• zuz86 Re: Prawo UW 04.07.05, 18:29
      hej!
      mam pytanie, wlasciwie dwa...
      #1 - jak sie przygotowujecie? czy w ogole sie przygotowujecie? ja mam wrazenie
      ze test przykladowy byl banalnie prosty, no moze 'banalnie' to zle slowo, w
      kazdym razie nie byl trudny, a teraz dadzą czadu no i stres mnie zzera...
      glupio tak nic nie robic, z drugiej strony to bedzie egzamin do ktorego
      wlasciwie nie mozna sie 'przygotowac' w sensie: nauczyc... wiec jestem w
      kropce ;>
      #2 czy wiecie ile jest osób na miejsce ? w krakowie bylo podobno 8... wiec tu
      moze byc podobnie, a z tego co czytam (egzamin w stu roznych miejscach, o
      roznych porach) to prawdopodobnie - tłum

a tak na maarginesie to te różne pory grożą potęznym wałkiem... no ale to nic
      nowego
      • Gość: kojot Re: Prawo UW IP: *.krakow.sint.pl 06.07.05, 11:44
        Cześć w krakowie było 9 nie 8 (4492 kandydatów na 500 miejsc:)) pisałem go i
        moim zdaniem był maksymalnie przeje..y. Prawie same kazusy teksty źródłowe i
        perełki takie jak tekst z podręcznika do logik, czasu też nie było wiele bo 150
        minut na 110 pytań, ale to tylko moje zdanie bo się nie dostałem:)
    • Gość: lidaq Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:36
      ja mam Auditorium Maximum... balkon :)))) Pozdrawiam
      • kasiulekk Re: Prawo UW 04.07.05, 18:43
        ejjj,to niemozliwe zeby egz.byly o roznych godzinach!!!2 rozne testy-nie sadze!
        kurde,widze ze macie dobre wyniki to ja moge sie schowac;///no nic,zobaczymy
        jak to bedzie;-)
        • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:47
          w Krakowie było 9 os na miejsce, tu na pewno bedzie podobnie. na pewno
          wymysla " bajeczne" zadania z logiki. pozdrawiam wszystkich zdajacych
          • kasiulekk Re: Prawo UW 04.07.05, 18:47
            ja mysle ze tu bedzie wiecej osob...jak na uksw jest 16 na miejsce,to pewnie uw
            tez niczego sobie...;)
            • Gość: k Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:32
              w sumie rejestracja sie skonczyla,wiec jutro czy w srode podadza ile jest...
            • Gość: agnieszka Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:14
              a skąd wiesz, że na UKSW jest 16 osób na miejsce na prawo? W każdym razie to
              bardzo dużo...
              • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:47
                niewazne ile jest osob tylko jakie to sa osoby:) tzn chodzi mi o ich wyniki na
                maturze i przygotowanie do testu. na pewno wiele osob skladajacych papiery na
                UW ma bardzo wysokie wyniki, ale sa tez tacy, ktorzy licza na to, ze szczescie
                im sprzyja.
                • Gość: miesiek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:42
                  ja mysle, ze dla osob z troche gorszymi wynikami z matury paradoksalnie lepszy
                  bylby trudny test predyspozycji. Bo jezeli bedzie latwy, to rowniez miedzy
                  dobrymi wynikami nie beda mialy miejsca duze roznice punktowe (i ciezko bedzie
                  odrabiac straty z matury). Z kolei przy skomplikowanym tescie jest wieksza
                  szansa, ze ludzie z dobrymi swiadectwami maturalnymi (przynajmniej pewna czesc)
                  pogubia gdzies punkty.
    • k3m Re: Prawo UW 05.07.05, 11:20
      dziś rano w przeglądzie pracy na tvn 24 czytał( tylko, nie usłyszałam z której
      gazety, fuck! ale chyba nasza wyborcza :) jakie jest oblęzenie na UW- i na
      które kierunki. Na pierwszym miejscy psychlogia, na drugim anglistyka, potem
      iberystyka.. itd. ale słowa " prawo" nie było.
    • k3m Re: Prawo UW 05.07.05, 11:20
      dziś rano w przeglądzie pracy na tvn 24 czytał( tylko, nie usłyszałam z której
      gazety, fuck! ale chyba nasza wyborcza :) jakie jest oblęzenie na UW- i na
      które kierunki. Na pierwszym miejscy psychlogia, na drugim anglistyka, potem
      iberystyka.. itd. ale słowa " prawo" nie było.
      • Gość: aga_86 Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:25
        Bo na prawo ogólnie co roku jest spadek chętnych kadydatów, tak pisali w
        perspektywach. Najwięcej osób na jedno miejsce na UW było własnie na kierunki
        arabistyka, japonistyka itp.Więc moze nie bedzie aż tak masakrycznie.

