renfrii 27.09.04, 19:20 Slyszalam ze w hoffmanowej sa kusy przygotowujace do matury... tzn. kursy sikory... czy ktos byl na tych kurasch?? interesuje mnie polski, historia i angielski... czy warto na nie "pojsc"?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Kimono Re: kurs przygotowawczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:48 W Hoffmanowej to tylko japońskiego uczą dobrze, nic poza tym, idź na kursy na UW, podobno dobrze uczą, ja osobiście nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
renfrii Re: kurs przygotowawczy 28.09.04, 17:42 Ale mi sa niestety potrzebne takie dwuletnie bo ja jestem w biol-chemie, a zdecydowalam sie jednak zdawac historie na maturze... czyli mowisz ze na tek kursy sikory to sie nie oplaca.... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kurs przygotowawczy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.09.04, 19:50 Ja jestem teraz w klasie maturalnej i jestem zainteresowana kursami przygotowawczymi. Ja jestem juz prawie zdecydowana na kursy z UW (Optium eturi) Na poczatku bralam takze pod uwage Sikory ale jednak sie nie zdecydowalam poniewaz, sa to kursy przedmiotowe przygotowywujace do matury a nie na studia, jest jeszcze jana wazna(!) roznica, na Optium eturi wykladowacami sa ludzie z UW (beda znali juz moje nazwisko, i moze to glupie co napisze ale to rodzaj takiej 'mini' lapowki), a Sikora- to wykladowcy z liceow warszawskich. pozdrawiam, mam nadzieje ze podejmiesz dobra decyzje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kurs przygotowawczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:22 Hmm przeciez i tak zdajecie egzamin laczony na studia, wiec po co zabiegasz o to zeby wykladowcy znali Twoje nazwisko?? Raczej Ci teraz nie pomoga. No chyba ze pozniej, juz na studiach, ale i w to watpie. Nie wiem jak jest na UW, ale na Uj np kursy prowadza osoby owszem z uczelni, ale raczej takie ktore niewiele moga. Kobieta na kursie na prawo byla wielokrotnie poprawiana przez kursantow... :( Odpowiedz Link Zgłoś