Gość: dokitu IP: *.ewe-ip-backbone.de 18.05.09, 19:02 ohyda i koszmar - nic wiecej do glowy nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drozdze Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.ghnet.pl 22.06.09, 22:09 Zgadzam się z przedmówcą ohyda. Zdecydowanie wolę takie jandach.pl/go.live.php/PL-H32/aktualnie-w-sprzedazy/osiedle-nowe-podolany/wizualizacje.html przynajmniej bardziej ludzkie, rodzinne i przyjazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendy Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.telkonet.pl 26.07.09, 14:37 mnie również w Poznaniu bardziej się podobają takie realizacje jak firmy Jandach. Nasze miasto nie ma charakteru, który służyłby drapaczom chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o tempora Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.ghnet.pl 06.08.09, 18:24 No ja mieszkam w ich domku i za nic by nie chciał czegoś innego. W polskich warunkach - zarobki - dom to luksus. A jak masz porządny i stosunkowo niedrogi dom to już sukces. Ja taki mam i się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramar Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.net.inotel.pl 06.08.09, 22:18 Odnosnie poprzednich komentarzy - to się nazywa mieć wąskie horyzonty. Jaki idiota może porównywać projekt wysokosciowca do domku jednorodzinnego. A o prestiżu miasta to przedmówcy niepomyśleli. I na koniec, moim skromnym zdaniem projekt P-ń Forum to najciekawsza koncepcja jaka na byc realizowana w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempora Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.ghnet.pl 07.08.09, 07:35 Nie chodzi o porównanie tylko o urbanistyczny i architektoniczny kształt miasta, a powiem szczerze, że ten wysokościowiec pasuje do Poznania jak siekiera do motyki. Prestiżu to to na pewno nie doda raczej będzie śmieszyć polskimi ambicjami i w sumie bezmyślnym naśladownictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:58 Właśnie w ujęciu urbanistycznym ten budynek ma jak największy sens - wg mnie to miejsce jak żadne inne w poznaniu potrzebuje dominanty,a biorąc pod uwagę skalę i wys. zabudowy w okolicy - musi byc to dominanta wysokościowa. a nie rozumiem z czego kompleksy tempory wynikają. Skoro jest zapotrzebowanie na taki budynek to czemu nie budować ? a może by zamienić całe miasto w jedno wielkie przedmieście z domkami jednorodzinnymi ? o! wiem żeby było ładnie to może by zrobić skośny daszek na szczycie wieżowca ? i kolumny przed wejsciem głównym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrycz Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:17 Ktoś tu wspominał o firmie Jandach i domkach jednorodzinnych, myślę, że własnie taka architektura, ładna, rodzinna, tania, ekologiczna, bardziej pasuje do Poznania niż takie wieżowce. Ja przynajmniej wolę domki takie jakie oni budują i takie firmy powinny być wspierane przez lokalne władze, bo bardziej odpowiadają na potrzeby mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeniu Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: 95.215.20.* 13.06.10, 14:37 Zgadzam się! nie myślmy w poznaniu o wiezowcach ale o małej architekturze rodzinnej, bo tego szczególnie brak. Firme JANDACH znam doskonale i wiem, że w Poznaniu to właśnie takie firmy powinny być promowane i miasto im głównie powinno pomagać a nie myśleć o wieżowcach, które nijak pasują do całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indywidum Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.rockowy.net 13.06.10, 19:52 Jandach. Miałem z nimi przyjemność budować nasz dom. fachowcy, którzy przyjechali na plac budowy zdecydowanie godni zaufania. miałem do czynienia już z rożnymi ekipami podczas budowy domu dla córki. jedno wiem. wybudowali mi ładny i funkcjonalny dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutral Re: Poznań Forum stanie na Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:55 Czyżby marketing szeptany?:D Odpowiedz Link Zgłoś