Ja mam pisać na auli IV na SGH... jak tam dotrę:))
        • Gość: poll Re: Prawo UW IP: 80.51.250.* 05.07.05, 14:25
          metrem na pole mokotowskie, a stamtąd jakieś 100m :)
      • aga.1986 Link 05.07.05, 11:26
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2803397.html
        • Gość: a Re: Link IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 11:29
          wg stolecznej wyborczej 8,8 osob na miejsce -
          miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2803890.html
          • Gość: zuz Re: Link IP: *.udn.pl 05.07.05, 13:17
            hm, no to tak jak w krakowie...

mysle ze mozemy miec pewnosc ze test bedzie zaj******* trudny (excuse my
            French) ;)
            • Gość: malpuszka jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:41
              jak mam przeliczyc punkty z matury zeby zobaczyć ile mam na te 50??? prosz eo
              pomoc
              • Gość: jok Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: 80.51.250.* 05.07.05, 14:33
                zobacz sobie na stronie dotyczącej rekrutacji, to chyba nie wymaga jakiejś szczególnej spostrzegawczości...
                • Gość: e Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:53
                  wredne krowy, zamiast pomoc, to lepiej tak odpowiedziec..;p mnozysz sobie te
                  wyniki, ktore sa uwzgledniane odpowiednio razy 0,2 lub 0,1
                • Gość: aga Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:27
                  nie wiem jak wy ale ja juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie po wszystkim...
              • Gość: miesiek Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:16
                Robi sie to tak:
                Punkty historii podstawowej i rozszerzonej sumujesz oraz dzielisz przez 2
                (czyli obliczasz srednia), nastepnie dzielisz te srednia przez 10 i otrzymany
                rezultat mnozysz przez dwa - otrzymujesz wynik z historii. Analogicznie
                postepujesz w stosunku do wosu. Wynik z jezyka podstawowego najzwyczajniej
                dzielsz przez 10. Punkty otrzymane z wszystkich czesci dodajesz i masz wynik z
                matury na 50 punktow.
                • Gość: snaefridur Ile trwa impreza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:39
                  Czy ktoś może wie,jak długo bedziemy pisać ten test?
                • Gość: pool Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: 80.51.250.* 05.07.05, 18:59
                  nie używaj takich słów jak analogicznie bo będą marudzić że jesteś wredny bo używasz trudnych słów których oni nie rozumieją (skoro nie potrafią znaleść prostej informacji...)
                  • Gość: aga_86 Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:04
                    yyyy metrem:))??? dobre, nigdy nie jechałam tą maszyną smierci i nie zamierzam
                    chyba w najblizszym cxzasie. oblukałam że można jechać do sródmieścia i
                    tramwajem potem... chyba trafię.. chociaż z tramwajami mam problem- zawsze
                    wsiadam w odpowiedni- tyle, ze jadący w przeciwna stronę niz potrzebuję:)))
                    • Gość: pf Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 22:15
                      a jak na lipowa?;- )
                      • Gość: ja:) Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:45
                        heh... dokladnie ;) ----> jak na lipowa??? na mapie to wyglada jakby bylo na
                        koncu swiata - dalej juz tylko mafia i wolomin...:P A niedaleko szpital dla
                        oblakanych :D Brzmi zachecajaco...
                    • Gość: jacky Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: 80.51.250.* 05.07.05, 23:27
                      ale naprawde jak wysiadziesz na stacji pola mokotowskie to bedziesz miala jakies 100m do drzwi
                    • aga.1986 Może komuś się to przyda... 06.07.05, 08:17
                      Strona warszawskiego ZTM: ;)

www.ztm.waw.pl/wyszuk.php
                      • Gość: jok Re: Może komuś się to przyda... IP: 80.51.250.* 06.07.05, 09:36
                        jak by wymagali na prawie geografii to nie byłoby problemu :) Mapa, kompas i można iść, a tak z tych 4000 jakieś 2000 nie trafi na egzamin :)
                        • Gość: aga_86 Re: Może komuś się to przyda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:59
                          hehe.. dzieki za wskazówki. pociesza mnie to, ze zawsze w końcu docieram do
                          miejsca docelowego( po drobnych kłopotach)chyba powinnam wyjechać gdzieś ze 4
                          godz. przed egzaminem to może uda mi sie dotrzeć na czas:)) oczywiście- to są
                          żarty, przestudiowałam mapę dokładnie- to zbyt wazny egzamin zeby na niego nie
                          dotrzeć..
              • Gość: kojot Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.krakow.sint.pl 06.07.05, 11:48
                Cześć a ja pisałem CEW i mam 37,2
                • Gość: aga_86 Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:11
                  proszę proszę .. całkie nieźle a na sąsiednim forum o nazwie studia, Ci co
                  pisali CEW chcieli nas linczować :P
                  • Gość: ghjk Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 17:59
                    czym z dworca na lipową?!?!?!
                    • Gość: anex Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 06.07.05, 21:39
                      radzę hulajnogą. Szybki i niedrogi transport
              • Gość: marchew Re: jak mam przeliczyć punkty ?? IP: *.chello.pl 07.07.05, 09:36
                Pisać umiesz - brawo. A czytać?
                Jeśli tak to wszystko masz na stronie IRK.
    • Gość: marchew Re: Prawo UW IP: *.chello.pl 07.07.05, 09:42
      i jeszcze a propos błądzenia po Warszawie.

Chyba w następnych wyborach parlamentarnych będę głosował na tę partię do
      której należy pewien poseł. Nie pamiętam ani nazwy partii ani nazwiska, więc to
      duży problem, ale w każdym bądź razie postulował aby zamknąć Warszawę. Zarówno
      jeśli chodzi o rynek pracy jak i rekrutacje na uczelnie. To by było coś!
      Wszyscy skierniewiczanie etc. etc. zdawali by gdzie indziej. A ja bym się
      dostał...buhahaha...buahhahaha!
      • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 09:48
        A co zakładacie na test? Tradycyjnie na biało-czarno, czy tez norlamnie. Mój
        kolega ma jutro test na Finanse i Bankowosć i ubiera sie normalnie, bo na
        stonie jego wydziału pisze, ze strój galowy jest niewymagany i proponują
        wygodne ubranie:)
        • Gość: miesiek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:57
          Ja ubieram garnitur, ale z nie z biala, lecz rozowa koszula :). Z tym, ze ja
          bardzo dobrze czuje sie w garniturze i dla mnie jest to stroj na swoj sposob
          wygodny.
          • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 10:23
            hehe:) Chłopcy zawsze mają mniej problemu z ubraniem:) To chyba przez to, ze
            dziewczyny za duzo sie przejmują, jak wygladaja:D
            • aga_86 Re: Prawo UW 07.07.05, 11:01
              hehe no właśnie to odwieczny problem dziewczyn:)) najchętniej ubrałabym się
              normalnie, czyli nie na galowo,tym bardziej, ze muszę dojechać i to niezły
              kawałek,więc raczej nie mam ochoty na tuptanie w obcasikach:) ale wydaje mi sie,
              ze taki strój średnio pasuje na taki egzamin...
              • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 11:09
                No ja tez musze dojechac, co prawda z Białegostoku, a to 2 godziny jazdy, ale
                mimo wsyztsko garnitur to nie najprzyjemniejszy strój na wyjazd. ALe tez mi sie
                wydaje, ze trzeba byc na galowo:(
                • Gość: anex Re: Prawo UW IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 07.07.05, 12:37
                  ja bede tłuc sie autobusem przez 8 godzin. Cudownie....
                  • Gość: aga_86 Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:19
                    8 godzin??? to o której Ty musisz wyjechać na ten egzamin???

a ja rozpaczam, ze nie trafię, a mieszkam tylko(?) 40 km od Wawy i dojazd do
                    centrum zajmuje mi godznke pociągiem....
                    • Gość: anex Re: Prawo UW IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 07.07.05, 16:21
                      jade ze szczecinka, wyjeżdżam dzisiaj o 00.35, jestem w stolicy o 9. ide do
                      domu studenckiego na radomską, a nastepnego dnia na al.niepodległości. tak, na
                      pieszo ;]
                      • aga_86 Re: Prawo UW 07.07.05, 18:59
                        aaaa.. no tak... juz myślałam, ze tak przed testem będziesz sie katować
                        ośmiogodzinną podróżą autobusem:))
                        • Gość: jok Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:33
                          ja sie tłukłem 9 godzin :) najpierw godzinke autobusem do Wrocławia, potem
                          godzinka siedzenia na PkP i 6 godzin pociągiem do Wawy :) za jakieś godziny
                          ide na test z ekonomii a jutro na prawo, tylko czego musimy wstawać tak
                          wczenie??? 9 rano to jakiś skandal! i to jeszcze na wakacjach na których wstaje
                          się NAJWCZEŚNIEJ o 9:00 (a w domu to nieraz nawet o 12 :)) może to część
                          egzaminu - praca w trudnych warunkach :)
                          • Gość: jok Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:38
                            aha, co do stroju to chyba wezme garnitur, chociaż z drugiej strony przy infie
                            dotyczącym egzaminu na ekonomie radzili ubrać się normalnie, ale prawo rządzi
                            chyba się troszkę innymi prawami więc wypada się ubrać inaczej
                • Gość: asia Re: Prawo UW IP: 217.97.128.* 08.07.05, 08:28
                  ja jade ze Słupska, wyjazd w dniu dzisiejszym
        • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 01:44
          Czy wyście poszaleli?!?!?! To jest 90-minutowy test w kilku miejscach w Warszawie, w dwóch turach ze strasznie szybkim przemiałem kandydatów. Czy komuś się wydaje, że ci pilnujący będą zwracać uwagę jak kto jest ubrany i jak wygląda??? To przecież nie jest ustny egzamin. Trzeba się ubrać lekko i wygodnie, a nie robić z siebie starego-malutkiego "prawniczka" w garniturze z matury i z teczką na szyfr w ręce.

Warto podejść do tego na luzie!
          • Gość: miesiek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:42
            ale jak ja lubie garniak i w nim sie dobrze czuje...
    • Gość: marchew Re: Prawo UW IP: *.chello.pl 08.07.05, 06:48
      Widaś już kto jest ze wsi. Kto chce założyć najlepsze butki, białą bluzeczkę
      zapinaną na guziczki może to zrobić. Radzę jednak jechać(iść) na bosaka, a buty
      założyć przed samym egzaminem, aby się nie zniszczyły. Robią tak ludziska co
      niedziele, więc wiedzą o co chodzi.
      • Gość: jaa Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 09:41
        a jakies propozycje na temat progu?ile obstawiacie?aaa i czy ktos w ogole sie
        jakos przygotowywał do tego testu?
        • Gość: marta do marchwi IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 09:44
          uwielbiam snobistycznych mieszczuchów, na szczęscie w naszej wsi białystok
          jest takich niewiele:)pozdrawiam cię serdecznie i powodzenia na tescie:)
          • aga.1986 Re: do marchwi 08.07.05, 09:45
            Jak na mój gust Marchew (jak nick wskazuje) z miasta nie jest i ma jakieś
            kompleksy...
        • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 09:44
          Ja obstawiam wstępny próg na jakieś 80 pkt. Ale potem pewno spadnie do 70-75...
          • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 09:48
            w zeszłym roku był bardzo wysoki, ale odnosze wrażenie, ze do tych starych
            egzaminów było łatwiej sie przygotowac. Ja mam 43,7 pkt z matury i zastanawiam
            sie na ile dam rade napisać ten test, bo pewnie tak jak mówisz próg bedzie ok.
            80%.
          • Gość: jaa Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 09:50
            no bo wiecie mam słaby wynik z histy i na te 50 to mi wychodzi nie za duzo.w
            dodatku cew z wosu pisałam :/ . tez myslałam o 80 ale gdzies ktos stwierdził ze
            ok 90- 92 wiec hmmmm ....nie mama szans
            • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 09:52
              90-92 to, jak dla mnie - niemożliwe. Owszem, mnóstwo ludzi pcha się na prawo,
              ale przecież przyjmują 400 osób. Wątpię, żeby aż tyle się takich znalazło, co
              mieliby po 90-100 pkt.
              • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 09:55
                Tak sie zastanawiam, czy warto było chodzić na te kursy przygotowawcze. Ja sie
                sama przygotowywałam i jestem teraz ciekawa, czy uczyłam sie w dobrym kierunku,
                czy tylko zmarnowałam czas:P Okaze sie w sobote:)
                • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 09:59
                  Ja chodziłam na kursy przygotowawcze (chociaż prawo nie jest moim nr 1) i
                  stwierdzam, że coś mi na pewno dały - choćby jakieś 10-20 minut więcej na
                  egzaminie. Ale uważam, że samemu też można spokojnie się przygotować na tyle,
                  aby się bez problemu dostać. A można się też w ogóle nie przygotowywać: czasem
                  wystarczy inteligencja i wrodzone predyspozycje, a czasem... szczęście. :)
                • Gość: jaa Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 09:59
                  te kursy to był ponoc bobel,tak przynajmniej słyszałam.ale jak sie mozna do
                  takiego czegos przygotowac???
                  • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 10:01
                    Można pokazać pewne techniki, dzięki którym zyskujesz biegłość w rozwiązywaniu
                    zadań z logiki, kazusów, etc. To coś w rodzaju ugruntowania czegoś, co już się wie.
                    • Gość: jaa Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 10:04
                      kolejny ze nie warto w moim przypadku tam isc...mam nadzieje ze dadza test o
                      podobnym stopniu trudnosci co ten probny.
                      • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 10:08
                        pozyjemy , zobaczymy, moj kolega idzie dzis na test na Finanse i Bankowośc,wiec
                        okaze na jakim poziomie są konstruowane te dziwne testy.
            • Gość: jaa Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 09:52
              wiesz jak masz te 43,7 to nie bedziesz miała problemow .wiem ze ida tez ludzie
              z 30 i 31 pktami....
              • Gość: marta Re: Prawo UW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 10:03
                kupiłam sobie taką ksiązkę z tekstami popularnonaukowymi i pytaniami do nich,
                spisałam wydarzenia i przejarzałam z ksiazki do matmy rachunek zdan w logice,
                no i tyle, ale cos czuje, ze dadza nam cos ekstra trudnego i pewnie duzo ludzi
                sie wyłozy, w tym ja:)
                • Gość: jaa Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 10:08
                  no co ty !!bedzie dobrze.wiesz ilu bedzie takich jak ja?co dopiero wczoraj ten
                  próbny znalezli?!poza tym masz duzo pkt z matur.czego o mnie nie mozna
                  powiedziec :) powodzenia
                  a tak w ogole gdzie piszecie ?serio sa 2 tury?ja o 9 w AM sala d. chyba im tam
                  zasne bo dzis o połnocy wyjezdzam....hmmmmm
                  • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 10:11
                    Piszesz tam, gdzie moja koleżanka :)
                    Ja pisze w s. Mickiewicza, też o 9:00
                    • Gość: miesiek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:39
                      ja tez sala mickiewicza 9.00 :)
                      • Gość: agaaaaaaaaa:) Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:45
                        A moze ktos pisze na lipowej ???:> Na tym koncu swiata:)
                        • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 12:25
                          Cytat: A moze ktos pisze na lipowej ???:> Na tym koncu swiata:)

Jakim końcu świata.... Na Lipową z głównego campusu UW przy Krakowskim Przedmieściu jest dosłownie 5-6 minut na piechotę - w dodatku idzie się z górki :) Mieszkam tuż obok, więc wiem.

Dla nie znających topografii - Obok pomnika Kopernika, mijając bank Millennium i klub Harenda schodzicie w dół ulicą Oboźną, potem lekki skośny trawers w lewo przez park (skwer) poniżej Skarpy Uniwersytetu i prościutko w stronę Wisły - gmach BUW i nowego Prawa widać z daleka. Idąc krokiem skazańca dowlec się tam spod Kopernika można w 10 minut.

Ja mam niestety pecha, bo zamiast 30sekundowego spacerku do budynku na Lipowej będę musiał jechać na SGH :(

Przy okazji - jutro będzie 30'C i ze wszystkich miejsc gdzie ma być egzamin podobno tylko na Lipowej jest klimatyzacja. Ja idę w szortach i T-shircie Doorsów :)

Powodzenia!

(ja tam sobie szans nie dam, bo mature położyłem i nawet dobre super-dobre przygotowanie do testu mnie chyba nie uratuje...)
                          • jok007 Re: Prawo UW 08.07.05, 19:06
                            ja tak samo :) dzisiaj skisiłem się na teście z ekonomii i jutro przychodze
                            wkrótkich spodniach, możecie sie śmiać :) w aulach jak pisze 100 lub więcej
                            ludzi to jest NAPRAWDE gorąco (i chodzi tu o temperature powietrza a nie o inne
                            rzeczy :))
                          • Gość: anka Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:31
                            jak dojechac z dworca zach na krakowskie przedmiescie
                            • Gość: gool Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:00
                              pojedz lepiej na centralny - 90% pociągów tam jedzie, a jak jedziesz autobusem
                              to poszukaj autobusu do cenrum a potem spytaj kogoś
                              • Gość: JA Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 21:16
                                Z CENTRALNEGO DOJEDZIESZ 175 :)
                            • Gość: Chemical imbalance Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:21
                              Z Dw. Zachodniego dojedziesz na UW autobusem 178 (przystanek w kierunku Woli -
                              Rondo Zeslancow Syberyjskich)
                              i wysiada sie na przystanku Nowy Swiat, po czym draluje w lewo na UW.
                      • Gość: agnieszka Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:47
                        ja piszę w AM sala B, ze świadectwa mam 35pkt. i chodziłam na kurs, mam
                        nadzieję, że jakoś nadrobię testem...
                      • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 10:54
                        Bierzecie coś ze sobą oprócz dowodu osobistego i długopisu?
                        • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 10:57
                          nie no ja chyba wezme ubranie....chociaz:)...
                          • Gość: agaaaaaaa:) Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:59
                            Ubranie:O nie szalej ;)
                            • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 11:00
                              dobra...nie wezme:)...
                              • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 11:01
                                A to niezła taktyka... Nikt się nie będzie mógł skupić i pobijesz konkurencję :D
                                • Gość: drwal Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:02
                                  neseser z $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
                                • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 11:03
                                  jakos trzeba sobie radzic, nie:P..
                                • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 11:05
                                  A poza tym..kazdy jest wolny..nie mam monopolu:)...Oczywiscie jesli wogole dojde
                                  tak na te Aleje:)...hmm:). Widze to oczyma wyobrazni..panowie..ja na prawde na
                                  egzamin:)
                                  • Gość: snaefridur Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:10
                                    I w dowód weź dlugopis,zeby sie nim wylegitymowac straży miejskiej ;].
                                    • khamill Re: Prawo UW 08.07.05, 11:12
                                      po co..choc w sumie dlugopis pozniej nie zaszkodzi...ale ze na egzamin..przeciez
                                      to bedzie widac:)...gorzej z dowodem...ale o tym sie jeszcze pomysli:).
                                      • Gość: pf Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:45
                                        jedzie ktos z wroclawia?
                                        • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 12:26
                                          Cytat: A moze ktos pisze na lipowej ???:> Na tym koncu swiata:)

Jakim końcu świata.... Na Lipową z głównego campusu UW przy Krakowskim Przedmieściu jest dosłownie 5-6 minut na piechotę - w
                                          dodatku idzie się z górki :) Mieszkam tuż obok, więc wiem.

Dla nie znających topografii - Obok pomnika Kopernika, mijając bank Millennium i klub Harenda schodzicie w dół ulicą Oboźną, potem
                                          lekki skośny trawers w lewo przez park (skwer) poniżej Skarpy Uniwersytetu i prościutko w stronę Wisły - gmach BUW i nowego Prawa
                                          widać z daleka. Idąc krokiem skazańca dowlec się tam spod Kopernika można w 10 minut.

Ja mam niestety pecha, bo zamiast 30sekundowego spacerku do budynku na Lipowej będę musiał jechać na SGH :(

Przy okazji - jutro będzie 30'C i ze wszystkich miejsc gdzie ma być egzamin podobno tylko na Lipowej jest klimatyzacja. Ja idę w
                                          szortach i T-shircie Doorsów :)

Powodzenia!

(ja tam sobie szans nie dam, bo mature położyłem i nawet dobre super-dobre przygotowanie do testu mnie chyba nie uratuje...)
                                          • Gość: agaaaaaaaaaa:) Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:33
                                            Ja jade samochodem od strony Łodzi wiec musze przejechac przez cala Warszawe -
                                            i dlatego dla mnie to jest koniec swiata:P ale dziekuje za wskazowki :D moze
                                            jakos trafie;) A jak nie trafie to bedziecie miec o 1 konkurenta mnej :P
                                          • Gość: natka Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 12:33
                                            no mnie tez chyba nie uratuje...ile masz pkt?tylko nie pisz >40 i myslisz ze
                                            sie nie dostaniesz....plis
                                          • Gość: miesiek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:50
                                            > Przy okazji - jutro będzie 30'C i ze wszystkich miejsc gdzie ma być egzamin
                                            pod
                                            > obno tylko na Lipowej jest klimatyzacja. Ja idę w
                                            > szortach i T-shircie Doorsów :)
                                            znowu temat stroju:)
                                            ja twardo ide w garniaku, bo jest to wazne dla mojego komfortu psychicznego
                                            (poza tym mam juz doswiadczenie z lataniem w garniturze w 30'C i mi to nie
                                            przeszkadza:)) Chce do tego podejsc porzadnie, bo bylbym falszywie skromny
                                            mowiac, ze nie mam szans (matura 46,8 punktow)
                                            • Gość: natka Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 12:55
                                              szkoda miesiek ze nie siedze z toba w sali :P
                                              • Gość: miesiek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:02
                                                > szkoda miesiek ze nie siedze z toba w sali :P
                                                :)

Zycze powodzenia wszystkim zdajacym jutro test predyspozycji, zebyscie uzyskali
                                                tyle punktow, ile bedziecie potrzebowac, aby sie dostac! Na mnie juz czas,
                                                wlasnie wyjezdzam do Warszawy. Trzymajcie sie (oby do pazdziernika :))
                                                • Gość: natka Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 13:12
                                                  ja wyjezdzam w nocy.hmmm ciekawe jak niewyspana ja to juto napisze???i tak nic
                                                  z tego :( ale powodzenia wszystkim
                                                  • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 13:48
                                                    agaaaa:

Dojechać nie będzie trudno; ruch o tej porze będzie minimalny. Jak dojedziesz do centrum, to pojedź Świętokrzyską w stronę Wisły, skręć w lewo w Krakowskie Przedmieście, przejedź obok Uniwersytetu i skręć w pierwszą ulicę w prawo (obok pomnika Prusa i hotelu Bristol) - w dół ulicą Karową. Uważaj z prędkością (to jest odcinek specjalny na Warszawskim Rajdzie Barbórki! ;-) - zjezdza sie "ślimakiem" w dół). Potem prosto w stronę Wisły i na drugich światłach w prawo w ulicę Dobrą. Nią jeszcze ze 150 metrów prosto i po prawej stronie będziesz miała charakterystyczny, ogromny zielonkawy budynek Biblioteki UW. Na końcu tego budynku (BUW) jest uliczka Lipowa i tzw. dolny gmach Prawa. Szukaj po drodze miejsc do parkowania - na Lipowej jest ich bardzo mało.

Mapkę masz tu: www.warszawa.com.pl/mapa/images/m-20.gif

Miesiek, to ja widzę, że Ty tam w pył wszystkich zetrzesz ;-)
                                                    Jak się w garniaku czujesz komfortowo w 30'C to gratuluję. Powiem Ci tylko, że - jak twierdzi mój brat - garniak nie jest (wbrew pozorom) najlepszym strojem do chodzenia na zajęcia na WPiA. To nie Cambridge; lepiej się nie narażać na złośliwe komentarze.....

Punktów mam *dramatycznie* mało. Dostałem tylko 30 (po przeliczeniu na IRK) i nie wiem co z tego będzie. Pocieszam się tylko totalnym przygotowaniem do testu. Brat mnie przemaglował logiką i kazusami przez ostatnie kilka miesięcy. Szczerze mówiąc już tym rzygam....

Powodzenia jutro!
                                                  • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 13:50
                                                    << Nią jeszcze ze 150 metrów prosto i
                                                    po prawej stronie będziesz miała charakterystyczny, ogromny zielonkawy budynek Biblioteki UW

Przepraszam! Oczywiście PO LEWEJ STRONIE!

• Gość: mentor Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:11
                                                    nie bądźcie zbyt pewni siebie z tymi wynikami ponad 45 punktów. Przyjęci
                                                    zostaną ludzie skromni ze srednim wynikiem, a chwalipięty przepadną po teście
                                                    predyspozycji. Wszakże jest powiedziane że cisi i sprawiedliwi posiądą ziemię..
                                                  • Gość: natka Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 14:15
                                                    chciałbym aby tak było ale to mało prawdopodobne niestety.przynajmniej w moim
                                                    przypadku :( ale co tam...przezyje.ile w ogole trwa egzamin?
                                                  • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 14:22
                                                    Natka: półtorej godziny.

Mentor: :-)
                                                  • Gość: natka Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 14:24
                                                    dzieki .a pytan 26?tak? a sztuk na miejsce ? tak około wiecie?
                                                  • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 14:30
                                                    Z informacji od brata: ma być 28 zadań, z czego 22 po 2 punkty i 6 po 1 punkcie. Te 6 będzie z wydarzeń najnowszych - tak jak zapowiadali - i np. ja bardzo tego żałuję, bo się na te najwspółcześniejsze sprawy najbardziej nastawiałem :( Nie wiem jak się mają rozkładać te zadania po 2 punkty. Na pewno będzie kilka z logiki i kilka kazusów, ale nie mam pojęcia za ile będzie ten mityczny tekst do analizy.

O "sztukach na miejsce" to coś juz ktoś wspominał wcześniej. 8 albo 9.

Ja mam te 30 pkt z matury (kiepściutko) i liczę na jakieś 45 z testu (zakładam, że położę jedno zadanie z logiki, jeden kazus i nie będę czegoś wiedział z wydarzeń współczesnych.

Ciekawe od ilu punktów będą przyjmowali - 75 w sumie to może być za mało???
                                                  • Gość: agnieszka Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:31
                                                    jest 8,8 osoby na miejsce, a pytań 28 (tak mi się wydaje), a przypadkiem na ten
                                                    test to nie mamy 2 godzin?
                                                  • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 14:54
                                                    > jest 8,8 osoby na miejsce, a pytań 28 (tak mi się wydaje), a przypadkiem na ten test to nie mamy 2 godzin?

Na 99% test ma trwać 90 minut, a pytań będzie 28.

Ciekawe ile będzie WERSJI testu i czy w ramach jednej sali będą te same testy, czy różne....
                                                  • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 14:57
                                                    wiesz...wydaje mi sie, ze musza byc o najmniej 2...bo sa 2 pory pisania tego
                                                    czegos......co wiecej, nie wiem.
                                                  • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 15:07
                                                    > wiesz...wydaje mi sie, ze musza byc o najmniej 2...bo sa 2 pory pisania tego
                                                    > czegos......co wiecej, nie wiem.

No właśnie. Pierwsza tura jest o 9 rano, druga tura o 11:30. Pierwsza kończy się o 10:30, druga kończy się o 13:00. Między nimi jest godzina przerwy.
                                                  • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 15:08
                                                    A mnie się wydaje, że będzie poślizg i zaczniemy ok. 9:30...
                                                  • Gość: no fear Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 15:15
                                                    <A mnie się wydaje, że będzie poślizg i zaczniemy ok. 9:30...

A czemu Ci się tak wydaje? Jak mój brat zdawał - kiedy jeszcze były egzaminy ustne - to kandydatów było kilkunastu na miejsce i warunki lokalowe też były gorsze, a jednak wszystko zaczęło się bez poślizgu.

Ja mam nadzieję, że się zacznie o czasie, bo o 13:00 wylatuję na wakacje :) Niezależnie od wyniku muszę uciekać z tego śmierdzącego miasta!
                                                  • aga.1986 Re: Prawo UW 08.07.05, 15:20
                                                    Wydaje mi się tak, bo podobno na CEW-ach niejednokrotnie zaczynali z
                                                    opóźnieniem. Ale przecież może być inaczej. Natomiast do 13:00 na pewno
                                                    zdążysz. :) (Też bym gdzieś wyjechała, ale u mnie przed sierpniem to już raczej
                                                    niewykonalne...)
                                                  • k3m Re: Prawo UW 08.07.05, 17:32
                                                    Z tego co ja wiem to będą
                                                    - 2 kazusy, do każdego 3 pytania, za 2 punkty każde , czyli w symie za kasusy
                                                    (12 punktów)
                                                    - 6 zadań z logiki, każde po 2 punkty ( 12 punktów)
                                                    - tekst do czytania (20 punktów)
                                                    - 6 pytan o wydarzenia za 1 puntk (6 punktów)

Brata zazdroszczę. Ja, poza tym co znalazłam w necie ( a z logiki nie było
                                                    dużo, kazusów nie było w ogóle) nie miałam sie z czego przygotować :((
                                                    ps. ale wydarzenia to umiem od góry do dołu :)
                                                  • Gość: kojot Re: Prawo UW IP: *.krakow.sint.pl 08.07.05, 18:13
                                                    Cześć
                                                    ma być 28 pytań bo tak jest podane w informatorze, ale z tym czasem nie
                                                    przesadzacie 90 minut to bardzo dużo w krakwie było 150minut na 110pytań a
                                                    były prawie same kazusy i teksty zródłowe.mam jednak nadzieje że to wy macie
                                                    rację i w październiku się spotkamy jako studenci na piwie
                                                  • Gość: natka Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 18:17
                                                    kojot a do kraka sie dostałes??wiecie czy w wawie jest tak jak na uj i zaoczni
                                                    tez zdaja ten wstepny a potem sie przenosza na wyzsze lata?byłoby miło :D
                                                  • Gość: natka Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 18:17
                                                    kojot a do kraka sie dostałes??wiecie czy w wawie jest tak jak na uj i zaoczni
                                                    tez zdaja ten wstepny a potem sie przenosza na wyzsze lata?byłoby miło :D
                                        • Gość: pool Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:27
                                          ja jestem spod wrocka ale wawie jestem od wczoraj :)
                        • jok007 Re: Prawo UW 08.07.05, 19:19
                          trzeba zabrać wydruk z egzaminami i chyba potwierdzenie zapłaty, dzisiaj tego
                          nie wymagali ale ja wole wziąść wszystko
                          • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 19:27
                            na zadnym z egzaminow na UW...CEW-y i testy predyspozycji nie slyszalem jeszcze,
                            by wymagali tych wydrukow....ale co prawda, przezorny zawsze
                            ubezpieczony:)....chociaz watpie, by tam im sie to wogole chcialo sprawdzac,
                            maja te imienne listy i jakby chcieli dokladnie sprawdzac dodatkowo kazda osobe,
                            to by ich chyba cos trafilo....:)...pozdro...:)
            • jok007 Re: Prawo UW 08.07.05, 18:48
              90 to gruba przesada, jak czytam na forum to średnie wyniki z matury wynoszą
              około 37 ptk, ja mam 45,2, ale próg obstawiam na jakieś 75 (zakładam że test
              będzie średnio napisany na 38-40 ptk)
              • jok007 pocieszenie dla piszących jutro egzamin 08.07.05, 18:56
                właśnie wróciłem z testu z ekonomii i w opinii wszystkich z którymi rozmawiałem
                test był bardzo trudny(poczytajcie zresztą forum), zaczynam się obawiać o to co
                będzie jutro
                • Gość: khamill Re: pocieszenie dla piszących jutro egzamin IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 19:30
                  jesli dadza ten klimat, co na kursach przyg. (sam nie uczeszczalem, ale
                  widizalem materialy)..to miejcami moze byc fajnie:P)...szczegolnie kazusy tam
                  byly slodkie...
    • Gość: marchew Re: Prawo UW IP: *.chello.pl 08.07.05, 19:25
      Mam nadzieję, że test będzie na tyle trudny, że się wszyscy posrają. Będą
      cholernie trudne zadania z logiki przy których nie wystarczy oglądać tv, ale
      troszeczkę pomyśleć.,..ehehe.

A co do mojego pochodzenia, to jeśli kogoś uraziłem tym "wieśniakiem" mogę się
      poprawić - "Na egz. test przyjdą w garniturach tylko wieśniaki i pierdaki". Mam
      nadzieję, że usatysfakcjonowałęm wszystkich.

Pozdrawiam.
      ps. jakie będą pytania - wiadomo - wszystko jest w próbnym teście i w testach
      predyspozycji do kupienia w księgarniach. Jednak niestety pytania są proste, z
      tego też wnioskuję, iż jutro będzie trudniej - i dobrze.
      • Gość: jaa Re: Prawo UW IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 19:30
        wiesz ,jestem zdania ze nie wazne skad sie wyszło-wazne dokąd zaszło.a w ogole
        to masz cos do ludzi pochodzacych ze wsi?
        • k3m Re: Prawo UW 08.07.05, 21:27
          uhh.. ostatni raz powtarzam sobie wydarzenia i ide spać.
          Nie ma co sie denerwować. Jakby co zwalimy wine na beznadziejny system :-)
          I podejmiemy rolę poszkodowanych (bo to rocznik 86 umie robić genialnie, sama
          jestem mistrzem- mamo.. tam matura tak kiepsko poszła bo jestesmy królikami
          doświadczalnymi :))

pozdrawiam, i powodzenia!
          • Gość: Ja Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:11
            a co sobie powtarzasz ostatni raz?
    • Gość: hej Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:10
      jak sie dowiedzieliscie gdzie piszecie egzamin? powiadomili was pisemnie czy
      telefonicznie? czy wisialy moze jakies listy na wydziale?
      • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 22:13
        ehhh.....irk.
        • k3m Re: Prawo UW 08.07.05, 22:20
          wydarzenia - zrobiłam sobie kalendarium wydarzeń.

Prosze sie nie smiać :-) i tolerwoać fakt ze inaczej sie przygotowac nie mogłam
          bo nie miałam materiałów ( nie chodziłam na kursy) pozostało mi tylko wkuwanie
          wydarzen.. moze te 6 punktów bede miała ;-))) a wyrzuty sumienia kazały mi
          robić COKOLWIEK.
          • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 22:29
            bo jesli chodzi o sucha wiedze to tam sie w zasadzie tylko tego
            uczysz..kalendarium fajna rzecz, wiem cos o tym, wiec nie ma sie z czego
            smiac:).reszta..kazusy na sile moglas w necie poszukac...cos by sie moze
            znalazlo...logika...pomijajac powtorke jakis prostych praw i zaleznosci jakies
            zagadki logiczne...lepsze cos niz nic:)...czytanie tekstu przemilcze...co do
            kazusow...zkombinowalem sobie taka fajna ksiazke...Wykladnia prawa...czyli jak
            czytac przepisy ogolnie...pomijac czesc typowo prawniczej sieczki, ktorej to
            bedziemy sie mam nadzieje niedlugo wszyscy uczyc na UW:)..bylo tma naprawde
            sporo fajnych informacji. tyle z mozliwosci nauki. Ale wydarzenia to tez zawsze
            cos...a nawet jak nie mialas gotowego kalkendarium(takowe bylo na
            kursach..zaznaczam, sam nie chodzilem), to sporzadzenie go samemu na pewno ci
            nie zaszkodzilo..przynajmniej sobie utrwalilas to i owo w trakcie....tyle jesli
            chodzi o dowartosciowanie konkurencji przed examem<lol>;)...gdzie piszesz?
            • k3m Re: Prawo UW 08.07.05, 22:36
              tzn. szukałam w necie logiki ( zrobiłam wszystkie dostepne mi zadania)
              chodziłam do klasy o profilu mat- fiz więc logike miałam w pierwszej klasie, i
              nie paralizuje ona mnie zbytnio :-)) Co do czytania tekstu , kupiłam sobie
              ksiązke z takimi z zeszłych lat ( 15 zestawów), co prawda sa zupełnie inne od
              tych co maja być- ale, podkreslam, mam czyste sumienie. Kazusów, prawie wogóle
              nie znalazłam :-(

pisze w Aditorium maximum o 11:30
              • k3m Re: Prawo UW 08.07.05, 22:37
                przepraszam ze tak " nieskładnie pisze" ;)
                zmęczona juz jestem w tej chwili, i nawet myslec mi sie nie chce ( choc
                zazwyczaj pisze dłuugo , wyczeerupjąco - a że nudno, to już nie innych
                zmartwienie ;-)))
                • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 22:41
                  cyz az tak nieskladnie...nie zauwazylem tak bardzo...ale moze to ja tu juz
                  nieskladnie mysle:P.....chyba sobie tez przejrze jeszcze wzrokowo jakies cos z
                  wydarzen...i kierunek=>lozeczko:):D...jutro na 9 trzeba wstac:P. Ps..spox
                  podejscie:P..
              • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 22:39
                spox...ja tam sgh...9.00..pozdro i powodzenia:)
            • Gość: Chemical imbalance Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:37
              Spodziewac sie trzeba na pewno testu sporo trudniejszego od tego przykladowego
              ze strony WPiA. Tamten byl prosciutki, a kandydatow trzeba przesiac. Z drugiej
              strony niewiadomo czego piekielnego nie wymysla - ten test musi byc dla ludzi,
              tyle ze myslacych sylogizmami ;-)
              • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 22:43
                ja mialem okazje widziec materialy z kursow na uw...totez zycze w tym miejscu
                wszystkim obecnym serdeczne zyczenia powodzenia:).
                • k3m Re: Prawo UW 09.07.05, 09:15
                  hihih, własnie piszecie egzamin, a ja siedze JESZCZE beztrosko w domku..
                  pewnie wieczorem bede płakać..ale narazie korzystam z okazji i sie uśmiecham :-
                  ))
                  • Gość: jok Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:06
                    a ja już po egzaminie i chyba był bardzo prosty :) no może w kilku przypadkach
                    były trudności ale ogólnie ok
                    • Gość: khamill Re: Prawo UW IP: *.devs.futuro.pl 09.07.05, 12:28
                      pierwsze 6..a przynajmniej kilka z nich(grupa artystyczna)..bylo fajnych..a
                      reszta..zobaczymy...w srode:)
                      • Gość: aga_86 Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:30
                        moze zacznijmy dyskusję na ten temat w oddzielnym watku- tym, który założył jok???
                      • Gość: aha Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:39
                        hej. wszyscy zdający dzisiaj egzamin na prawo z grupy A. mam pytanko? czy zna
                        ktos poprawne odpowiedzi z pierwszej czesci czyli sprawu bierzące oraz zadania
                        o jacku i placku( dziwne skojarzenie z kaczyńskimi)czekam na odpowiedz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka