Dodaj do ulubionych

Chemia na UJ

04.07.05, 18:12
Czy ktoś z was zdaje na chemię na UJ? Ile macie punktów?
Obserwuj wątek
    • metka00 Re: Chemia na UJ 04.07.05, 18:28
      Czyżby nikt więcej się nie wybierał na hemię??
    • metka00 Re: Chemia na UJ 04.07.05, 18:45
      Pięknie - więcej miejsca dla mnie...
      :P
      • Gość: ktos Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:55
        na chemie zlozyli chyba wszyscy medycy ;p w tym ja :D
        • Gość: mo Re: Chemia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:48
          właśnie i ja i moja koleżanka i druga koleżanka i mój kolega;]
          • Gość: mo Re: Chemia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:23
            i jeszcze o jednej zapomniałam;] w sumie 5 osób
    • Gość: Piotrek Re: Chemia na UJ IP: *.is.net.pl 04.07.05, 21:59
      JA złozylem, PP 98% , PR 87%
    • Gość: metka00 Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:26
      JAK ztoicie z punktacją?
      • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 06.07.05, 17:41
        ja rowniez zlozylam papiery a punktacja z chemi pdst 92 roz 85 (i polski 74:P)
        • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:37
          Mam chemię minimalnie większą, ale poza tym zdawałam jeszcze polski rozszerzony
          i fizę dodatkowo co daje mi troszke przewagi! Powodzenia i miejmy nadzieję - do
          zobaczenia w październiku
          • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:19
            A ile miacie punktóe po przeliczeniu? Ja mam 1268.
            • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 08.07.05, 22:17
              jakos 1043 czy cos w tych okolicach (dodatkowo zdawalam biologie)i....... jak
              sie nie obawialam to sie coraz bardziej obawiam przez tych nieudolnych medykow,
              niechaj mi nie zajmuja miejsca!
              • Gość: km Re: Chemia na UJ IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 10.07.05, 09:18
                A jestes z takim wynikiem na liscie rezerwowych??
    • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 09.07.05, 23:48
      i sie nie dostalam... moze w 2 rundzie :/
      • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:37
        A ja się dostałam!!! Jestem przeszczęśliwa!!!
    • Gość: ann Re: Chemia na UJ IP: *.voltronik.pl 10.07.05, 11:49
      czy wie ktos moze ile bylo kandydatów na 1 miejsce w tym roku na chemie uj?
      • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:26
        Tego niestety nie wiem, ale bardzo chętnie się dowiem, a jak już będę wiedzieś
        to wam powiem. No chyba, że ktoś mnie wyprzedzi :D
        • Gość: lola Re: Chemia na UJ IP: *.voltronik.pl 10.07.05, 14:56
          che_misia dostalas sie na chemie uj i do kiedy masz tam doniesc papiery?
          • Gość: kto Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:01
            do 20 lipca ale wiele osob nie doniesie (mam nadzieje ze ja tez), bo dostana sie np. na medycyne
            • Gość: km Re: Chemia na UJ IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 10.07.05, 15:41
              Kiedy są wyniki na medycznej w Krakowie?
              • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:22
                Na medycznej chyba 13 lipca. Ja się z chemii nie wynoszę :D a papierki owszem,
                do 20 lipca trzeba donieść... Jeszcze czasu a czasu... Wybieram się pod koniec
                tygodnia!
                Pozdrawiam wszystkich, którzy się dostali na chemię na UJ (i gdzie indziej też)
                • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 10.07.05, 17:33
                  zeby nie klnac napisze tylko agrrrrrrrrrrr..... powinno byc zakazane skladanie
                  papierow na chemie przez medykow bo odpadam w przedbiegach przy nich...
                  che_misia a ty skad jestes?
                  • Gość: aneczka Re: Chemia na UJ IP: *.voltronik.pl 10.07.05, 17:40
                    apocalypsewoman - ja tez sie nei dostalam ale sie bardzo denerwuje bo zabraklo
                    mi marnych 44 pkt - czyli np 14 % z matury z chemii <zly>. I tez czekam az ci
                    medycy dostana sie na te swoje studia i zwolnia miejsca. A tak poza tym to gdzie
                    jeszcze skladalas?
                    • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 10.07.05, 17:45
                      na politechnike krakowska i nie wiem czy nie musze jechac na politechnike
                      slaska :/
                  • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:36
                    AAA z takiej miejscowości 50 km od Krakowa... Z przepięknej wioski z cud
                    widokami koło Olkusza.
                    • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 12.07.05, 16:00
                      no a ja z olkusza jestem :)
                      • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:31
                        A które LO kończyłaś??
                        • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 14.07.05, 11:13
                          I LO
    • Gość: aneczka Re: Chemia na UJ IP: *.voltronik.pl 10.07.05, 22:41
      tam tez na chemie? ja zlozylam na biotechnologie UJ i AR ale jak slysze co tam
      sie dzieje to porzucam raczej mysl dostania sie. Jeszcze jest biologia na UJ,
      ciekawe ile tam chetnych..
      • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 10.07.05, 23:12
        mnie biotechnologia nie rusza tym bardziej ze jest malo literatury fachowej w
        jezyku polskim na rynku i wiem ze aby sie pozadnie do egzaminu nauczyc studjuje
        sie anglojezyczne podreczniki :/ ale skoro na uj na biotech to sporo
        przedmiotow zdawalas... i chyba na sporo kierunkow papiery zkladalas :]
        • Gość: Majka Czy już są listy przyjętych na UJ chemia????? IP: *.devs.futuro.pl 11.07.05, 11:43
          czy już macie liste przyjętych na chemie na UJ???!!!!!!! tak szybko??? czy już
          na waszych kontach napisali czy się dostaliscie czy nie?? bo się nie orientuje
          ja nie składałam na chemie ale jestem ciekawa bo koleżanka tak i może ona o tym
          jeszcze nie wie bo nie ma internetu
          • Gość: che_misia Re: Czy już są listy przyjętych na UJ chemia???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:45
            Tak informacje były podane na naszych kontach internetowych w sobotę wieczorem.
    • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:43
      Skoro już się dostałam na ten cały Uniwersytet Jagiellońcki (kurcze ale
      frajda...) to poruszę jeszcze problem nietolerancji. Otóż wielu ludziom wydaje
      się, że na UJot idą sami "arystokraci", snoby, a większość studenów to Krakósy.
      A w takim razie co? Ja też jestem snob? Pochodzę z przeciętnej rodziny, w
      której nikt nie ma wykształcenia wyższego, bo choć studiowali, to nie
      pokończyli. Mieszkam na wiosce gdzie łącznie jest 130 domków (w
      przybliżeniu...). Czyli ani ze mnie Krakós, ani snob, ani tym bardziej
      arystokratka. Cięgle jeszcze słyszę słowa sąsiadki: A na Jagielloński się
      dostałaś?? To wspaniale, a ile take miejsce kosztowało?? Wypraszam sobie!
      Tyrałam trzy lata w liceum, może nie była to ciężka praca, bo podobno zdolna
      jestem i się szybko uczę, ale poświęciłam a ten cel wiele. A tu spotykam się z
      zarzutami, że na studia idę za pieniądze! To jest po prostu ohydne!!! A
      FUJJJJ!!! Może i ktoś jest rozgoryczony, że się nie dostał i wtedy mówi, że na
      UJot idą snoby i Krakósy, ale sąsiadka po 60-tce na studia się nie wybierała,
      więc???...
      • Gość: zz Re: Chemia na UJ IP: *.voltronik.pl 11.07.05, 12:12
        I po co w ogole to piszesz..?
        • Gość: sylwia177 Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:12
          ale te krakusy przez "ó" i Ty na uj?? ehh to dałas przyklad kto sie tam
          dostaje :P
          • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:28
            Mogło się zdarzyć, nie idę na polonistykę. Zresztą zawsze myślałam o nich jako
            o tych przez o z kreską.
            • Gość: kasia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:06
              nie wiecie od ilu punktów przyjmowlai na chemie?
              • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 12.07.05, 16:08
                od 1226
            • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 12.07.05, 16:07
              bez przesady.. te cale snoby czy jak ich tam nazywasz to najczesciej na prawo
              lub medycyne ida... na chemi nigdy orłów nie bylo, mam znajomych sprzed roku i
              dwoch lat ktorzy tam studjuja i nie potrafili mi pomoc w zadaniu z pazdro(kasy
              nie dali , zdali matury na 6 i egzamin czy co tam wczesniej bylo zdali
              rewelacujnie) ....wiec jakby nie bylo chemia na uj nie jest prestizem...
              zereszta chemia wogole nei jest prestizem :P
              • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:32
                Hehe... Ale uczelnia jest.
                Za to chemia może być czyimś marzeniem...
                • Gość: mojo Re: Chemia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:56
                  Okazuje się, że jestem snobem, bo się na medycynę dostałam. Ale do wszystkich
                  na rezerwowej: zwalniam miejsce.... i wiem o 3 sobach, które też to robią, więc
                  się nie załamywać;] 3mam kciuki;]
                  • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:18
                    Rezygnują z medycyny?? To na co się zdecydowałaś?
                    • Gość: mojo Re: Chemia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:35
                      sorry, powinnam to jaśniej sformułować: dostałam się na medycynę więc rezygnuję
                      z chemi;]
                      • Gość: che_misia Re: Chemia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:44
                        Ahh... Mi to nie robi różnicy, ale moja dobra koleżanka jest na liście
                        rezerwowych i strasznie się boi co dalej, jest bodajże 17 w kolejce.
                        • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 13.07.05, 20:42
                          a ja nawet nie dzwonilam by sie dowiedziec ktora w kolejce jestem.... moze
                          jutro to zrobie.
                  • Gość: Stormchaser Re: Chemia na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:50
                    Dostałem się na medycynę i rezygnuję z chemii. NIe wie ktoś czy muszę w takim
                    razie osobiście wybrać teraz papiery czy po prostu nie donieść reszty do 20.7?
                    • apocalypsewoman Re: Chemia na UJ 14.07.05, 11:12
                      lepiej wybierz papiery by uczelnia nie miala zludzen ze jednak chcesz tam
                      studiowac i innych nie puszczala na twoje miejce do 20 lipca :)
    • Gość: melisa Kto jest już studentem :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:20
      Kto doniósł już dokumenty i może się tytułować jako student chemii?
      • Gość: melisa Re: Kto jest już studentem :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:38
        Co nikt się nie wpisał?= na listę i nie uzupełnił dokumentów?
        • Gość: lupus Re: Kto jest już studentem :D IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:32
          ja moge,dostalam sie na chemie w bialymstoku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka