09 jestem za! FA to interesująca pracownia, a Panowie pewnie jeszcze nie jedno pokażą czy to światu czy ojczyźnie. PROMOWAĆ! PROMOWAĆ! PROMOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:20 odniosę się do samego wywiadu - kieepskie pytania, ogólnikowe, miałkie. Wk...wilbym się jakby ktoś przyszedł z wywiadem i zadał tak tendencyjne pytania, chyba dziennikarz / admin bryły zapomniał ułożyć i napisał na kolanie same banały. Wywiad zepsuty prze bryłę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Front Architects na wiosnę IP: *.oppilastalo.phnet.fi 15.05.09, 18:24 WWW.POKERIMAA.COM - GRAJ I ZGARNIAJ KASE! Odpowiedz Link Zgłoś