Gość: ktus IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 18.05.05, 23:53 wpisujcie sie tko ma podobne odczucia. za matme.za fizyke. za mature zle przygotowana. za to ze sie na nas ucza.nienawidze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :/ Re: NIENAWIDZE CKE IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 00:00 Popieram w 100%!!!!!!!!Fuck you CKE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: NIENAWIDZE CKE IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.05.05, 00:13 Ja również jestem za a nawet przeciw!!!! Zrujnowali nam życie! Niech śpią z jednym okiem otwartym - przyjdziemy po nich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: NIENAWIDZE CKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:47 kocham BOGA za fizyke... ten egzamin to dla mnie dar z niebia. Matma to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: NIENAWIDZE CKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:46 popieram! mi rowniez zrojnowali zycie... poprostu brak mi slow. to jest koszmar. uwazam ze egzamin z historii nie sprawdzil mojej wiedzy. szkoda tylko ze w mediach nie poruszaja tematu matur. my-maturzysci piszemy tu tylko nasze opinie... ale co z tego? raczej żaden nauczyciel badz ktos z cke nie dodal komentarza. a szkoda bo jestem ciekawa jakie jest ich zdanie. czemu jest takie zroznicowanie w poziomie trudnosci miedzy poszczegolnymi przedmiotami?biologie i geografie wiekszosc zdajacych uznala za latwe. pytanie z biologi za 2 punkty o roznice w budowie miedzy kobieta a mezczyzna pozostawie bez komentarza. <wiem ze byly rowniez trudniejsze pytania ale ogolnie nie bylo ciezko>.-> ciesze sie ze choc tym co zdawali te przedmioty raczej dobrze poszlo. szkoda ze np z histori nie bylo pytania o date bitwy pod grunwaldem albo o chrzest polski... uwazam ze zadanie m.in z herbami badz dotyczace ziemniakow w XIX wiek bylo bez sensu... 19 pisze wos. jestem ciekawa czy po tym egzaminie rowniez wyjde zrezygnowana. co mam robic? powiesic sie na pierwszej napotkanej galezi? jestem juz calkowicie zrezygnowana. uwazam ze nowa reforma raczej sie nie sprawdzila... przykro mi tylko ze jestem w pewnym sensie "krolikiem doswiadczalnym". ten klucz ogranicza ucznia... pisanie wypracowania wg niego to pomysl absurdalny wg mnie... czy ktos ma podobne zdanie co ja? bylo by mi bardzo milo gdyby ktos sie zainteresowal problemem zwiazanym z nowa matura... pozdrowienia dla wszystkich maturzystow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqq Re: NIENAWIDZE CKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:56 Popieram!!!!oni są niezle zrabani...powini to rozgłosić w mediach o tych przekrętach...o zadaniach urytych pod kartą odpowiedzi w arkuszu z geografii to już nie wspomne,,aa szkoda słów!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodunia18 Re: NIENAWIDZE CKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:59 Popieram!!! Ale nie możemy tylko narzekac, tylko coś zrobic! Może wszyscy niech napiszą maila do programów typu "Interwencja", "Uwaga"... co wy na to? Może się zainteresują i rozgłoszą ten skandal! W mediach ucichło...nie może my na to pozwolic!!! Odpowiedz Link Zgłoś