Dodaj do ulubionych

Front Architects na wiosnę

IP: *.aster.pl 13.05.09, 11:53
poza tym singlem to tragedia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: Front Architects na wiosnę IP: *.edipresse.pl 13.05.09, 11:54
      jakie ladne.
    • Gość: DASH Re: Front Architects na wiosnę IP: *.icpnet.pl 13.05.09, 12:19
      spocz
    • Gość: Gog Re: Front Architects na wiosnę IP: *.echostar.pl 13.05.09, 13:02
      Nieco słabawe.
      --
      Dajcie coś o naszych 4 stadionach z EURO.
      ogrodypamieci.pl/profil/kazimierz-gorski
    • Gość: bielan Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 13:08
      jakieś takie niajkie
    • normanfoster Re: Front Architects na wiosnę 13.05.09, 13:39
      przykro mi, ale to wszystko już było i nie zanosi się, żeby Panowie mieli wymyślić coś nowego
    • Gość: jozue Re: Front Architects na wiosnę IP: *.chello.pl 13.05.09, 14:08
      nadrabiam zaległości bo poznaniakom jeszcze nie gratulowałem,nawet starego browaru, a więc brawo POZnań, gratuluję,
    • Gość: gosc Re: Front Architects na wiosnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 15:17
      dzieki w imieniu poznania-a ja gratuluje wrclawiowi wspolorganizowania euro;p
    • Gość: gość Re: Front Architects na wiosnę IP: *.streamcn.pl 13.05.09, 15:44
      średnie
    • Gość: DamianRom Re: Front Architects na wiosnę IP: 82.139.152.* 13.05.09, 15:55
      a ja wam mowie kolezki-nie ma to jak architektura z Rzymu! no i placki mmmm... wpizde smaczne, wlasnie opie...m jednego!
    • Gość: wloskowicz Re: Front Architects na wiosnę IP: 188.33.69.* 13.05.09, 15:58
      Panowie przynajmniej coś robią (i to na tyle dobrze jak jest to możliwe) w przeciwieństwie do reszty, która tylko pie... farmazony, że nic nowego, średnie, słabawe. Spróbujcie sami coś wybudować a rzeczywistość szybko sprowadzi Was do parteru. Zamiast pluć w klawiaturę - budować! (a jak nie to w kamieniołomach robota stoi) :)
    • Gość: kuba Re: Front Architects na wiosnę IP: *.chello.pl 13.05.09, 16:01
      popieram, bardzo fajne ralizacje jak na polskie warunki...piona chłopaki!
    • Gość: milk Re: Front Architects na wiosnę IP: *.icpnet.pl 13.05.09, 16:22
      5!
    • Gość: luxem-burg Re: Front Architects na wiosnę IP: *.ghnet.pl 13.05.09, 16:25
      a mnie się podobają ich kameralne mieszkania www.frontarchitects.pl/PROJEKTY/szczawnicka/szczawnicka1.htm bardzo fajnie, lekko zaprojektowane. idealne dla rodzin.
    • Gość: kaas Re: Front Architects na wiosnę IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 17:56
      kila i mogila...
    • normanfoster Re: Front Architects na wiosnę 13.05.09, 21:10
      do kuby: aaa, jeśli jak na polskie warunki, to proszę bardzo.
      i tego się trzymajmy się ;)
    • normanfoster Re: Front Architects na wiosnę 13.05.09, 21:13
      do wloskowicza:
      teksty w stylu nie krytykujcie, tylko budujcie też są pluciem w klawiaturę ;)
      a ile Panu płacą za godzinę w tych kamieniołomach?
    • Gość: SHAPEVANDAL Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 00:14
      aż cieńko u nich ze potrzebowali reklamy w bryla.pl? pie...ny Polski modernizm
    • Gość: hjk Re: Front Architects na wiosnę IP: *.range86-159.btcentralplus.com 14.05.09, 00:50
      nie no ku...wa, za....bali mi moj projekt z mieszkaniowki z 3go semestru
    • Gość: student Re: Front Architects na wiosnę IP: *.szczecin.mm.pl 14.05.09, 00:56
      Typowy przykład wyciągania na siłę do mediów. Pytanie czy wychodzi to od mediów czy od samej pracowni? Naprawdę w Polsce jest kilkanaście o wiele lepszych pracowni wartych promowania niż Front Architects, którzy poza kilkoma realizacjami nie mają się czym pochwalić. A z tym manifestem to już przestarzały lans.
    • aapa Re: Front Architects na wiosnę 14.05.09, 09:06
      To pierwsze to przecie Dom z gontu jak z Kuriera wycięty.
    • Gość: rtg Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:09
      Seeeerio ... Po co narzekac ? Zazdroscicie czy co ? Normlane, dobre projekty ... a co... Bryła ma promowac tylko Waszych znajomych , meduse, koniecznego, koniora i mackowa i kuryłowicza?
      Pokazujcie mlode pracownie nawet jesli maja 2-3 dobre realizacje! na polskie warunki to i tak duzo jak na mlody zespol. Niech chłopaki działają i nie przejmują się zawistną polska publiką, dla ktrej wszystko to kopia . jak zaczne szukac to kazdy budynek w polsce ma swojego odpowiednika na zachodzie moi drodzy
    • Gość: lusi Re: Front Architects na wiosnę IP: *.icpnet.pl 14.05.09, 19:09
      jestem za! FA to interesująca pracownia, a Panowie pewnie jeszcze nie jedno pokażą czy to światu czy ojczyźnie. PROMOWAĆ! PROMOWAĆ! PROMOWAĆ!
    • Gość: jedrek Re: Front Architects na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:20
      odniosę się do samego wywiadu - kieepskie pytania, ogólnikowe, miałkie. Wk...wilbym się jakby ktoś przyszedł z wywiadem i zadał tak tendencyjne pytania, chyba dziennikarz / admin bryły zapomniał ułożyć i napisał na kolanie same banały. Wywiad zepsuty prze bryłę...
    • Gość: XXX Re: Front Architects na wiosnę IP: *.oppilastalo.phnet.fi 15.05.09, 18:24
      WWW.POKERIMAA.COM - GRAJ I ZGARNIAJ KASE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka