Dodaj do ulubionych

próg na AM =>lekarski

09.07.05, 23:17
jaki bedzie Waszym zdaniem próg na AM Łódź na lekarski?
Obserwuj wątek
    • l86 Re: próg na AM =>lekarski 09.07.05, 23:18
      ja obstawiam 180-190
    • 7u8 83% 09.07.05, 23:20
      możliwych punktów do zdobycia

niech mnie piorun trzaśnie jeśli nie
      • Gość: tre Re: 83% IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 10:22
        hahah wtedy musialabys miec ponad 250pkt zeby sie dostac , smieszne masz
        spekulacje!!! :D
        • Gość: lees Re: 83% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:29
          jabky byly po 3 miejsca do obsadzenia na kazdej AM to moze by i bylo 250. Ale na
          szczescie tak nie jest :P
        • 7u8 no to zobaczymy :P 10.07.05, 10:31
          • Gość: tre Re: no to zobaczymy :P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 11:15
            z ktorej wsi jestes kolego ze tak dobrze wam tam poszlo LOL!!!
            • 7u8 temat 10.07.05, 11:18
              1) nie jestem twoim kolegą
              2) jestem dziewczyną
              3) nie jestem ze wsi
              4) nie zdaję na AM
              5) to był próg który obstawiałam. Zobaczymy czy się sprawdzi
    • Gość: grzechu Re: próg na AM =>lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:21
      W lodzi szacuje na jakies 195 pkt. A najwyzej w polsce mysle ze bedzie kolo 210 pkt. (patrz krakow i wroclaw moze tez wawa) Pozdro i powodzenia dla wszystkich medykow :)
    • man_1840 Re: próg na AM =>lekarski 10.07.05, 11:23
      No to dziewczynko!!! Ty chyba z byka spadłaś! Bo taką ilość punktów jaką
      podałaś to będą mieli nieliczni (powiem więcej- policzysz ich na palcach!!! -
      NIE ŻARTUJE). 249 pkt? Skąd Ty to wytrzasnęłaś? Jeśli można wiedzieć? Moim
      skromnym zdaniem będą przyjmować ludzi już od ok. 170 pkt. Ale 250 pkt? To już
      lekka paranoja!
      • Gość: *** Re: próg na AM =>lekarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 11:26
        moim skromnym zdaniem tegoroczne progi będą wynosić 200-215 pkt...( w
        zależności od uczelni)...
      • 7u8 jeśli myślisz 10.07.05, 11:29
        że na taką uczelnię jak AKADEMIA MEDYCZNA będą przyjmować od 57% to jesteś w
        błędzie. To niewiele ponad połowa punktów!
        • re.lee Re: jeśli myślisz 10.07.05, 11:45
          A jakby bylo takie trudne, ze nikt by nie napisal na wiecej to rozumiem, ze nie
          przyjeli by nikogo, tak?
          Nie zdajesz na AM, nie wiesz ile ludzi maja punktow, wiec STFU i nie siej fermentu.
    • Gość: kajak Re: próg na AM =>lekarski IP: *.lodz.mm.pl 10.07.05, 11:31
      byl juz moment ze na forum medycy zaczeli pisac normalnie,tzn nie wyniki z
      kosmosu jak Twoje 250pkt tylko po prostu normalne.mam nadzieje ze nei sprawdzi
      sie Twoja opinia i prog bedzie normalny zeby dostali sie Ci co ciezko pracowali
      caly rok (niektorzy cale 3 lata) a ktorym matura poszla troszke slabiej.
    • man_1840 Re: próg na AM =>lekarski 10.07.05, 11:34
      Powtarzam ! ! ! Nie możliwe jest żeby przyjmowali nawet od 200 pkt ! ! ! Jak
      wcześniej pisałem góra od 170-180 pkt. Gdyby ludzie dostawali się jak wcześniej
      ktoś napisał od 200 pkt to cała moja klasa, z dosyć renomowanego liceum nie
      dostałaby się (a chętnych jest 5 osób z mojej klasy). To nie możliwe! Dodam
      więcej nawet kilka osób z jedynki miałoby kłopoty żeby się załąpać na tak
      WYSOKI PUŁAP!!! Nie martwcie się! Będą przyjmować już od ok. 170 pkt (takie
      jest moje zdanie)!
      • Gość: *** Re: próg na AM =>lekarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 11:43
        nie wydaje mi się żeby próg był w tym roku tak niski (choć nie miałbym nic
        przeciwko); startuję na AM we wrocku i z tego co wiem ,to jest spora liczba
        kandydatów z ponad 200 pkt...
        jak będzie , czas pokaze...
      • Gość: tyty Re: gdyby było 190 pkt to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:49
        by się dostało około 80% moich znajomych, a więc na pewno odpada. Robiłam
        wywiad bezpośrednio na miejscu uczelnie do której zdaję
      • Gość: abc Re: próg na AM =>lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:28
        200? Czemu nie. U mnie w klasie 270,270,269,257,252,240,227,226. A liceum
        ogólnokształcące, nie "renomowane" (na razie:)
    • man_1840 Re: próg na AM =>lekarski 10.07.05, 11:40
      Koleżanko 7u8!!! Uświadom sobie to, że rocznik 86 nie jest rocznikiem
      geniuszy!!! My jesteśmy tacy sami jak wcześniejsze lata, a nawet gorsi!!!
      Powtarzam gorsi!!! Nikt do końca nie wiedział jak będzie wyglądała ta nowa
      matura. Niestety okazała się totalną porażką prawie dla każdego... A 57% z
      matury rozszerzonej z 3 wymaganych przedmiotów naprawdę był niezłym wynikiem
      (oczywiście zgodzę się, że były osoby które miały po 80%, ale naszczęście to
      bardzo nieliczna grupa!!!!!!!!!!). Pozdrawiam i nadal obstawiam na dolny pułap
      ok. 170-180 pkt. Nigdy nie 200 pkt, a tym bardziej nie 250 pkt!!!
      • 7u8 ludzie drodzy... 10.07.05, 11:46
        chcieliście znać moją opinię to Wam ją powiedziałam...
        Nie twierdzę, ze nie jesteście geniuszami, po prostu sobie strzeliłam wynik a Wy
        najchętniej od razu byście mnie ubiczowali.
        To powiedz mi jeszcze ile jest osób na tej waszej AM? A ja ci powiem rozsądny
        wynik :)
        I powiedz mi ile % możliwych punktów rekrutacyjnych obstawiasz na AE w Katowicach :)
        Nie wiedziałam, że te 249 to tak dużo... zaraz porozmawiamy normalniej
        Tylko uspokój się :)
    • Gość: AA Re: próg na AM =>lekarski IP: *.voltronik.pl 10.07.05, 12:00
      man_1840 - pocieszasz mnie :) uczylam sie przez całe 3 latka w najlepszym liceum
      w moim miescie (nie jest ono duze ale.. :), zas maturka wyszla mi tak sobie - na
      medycyne mam 169 pkt, wiec jak widac wynik bardzo przecietny- jestem z mat infu
      i to moje jedyne usprawiedliwienie :]. Czytam to forum i wiekszosc ma grubo
      ponad 200 pkt, za co podziwiam (jesli to prawda co pisza:). Juz sie nastawilam
      ze bede poprawiac mature w sesji zimowej (jesli mozna sie jeszcze dopisac bo
      doszlo do mnie ze trzeba bylo to zrobic do 30 czerwca :| ), ale dzieki tobie
      jeszcze pozostaje jakas iskierka cichej nadziei ze a nuz sie uda :)
      • Gość: .. Re: próg na AM =>lekarski IP: 212.182.27.* 10.07.05, 12:47
        Prog na pewno nie bedzie sie ksztaltowal ponizej 190pkt na zadna AM.Osobiscie
        zdaje do Wawy mam 215 pkt.Po tescie skoczylem szybko do biura rekrutacji
        pogadalem z jakas kobieta ktora moj wynik skwitowala zamysleniem i "no to moze
        wystarczyc":).Po dluzszym wypytywaniu okazalo sie ze SREDNIA wynikow tam to ok
        174pkt wiec samo to od razu eliminuje spekulacje progowe typu 170-180.Ja moje
        szanse oceniam na 80% jezeli sie nie dostane to zabraknie mi niewiele.Na
        najbardziej wymagajace uczelnie prog moze byc ok 220 ale to najgorszy
        scenariusz.Powodzenia;]
        • Gość: rzekotek Re: próg na AM =>lekarski IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 10.07.05, 22:06
          Dobrze że sie zastanawiała czy to może wystarczyć:P Pocieszające;) Ciekawe czy
          jakby ktos przyszedl z wynikiem 250 to tez by sie zastanawiala;) Pozdrawiam
          Ps>Mogę dostać twoj nr GG? Albo masz moj 2448720. Jesli mozesz to napisz
        • Gość: grechus Re: próg na AM =>lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:37
          Kurde ja mam 216 pkt i mam nadzieje ze kobieta nie robilaby byle nadzieji gdyby nie byla pewna ze to wystarczy. Mam nadzieje ze sie zobaczymy na rozpoczeciu nowego roku akademickiego. 3majcie sie wszyscy mocno przez ten ostatni tydzien
          • Gość: rzekotek Re: próg na AM =>lekarski IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 11.07.05, 08:30
            Oby tak było jak piszesz:) Pozdrawiam i do zobaczenia (miejmy nadzieję)
    • man_1840 Re: próg na AM =>lekarski 10.07.05, 12:43
      Jestem spokojny, a nawet bardzo spokojny!!! Po prostu denerwuję się kiedy
      ludzie piszą o wynikach z górnej półki. Są tacy co zdobędą 250 pkt, ale takich
      geniuszy jest niewielu. A co z tymi przeciętniakami? Takimi jak ja czy całe
      grono moich znajomych, czy choćby "Gość AA". Większość z nas ma wyniki w
      granicach 160-190pkt. Nie znam osobiście żadnej osoby która miałaby wyższy
      wynik (i nie myślcie, że jestem jakimś prymitywem). A część tych osób które
      znam chodziła do WYŚMIENITYCH LICEÓW!!! Ale niestety nie wyszło im, tak jak
      większości z nas! Ale nie martwcie się! Oni (tzn. Ci geniusze) zajmą góa 20
      pierwszych miejsc na liście... a reszta należy do nas! Do nas! I naprawde wynik
      250pkt/300pkt to jest ogromna liczba!!! Więc Koleżanko 7u8 chyba nie udało Ci
      się trafić, ale dzięki za własne zdanie. I nie denerwuje się :)! A co do
      Twojego wyboru (tzn. AE w Krakowie) to nie mam zielonego pojęcia w jakich
      granicach powinien być wynik Twojej matury! Po prostu się tym nie interesuje...
      Sorry za szczerość :) U mnie na wydziale lekarskim są 4 osoby na 1 miejsce...
      Jeszcze raz pozdrawiam!
      • 7u8 ale Ty się nie musisz interesować 10.07.05, 12:49
        podpowiem ci na AE w Katowicach na mój kierunek jest 2,2os/miejsce a
        przynajmniej było w zeszłym roku.
        Powiadasz, że 4 osoby na miejsce... to powiem Ci szczerze, ze próg nie zejdzie
        poniżej 185 pktów
        • man_1840 Re: ale Ty się nie musisz interesować 10.07.05, 13:02
          Teraz to rozumiem... 185 pkt- to już jest całkiem realny wynik, ale i tak
          sądzę, że troszeczke za wysoki... Ale zobaczymy 18 lipca. A mówiąc o Twoim
          wyborze to naprawde nie mogę się wypowiadać na temat czegoś o czym nie mam
          żadnego pojęcia... Nawet się nie orientuję jaki może być dolny prog... Nie
          wiem :( Ale jeśli zdobyłaś z wymaganych przedmiotów maturalnych 60-70% punktów
          to naprwdę masz wysoki szanse by się dostać (przynajmniej takie są moje
          mniemania co do wszystkich kierunków studiów)... Ale wróżbita nie jestem :( A
          kiedy masz wyniki? Jak będziesz wiedzieć coś to się chwal!!!
          • 7u8 :) 10.07.05, 13:08
            no mam 71% punktów rekrutacyjnych.
            Ja wyniki mam nieco później - ponoć dokładnie 22 lipca.
            W zeszłym roku próg na ekonomię wynosił 55,5% ale wydaje mi się, że nowa matura
            była łatwiejsza niż egzamin wstępny na tą uczelnię.
            Jak się dostanę to się pochwalę oczywiście ;) Ty też mów co i jak
            A Ty ile punktów sobie naliczyłeś?
          • Gość: gus Re: ale Ty się nie musisz interesować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:09
            185 to troszke za malo, ja sam mam 251 pkt - nie zartuje ani nie klamie , bo i
            po co??, wiekszosc moich znajomych ma wyniki oscylujace kolo 220-240 pkt, zatem
            próg bedzie wlasnie w tych granicach. Moj typ to 225-230, ale oczywiscie moge
            sie mylic
            Pozdrawiam i zycze powodzenia
    • man_1840 Re: próg na AM =>lekarski 10.07.05, 13:17
      No to teraz mnie przeraziłeś: muszę przyznać że wynik imponujący, ale...wiem,
      że tylko nieliczni będą mieli takie wyniki. A dolna granica napewno nie będzie
      oscylować w liczbie 220-230 pkt. Jestem pewien! To wręcz niemożliwe! Ale każdy
      ma prawo obstawiać, ale chyba kiepsko byście na tym wyszli... Tak mi się
      przynajmniej wydaję... W moim mniemaniu osoby powyżej 220pkt są naprwde niezłe,
      ale jak już wcześniej pisałem zajmą jedynie pierwsze 20 miejsc... I już więcej
      mam nadziję takich geniuszy nie będzie. :) A Tobie gratuluję już indeksu na UM
      w Łodzi (jeśli oczywiście napisałeś prawdziwe wyniki) ...
      • Gość: sonne Re: wydaje mi się, że i tak nie dowiemy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:24
        jaki będzie próg, nawet po zakończeniu rekrutacji... ;/
        • collenn a jak ze stomatologią? 10.07.05, 13:32
          będzie łatwiej, czy próg będzie podobny do tego na lekarski?
          W końcu na stomatologii jest mniej miejsc...
      • Gość: ewa Re: próg na AM =>lekarski IP: 80.51.205.* 10.07.05, 13:45
        sory, ze zmieniam temat, ale czy mógłby mi ktoś napisać gdzie można zobaczyć
        test predyspozycji na AM, który pisaliście niedawno?
        • Gość: ewf Re: próg na AM =>lekarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 13:55
          haha nie chcialabys go widziec... byl strasznie glupi...

wszyscy pisza ze bedzie gora 20 osob z wynikami powyzej 220... chcialem tylko
          napisac ze wydaje mi sie ze takich ludzi bedzie ponad 120, a cala reszta bedzie
          sie ciasno ustawiac w kolejce o wolne miejsce.
          • man_1840 Re: próg na AM =>lekarski 10.07.05, 13:56
            Wątpie w Twoje przypuszczenia!!! Ale pożyjemy zobaczymy...
            • Gość: paulka Re: próg na AM =>lekarski IP: 213.199.193.* 10.07.05, 13:57
              ja tez szukam w necie tego testu...
            • Gość: ewr Re: próg na AM =>lekarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 13:58
              tz? myslisz ze bedzie latwiej? nie zapomnij o starych maturzystach ktorzy
              stanowia mniej wiecej polowe kandydatow, do tego ludzie ktorzy sa spoza twojego
              mista. skladam do wroclawia, ale jak donosilem swiadectwo widzialem teczki z
              zielonej gory LOL
              • Gość: ccc Re: próg na AM =>lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:05
                Podobno my mamy 70% miejsc a starzy maturzyści 30%. To obowiązuje na wszystkich AM, taka niepisana umowa między uczelniami.
                • Gość: BARDZO WAZNE Re: próg na AM =>lekarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 14:15
                  prosze podaj wszystkim strone www na ktorej mozna przyczytac takie informacje.
                  • 7u8 jak niepisana umowa 11.07.05, 11:50
                    to gdzie ma być napisana???
            • Gość: MarzenaJAKmarzenie Re: próg na AM =>lekarski IP: *.man.busko.pl 11.07.05, 02:18
              zgadzam sie ztOBA..
              banda popaprncow tworzy progi na niebotycznych poziomach..
              Czernobyl zrobil swoje
              3majsie
          • Gość: Stormchaser Re: próg na AM =>lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:19
            Racja. Jestem z 50-tysięcznego miasta na Podkarpaciu, na medycyne wybiera się z
            mojego liceum parenaście osób i większośc ma ponad 220 pkt. a reszta też ponad
            200.( Ja sam mam 252 i nie jest to jedyny wynik powyżej 245). Nie chce nikogo
            straszyć ale patrząc na te wyniki spodziewamy się progu tak 215-225. Z drugiej
            strony rozpiętość wyników w całej Polsce jest od mniej niż 100 do ponad 270,
            więc naprawdę trudno powiedzieć jak będzie. Na pewno zależeć to będzie od tego
            jak starzy maturzyści napiszą test no i od tego na jaką uczelnie się składa (od
            nas większość stara się na CM UJ). Zobaczymy 13 lipca.
            • collenn do Stormchasera 10.07.05, 23:15
              skąd jesteś?
              • Gość: Stormchaser Re: do Stormchasera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:15
                Dębica
            • Gość: ciekawe Re: próg na AM =>lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:39
              a w której to wsi dają tak ściągać na maturze?
              • Gość: Stormchaser Re: ciekawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:41
                Marna prowokacja spowodowana zazdrością i bezsilnością. TAK, są ludzie którzy
                nie muszą ściągać żeby napisać powyżej 220, chociaż może się Ci to wydawać
                niemożliwe. Poza tym trudno ściągać na maturze z której było się zwolnionym,
                jak pare osób z naszego liceum.
                • tomi4435 Re: ciekawe 11.07.05, 19:48
                  Na medyczną w LUBLINIe dolny próg wynosił 187,5.Wszystkim którzy sie dostali
                  GRATULUJE. :)
    • Gość: ktos Re: próg na AM =>lekarski IP: *.idr.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:01
      jesli sie dobrze orientuje to w poprzednich latach limit przyjec byl od 80-90
      pkt/120 co jest 2/3 - 3/4 wszystkich pkt. z racji ze nowa matura byla troche
      latwiejsza niz testy na medyka to limity przyjecia ustala sie gdzies na
      210-220pkt.. tak mi sie tylko wydaje
      • Gość: grzechu Re: próg na AM =>lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:03
        Szczerze mowiac i to nie tylko moje zdanie poprzednie testy na medycyne wcale nie byly trudniejsze od matury. Moi kumple ktorzy w ogole nie przygotowywali sie na nie pozaliczali je bez wiekszych problemow i dostali sie na medycyne
        • Gość: rw Re: próg na AM =>lekarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 17:37
          to zalezy z czego. z biologii i chemii te testy byly trudniejsze, za to z
          fizyki byly o niebo prostrze.
          • Gość: grzechu Re: próg na AM =>lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:00
            Z fizyka zgadzam sie w 100 proc, biologia bylo odrobine trudniejsza a chemia jak dla mnie latwiejsza
    • Gość: mala A co z AM w Wa-wie (lekarski)?? IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:10
      Ciekawe z jakimi wynmikami poprzychodzili ludzie??Ja obstawaiam na prog 180-190
      • Gość: grzechu Re: A co z AM w Wa-wie (lekarski)?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:12
        Czytaj wyzej jakis typ napisal ze ma 215 i pani z biura powiedziala ze powinno wystarczyc. Moim zdaniem prog to bedzie 210 plus kilka pkt za test predyspozycji
    • Gość: kajak WOJSKOWO-LEKARSKI IP: *.lodz.mm.pl 11.07.05, 00:10
      piszcie kto idzie i jakie przewidujecie wyniki
      • Gość: rzekotek Re: Am Wawa IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 11.07.05, 08:34
        Ja przewiduje do Wawy próg 206pkt ;) To wynika z moich obliczeń:P
        • Gość: grzechu Re: Am Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:46
          Jak twoje obliczenia sie sprawdza to stawiam Ci browarka :)
          • Gość: rzekotek Re: Am Wawa IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 11.07.05, 16:15
            Trzymam Cie za słowo;) Proszę Reeds'a jabłkowego:))))
    • Gość: asia Re: próg na AM =>lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:41
      NA LUBELSKA AKADEMIE PROG BYL 187,5 PUNKTU I MUSZE SIE POCHWALIC ZE SIE
      DOSTALAM :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) WYNIKI BYLY DZISIAJ
    • Gość: a CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:54
      ja już nie mogę wysiedzieć...
      • Gość: stara Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:03
        Wiecie może kiedy będą wyniki w Łodzi? Czy 18, a może 20, bo tak podaje gazeta?
        Please....pomóżcie.
        • collenn Re: CMUJ jeszcze 36h 11.07.05, 20:07
          ja też nie moge się doczekać... nie moge zrozumieć, dlaczego na innych
          uczelniach juz podają, a na UJ nie...
          może podadzą jutro?? fajnie by było...
          • Gość: piotrekem Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:12
            Musze wam powiedzieć, że ja też pie..a dostaje. przełożyłem wyjazd do chorwacji żeby sie dowiedzieć czy sie dostałem a to czekanie to mnie już do kur*icy doprowadza... po maturze ustnej czekałem na pisemną, po pisemnej miesiąc na wyniki, po wynikach czekam..... ufff
            • Gość: a Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:15
              przynajmniej wiesz ile masz punktów, ja zdawałam starą i teraz nawet nie wiem
              jakie mam szanse...
              • Gość: tfd Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 20:31
                a jak Ci poszlo? jak oceniasz stopien trudnosci?
                • Gość: a Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:48
                  dla mnie biologia i chemia pikuś... ale to mój konik... u siebie na uczelni
                  jestem pierwsza na wydziale... z tego co ludzie mówili biologia była
                  trudniejsza niż wasza, a chemia pokręcona... dla mnie fizyka masakra, ale ja
                  się jej nie uczyłam przez ostatni rok, żadnych korków ani kursów ani nic w tym
                  stylu:(
                  • tacjanka Re: CMUJ jeszcze 36h 11.07.05, 21:51
                    a ja sie uczylam i mi cholera tylko czas zzarlo... wrrrrrr.... chodze zmiejsca
                    na miejsce, zaraz mnie szlak trafi... wybieram sie jutro do Krakowa by rano
                    luknac na liste... ciekawa jeste co bede tam robic sama jak sie nei dostane ...
                    wrrrrrrrrrrrrrrrr
                    • Gość: a Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:09
                      jutro chyba nie masz po co... bo wyniki dopiero w srode:(
                      • tacjanka Re: CMUJ jeszcze 36h 11.07.05, 22:17
                        by rano w srode luknac na liste, a jade jutro wieczorem :) takei male
                        sprostowanie
                        • Gość: a Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:21
                          rozumiem, ze tez jestes stara reforma... jak Ci poszło?
                          • tacjanka Re: CMUJ jeszcze 36h 11.07.05, 22:26
                            nie, nie stara... nowa... ale chce na wlasne oczy luknac... ehh... 1149582 :)
                            moje gg
                            • Gość: a Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:30
                              a ile masz punktów jeśli można wiedzieć? :)
                              może w ogóle nie musisz się już martwić...
                              • tacjanka Re: CMUJ jeszcze 36h 11.07.05, 22:31
                                205 + ten test... ale to malo... :/
                                • Gość: a Re: CMUJ jeszcze 36h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:39
                                  przynajmniej wiesz ile ich masz, ja nie wiem jak zostanę oceniona przez
                                  szanowną komisję i ich klucze:/ nie martw się na zapas, może wystarczy...
                                  • tacjanka Re: CMUJ jeszcze 36h 11.07.05, 22:42
                                    hmm... wiem co przzywasz bo to samo mialam od kwietnia.... i ciegnie sie do
                                    teraz.. wrrrr... to jest chore tyle nas meczyc :/
    • 7u8 Poznań - 81% 12.07.05, 08:30
      i co? nadal wierzycie że gdzie indziej będzie próg <70% ???
      • collenn Re: Poznań - 81% 12.07.05, 09:02
        przecież w Białymstoku był ponieżej 50% (stomatologia)... swoją drogą tam
        wystarzczyło mieć ok150 pkt. z trzech przedmiotów, a w Poznaniu ok. 170 z
        dwóch... nieźle
        • Gość: nuuee Re: Poznań - 81% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:28
          W Białym trzeba było mieć 174 :P, chhba masz słabe dane
      • Gość: ccc Re: Poznań - 81% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:10
        Człowieku czy nie rozumiesz, że jedymym problemem na tej maturze była fizyka? W Popznaniu też było łatwo się dostać, chociaż pozornie trzeaba było zdobyć więcej punktów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka