Gość: aLICJA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 30.04.05, 12:05 KTO WYBIERA SIE NA MEDYCYNE DO POZNANIA I Z JAKIMI MPRZEDMIOTAMI NA MATURZE JAK OCENIACIE SWOEJE SZANSCE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stokrotka Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 16:20 no właśnie a kto na pielęgniarstwo do Poznania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:46 ja sie wybieram na stomatologie do Poznania...bedzie baaardzo ciezko..chcialabym sie dostac,ale z kazdym dniem mysle,ze to nierealne..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:46 ja sie wybieram na stomatologie do Poznania.Wiem,ze bedzie baaardzo ciezko sie dostac.Z kazdym dniem wydaje mi sie to coraz mniej realne..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 22:47 co do przedmiotow..zdaje biologie i chemie - rozszerzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 01.05.05, 11:08 Moje 3 koleżanki, wszystkie zdają rozszerzoną biologię i chemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLICJA Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 01.05.05, 11:39 ja zdaje biologie i fizyke rozszezona i strasznie bym chciałą sie dostac na lekarski ale nie wiem czy mam jakies szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:48 szanse zawsze jakies sa:-)pozdrawiam i zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomu19 Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.torun.mm.pl 01.05.05, 21:00 ciekawe na ile trzeba napisać mature żeby dostać się na am do poznania 99%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:01 bedzie duzo ludzi..ale mimo wszystko mysle,ze uczelnia postawi za wysoki prog procentowy..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alica Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.05.05, 14:29 niech tylko sprubuja dac duzy pułap to osobiscie im nakopie no!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#$% Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:58 "sprubuja" - nie chciałabym aby mój przyszły "lekasz" robił "błendy" na receptach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:23 u mnie prawie pol klasy idzie na medycyne do Poznania( ok.10 osob:), a do tego jedna ma mature na 100% zaliczona z biologii ( olimpijczyk), wiec swoje szanse oceniam na marne,aby sie dostac... Wydaje mi sie, ze aby sie dostac trzeba miec od 90-100% w POznaniu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:38 myślę, że nie aż tak dużo. wszystko zależy od tego ile procent mniej więcej dostaną ci którzy złożyli podania. jak większość będzie miała 75% to będą musieli obniżyć:) tak btw wiecie może jakie wymiary mają mieć zdjęcia które mam dołączyć? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:32 mysle,ze fotki o wymiarach 37x 52 mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alica Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.05.05, 19:43 @#$%--> nie wymagaj od naukowca by znał sie na literatuze (chyab to skumałas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:33 a ktory kierunek przewaza:lekarski czy np.stomatologia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KTO NA MEDYCYNE DO POZNANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:42 podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś