Dodaj do ulubionych

wyniki kandydatow na lekarski

• Gość: eh Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:08
      Ja mam 320 i pewnie się nei dostane ;/ ja pierdziuuuuu masakra skad Wy
      wszystkow iecie co i jak <rotfl>
    • casiopea1 wyniki o niczym nie świadczą 01.07.07, 14:39
      takaprawda-rok temu najlepsza osoba przy rekrutacji na pewnym AM ,a a 1 roku
      miała prawie wszystkie egz w plecy do poprawki. takze o czym to świadczy???
      • Gość: tusia Re: wyniki o niczym nie świadczą IP: 83.2.112.* 01.07.07, 15:10
        Jasne, że nie świadczy, ale przydaloby sie miec wynik, ktory pozwoli na
        dostanie sie na studia:) bo w przeciwnym razie nie bedziemy poprawiac egzaminow
        z tego chociazby wzgledu, ze w ogole nie bedziemy ich miec:)pozdrawiam
        • Gość: wawel45 Re: wyniki o niczym nie świadczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:39
          podbijam wątek
    • Gość: lolek Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 18:30
      podbijam
      • rhandall Re: wyniki kandydatow na lekarski 01.07.07, 18:43
        Yhhh patrząc na wypowiedzi niektórych osób to strach się bać na kogo się trafi
        na roku.
        • Gość: madzia Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 82.160.254.* 01.07.07, 18:49
          ja mam 205. Przez was wszysktich tylko sie starchu najadlam..... Ale jestem
          dobrej mysli,musze byc. Dobrze ze na leku beda tez starsze roczniki...a nie tacy
          jak wy...19latkowie..... Rok tmeu ludzie mieli calkiem inne podjescie..byli
          dojrzalsi a w tmy widze cholote bez jaj. masakra bedzie...
          • Gość: tuśka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 83.2.112.* 02.07.07, 12:04
            Kogo masz na myśli mówiąc chołota?Tych którzy mają wysokie wyniki???Czy tych
            którzy ich obrażają, dlatego że sami mają gorsze (nie ma sie czego wstydzic,
            każdemu mogło się to zdarzyć). Jeśli tych pierwszych to powiedz mi czy między
            liczbą punktów a poziomem dojrzalości jest jakaś proporcjonalność odwrotna?
            wybacz, ja nie widzę związku.
          • Gość: tusia Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 83.2.112.* 02.07.07, 12:07
            Rok temu mieli inne podejście?wolne żarty...też była cała masa ludzi z
            takimi "podobno" świetnymi wynikami...Ale jasne, oni byli rocznikiem 87, takim
            przecież bardzo dojrzałym i odpowiedzialnym, nie to co my
            dziewiętnastolatkowie...
            • Gość: ania Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 82.160.254.* 02.07.07, 12:16
              sorry ze to powiem ale ta osoba ktora twierdzi ze 87 jest dojrzal;szy..ma racje.
              Zobaczcie na wypowiedzi naszego rocznika...W zeszlym roku sledzilam watki osob z
              87 i nikt nie robil czego stakiego jak nasz rocznik. Kto to widzial zeby jechac
              kogos za to ze ma gorsze wyniki??? no sorry ...jak narazi ewidze ze bede miala
              do czynienia z rozpuszczonymi bachorami ktore nie widza nic wiecej prucz czubka
              swojego nosa...... az zal sciska ze z takimi bedzie tzreba sie zmagac. Dojrzale
              osoby tak sie nie zahcowuja...i jeszcze ten wielki ryk" mam 250 pkt!! BOZE
              DOSTANE SIE?? POMOCY" no ludzie....... eh szkoda gadac
              • warjatka06 Re: wyniki kandydatow na lekarski 02.07.07, 12:36
                sorry, o ile czytam to forum to coraz bardziej dochodze do wniosku, ze ludzie z
                gorszymi wynikami maja wrzuty do tych z lepszymi, a jak dla mnie to czysta
                zazdrosc. bylo siedziec na tylku i sie uczyc do tej matury, a nie teraz
                biadolic. ja mialam tylko dzieki sobie 253pkt i szczerze wierze, ze sie dostane,
                czego zycze wszystkim. pozdrawiam :) a to ze rocznik 87 jest dojrzalszy to jest
                generalizowanie i wrzucanie wszystkich do jednego worka, sa ludzie dojrzali jak
                i gowniarze w kazdym roczniku!!
                • Gość: julka_jestem Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:16
                  87 miał więcej rozumu, a jak czyta się te wypowiedzi to tak jakby wypowiadały
                  się dzieci z pierwszej klasy gimnazjum

uczyć się do biologii?? chyba parapsychologii - widziałaś przykładowe
                  odpowiedzi?? ten sam sens a jedna dobra druga zła
              • Gość: tuśka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 83.2.112.* 02.07.07, 13:15
                to osoby z gorszymi wynikami pojeżdżają te z lepszymi...Nie dziwię się, że
                potem narzekacie na słabe wyniki - czytanie ze zrozumieniem szwankuje.
              • Gość: klok Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:10
                Gość portalu: ania napisał(a):

> sorry ze to powiem ale ta osoba ktora twierdzi ze 87 jest dojrzal;szy..ma
                racje

no to wpadlas madziu-ta osoba, ktora tak twierdzi to wlasnie ty :) nie wykręcaj
                sie, bo wszyscy widza,że masz to samo ip. żenada.
                milo patyczku, ze nadal dzialasz, ale chyba podobnie jak rok temu żal tyłek
                ściska :P
    • kaczysko Re: wyniki kandydatow na lekarski 01.07.07, 21:25
      ja mam 241 punktów i marzę o AM we Wrocławiu ;] mam jedno pytanie czy jeśli
      składam do Zabrza i do Wrocławia to jeśli dostanę sie w pierwszej rekrutacji do
      Zabrza a do Wrocławia nie i nie chcę ryzykować to czy mogę najpierw podpisac
      deklarację chęci podjęcia studiów w Zabrzu poczekać na wyniki we Wrocku i
      później gdybym dostała sie do Wrocławia zrezygnować z Zabrza jeśli podpisalam
      juz tam deklarację?
      • Gość: kamilka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:42
        możesz - ale to miejsce przepada ...
    • Gość: paulinka001 Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 11:32
      229. Nie wiem, czy dam radę gdzieś się dostać.
      • Gość: maryśka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:32
        Na pewno dasz:) Przecież to mega wynik! A gdzie składałaś?
    • Gość: up Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 83.2.112.* 02.07.07, 16:52
      up
    • Gość: lukighost Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:17
      wiecie co? wiem że 80% ludzi p**** głupoty z tymi wynikami, ale h** z tym. Po
      co wzbudzać panikę? ok podczas I poboru próg może sięgać nawet 300, przez to że
      jakieś buce składają nawet przy ok 280 ptk na 6 AM, po h***? Macie po 90% z
      trzech przedmiotów to jaki jest sens zajmować miejsce? Jak bądę przez takich
      czekać na II pobór to zabije! A jak jakiś problem to 5uck my d1ck!
      • Gość: ggg Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:15
        brawo. I niech ktoś sie jeszcze raz zapyta mam 240 pkt czy mam szanse to
        zabije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: nika Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:48
        masz racje! po co wogóle blokowac miejsca... ja mam 263 punkty i startuje do
        lublina na stomatologie. nie chodzilam na korki z NICZEGO bo poprostu mnie na
        to nie stac i sie wcale tego nie wstydze bo napisalam lepiej niz osoby z mojej
        klasy ktore chodzily na korki przez 3 lata. Trzeba tylko troche checi i wysilku
        do nauki- nie 2 miesiace przed matura tylko 3 lata w liceum z wiodących
        przedmiotów- bo jak widac po mnie to sie oplacało! :D pozdrawiam
        • Gość: padam Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:06
          235
        • Gość: ewelinka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 83.2.112.* 02.07.07, 20:41
          a ja (wstyd się przyznać) zaczelam sie uczyc miesiac przed matura (w zasadzie
          dwa tygodnie). mam 238p (z rozsz fiz) i 243 (z pod):)
        • warjatka06 Re: wyniki kandydatow na lekarski 02.07.07, 22:45
          grunt to robic swoje i nie zwazac na gadanie zazdrosnych lalek, uczyc sie
          systematycznie, a pozniej jest mile zaskoczenie jak sie odbiera wyniki ;) ja tez
          Lublin, ale lekarski :)
    • Gość: BiAnKa Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:12
      ja mam 182 punkty w tym roku
      ale mam tez podpis profesora obok "Anatomia prawidlowa czlowieka" w indeksie,
      obok oceny - 4.
      I wiecie co wam powiem?
      PUNKTY O NICZYM, ABSOLUTNIE O NICZYM NIE SWIADCZA.

Z histologii bylam zwolniona
      Anatomia na 4
      cala reszta pchnieta do przodu i srednia na stypendium

i co?
      parenascie jak nie paredziesiat osob ze stacjonarnych studiow oblalo jak nie
      anatomie to histo jak nie to to co innego

taki mi wykladnik za dyche
      nowa matura
      pfff...
      • Gość: dagmara Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:19
        Bianka masz racje ja znam sporo osób które były w pierwszej dziesiątce i część z
        nich już po 1 sem się pożegnała z uczelnią
        • Gość: ania Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 82.160.254.* 02.07.07, 21:40
          no i dobrze, przynajmnije na studiach utra sie te zadarte noski coponiektorych
          !!!! nowa matura to bzdura,nigdy nie mozna sie nia kierowac a zwlaszcza w tym
          roku bo to smiech na sali ze kaaazdy ma zajebiste wyniki hehe:) dobre
          dobre;):):) na studiach zobaczycie jakimi balwanami jestesci ei to zwlaszcza ci
          z 280pkt:P:P:P
          • benia00 Re: wyniki kandydatow na lekarski 02.07.07, 23:10
            :0 naprawde czytajac to wszytsko mozna nabawic sie niezlej kur** sraczki - nie
            wiem czy jestescie cyborgami czy oprocz napie..nia ksiazek nie robilsicie
            nic innego czy rzeczywiscie jestescie tacy zdolni czy po prostu was popapralo i
            z palca wyssane historie tutej wypisujecie - i uwierzcie nie mowie tego z
            zawisci, sama mam wystarczajacy wynik i nie musze go podawac bo moge narazic
            sie na zalosne kpiny ;] strony pamietajmy ze progi maja prawo NIECO wzrosnac
            ze wzgledu na to, ze na maturach rozszerzonych czesc zadan byla z poz
            podstawowego czego najlepszym przykladem byla STOSUNKOWO LATWA fizyka

NIE ZNACZY TO JEDNAK ZE KU*** NAGLE ZEBY SIE DOSTAC TRZEBA MIEC 300/300
            POZDRAWIAM NORMALNYCH I ZYCZEM POWODZENIA ;DD ja do gdanska ide, ktory z reszta
            zaraz bedzie blotem obrzucony bo to taka slaba jest akademia.... tragedia :]
          • Gość: ja Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 195.136.99.* 03.07.07, 09:26
            Pewnie... brawo, kolejny sposób żeby sie wyżyć na tych co napisali lepiej i
            zarazem podbudować się. Nię będę zaprzeczać, że pewnie zdaża się tak, że ci co
            mieli najlepsze wyniki z matury, odpadają ze studiów. Ale nie sądze, żeby było
            ich więcej od tych co sie ledwo dostali...
            • Gość: lukighost Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:50
              "Pewnie... brawo, kolejny sposób żeby sie wyżyć na tych co napisali lepiej i
              zarazem podbudować się." hahahaha a to dobre mam 234 ptk. To raczej wystarczy.
              Nikt tu się nie "wyżywa" tylko dostaje mdłości na takie teksty, nie potrzebuje
              podbudowania bo nie mam problemów z osobowością. Na AM (Wrocław) trzeba było
              zobaczyć jakie łomy składają doku. Co nie potrafili wypełnić formularzu na
              stronie hahaha a ok 300 pkt mają, więc o czym to świadczy? Ktoś "trafil na
              swoje pytania" ale ok, ale już nie wspominam "geniuszów" (;D) co przychodzą z
              mamą za rączkę bo nie potrafią złożyć paru kartek i fotek!
              Pozdrawiam wszystkich :D acha masz powyżej 200 ptk to się dostaniesz na 99%
              (może nie na I pobór ale II lub III spoko).
              • Gość: ja Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 195.136.99.* 03.07.07, 13:17
                Mam 258 punktów i też nie mam potrzeby podbudowywania się w żaden sposób.
                Ale czytając te wszystkie wypowiedzi, można zauważyć, że jednak większość osób
                to robi. Ci co słabo napisali, zazdroszczą zapewne tym co mają lepsze wyniki i
                uważają, że wszystkie te osoby po prostu się chwalą (a przecież sami chcą się
                dowiedzieć jak poszło innym...) A w odpowiedzi na to ci co się czują atakowani
                (tzn. ci co napisali lepiej i rzekomo się chwalą) odpowiadają im tym samym...

„Na AM (Wrocław) trzeba było
                zobaczyć jakie łomy składają doku. Co nie potrafili wypełnić formularzu na
                stronie hahaha a ok 300 pkt mają, więc o czym to świadczy? Ktoś "trafil na
                swoje pytania" ale ok, ale już nie wspominam "geniuszów" (;D) co przychodzą z
                mamą za rączkę bo nie potrafią złożyć paru kartek i fotek!”
                -> co do takich wypowiedzi uważam właśnie, że są grubo przesadzone… a jeśli
                nawet zdarzy się jakaś taka osoba, to w końcu „wyjątek potwierdza regułę”

Nie wiem po co komu te głupie kłótnie...
                Sama nie chcę się do nich przyniać, ale już po prostu czasami nie mogę
                wysiedzieć cicho...
                Pozdrawiam i życzę WSZYSTKIM powodzenia
      • awangarda115 Re: wyniki kandydatow na lekarski 02.07.07, 23:45
        ja mam 228 pkt...nie jestem zadowolona, strasznie chemie zawaliłam, ale to
        dzięki beznadziejnym błędom, które nie moge sobie darować, że popełniłam
        I teraz problem.
        W zeszłym roku na CM UJ był nabór od 228 w pierwszej rekrutacji, potem spadł do
        216. To będzie 12pkt zmiany na liście kandydatów.
        Jam myślicie, że będzie w tym roku? Tylko nie piszcie, że od 250, proszę, bo to
        naprawdę bardzo dużo nerwów kosztuje człowieka. Koszmary, stres,
        zmęczenie...więc jeśli ktoś ma po 260/270 pkt szczerzę gratuluję, ale proszę,
        nie siejcie paniki.
        Czy mam szanse dostania się na ten UJ w moim ukochanym i wymarzonym mieście
        Krakowie?
        :(((((((((((
    • Gość: bee UM Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 23:34
      UM Poznań - kto sie wybiera na lek?
      • Gość: bee Re: UM Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 15:57
        Nikt do Poznania?!
    • Gość: ppp Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:42
      ja mam 222, ale nie blokuje miejsc, bo chce sie tylko przeniesc z platnych na
      bezplatne:)
      • Gość: dina Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:46
        a na którym jesteś roku i gdzie?
        • Gość: ghi Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:51
          co roku tak ludzie pisali ze maja wszyscy ponad 230 pkt??czy tylko tak gadaja??
          bo jakos po zeszlorocznej rekrutacji nie widac tego...
        • Gość: ppp Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:38
          jestem na drugim roku na AM Lublin, lek
    • madziuuunia Re: wyniki kandydatow na lekarski 03.07.07, 11:03
      Benia ja tez na AMG ide;) ile masz pkt??? ja sie nie wstydze ze mam 205;) heheh
      i lata mi to czy to dobra akademia czy nie;) hehe gdyby byl aaz taka zla to
      kurcze nie byloby w niej takich wysokich progow ...
    • Gość: Vika Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.tczew.net.pl 03.07.07, 11:20
      Tak czytam te Wasze posty i coraz bardziej .."Żegnam się z AMG"
      Ja liczyłam na lepszy wynik z matury z biologii .. o prawie 30% . Jak
      zobaczylam ... liczbę ..to doznałam wstrząsu ..
      No ale się juz z sytuacją pogodziłam .. no bo przecież nie będę teraz..
      lamentować .
      Razem mam 200 punktów i na cudy nie licze .
      Złożyłam jeszcze dokumenty na PG . <biotechnologia> Mam nadzieje , ze chociaż
      to wypali.
      Pozdrawiam .. Przyszłych lekarzy :P
      • Gość: 231b Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:03
        mam 231 na stome do gdańska jak myslicie starczy????
      • poziomka96 do viki 03.07.07, 12:13
        Myślę, jestem pewna, że 200 wystarczy, żeby się dostać, w drugiej lub trzeciej
        rekrutacji, gdy ludzie wycofają papiery lub podpiszą deklarację.
        Uszy do góry, dostaniesz się. Składalaś tylko na AMG?
        • Gość: 123b Re: do viki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:20
          skladałem jeszcze do Szczecina i do Lodzi a ty?
          • Gość: Vika Re: do Gość IP: *.tczew.net.pl 03.07.07, 12:42
            Składałam tylko na Gdańską .
            Stwierdziłam , że nie chce studiować tak daleko od domu .
            Poza tym , myślałam, że się dostane ...i.. Nie będzie takiego problemu.
            A tu ...zaskoczka ..
        • Gość: vika Re: do poziomka96 IP: *.tczew.net.pl 03.07.07, 12:36
          Miło mi , że mnie pocieszasz;) .. ale staram się być realistką ..
          Składałam na AMG i na Politechnikę : jako pierwszy wybrałam
          kierunek :biotechnologia , a jako drugi : tech.chemiczna
          Mam nadzieje , ze któryś z kierunków wypali .

Szkoda mi tylko " utraty perspektywy studiowania na AMG " :(
          A Ty jesteś zadowolona z wyników ?;)
      • martina.15 Vika 03.07.07, 13:36
        kobieto nie zalamuj sie... ja rok temu liczylam na prawie 30% wiecej z bioli...
        liczylam sobie 88, dostalam 60 i mialam swieczki w oczach jak dostalam
        swiadectwo... ale z takim wynikiem nie trac wiary, mysle ze wystarczy a nawet
        jesli nie- chyba za drugim razem latwiej sie zmobilizowac i choc wieksze
        napiecie to lepszy wynik z matury :) wiem, bo poprawilam sie z tych 60 na 82,
        przy czym jeszcze jak na mnie fenomenalnie napisalam fize i mam tyle ze teaz
        znowu mam swieczki- ale z zadowolenia :)

nie poddawaj sie, nie ulegaj psychozie- poczekaj spokojnie do konca rekrutacji
    • Gość: Agnieszka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.elektrosat.pl 03.07.07, 12:13
      Czytajac forum mozna dojsc do wniosku ze w tym roku nikt nie ma ponizej 200 punktow z matury... Dla mnie jest to dziwne.
      Odbierajac wyniki bylam bardzo zadowlona, nie dosc ze udalo mi sie poprawic mature to jeszcze koncze pierwszy rok chemii biologicznej. Nie mam porawek, radze sobie calkiem dobrze. Skok ze 170 na 215. Pozniej poszlam zlozyc dokumenty na AM. Ludzie stojacy ze mna w kolejce panikowali majac 230-240 punktow ze oni sie nie dostana. Ludzie...skoro wy sie nie dostaniecie to kto?
      Progi moga troche wzrosnac ale nie o 30 punktow. Owszem na pierwsza liste nie licze, bo trzeba poczekac az ci z wysokimi wynikami zdecyduja sie na ktoras uczelnie, ale mysle ze z drugiej listy powinnam spokojnie sie dostac. Nie dajmy sie zwariowac!
      Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w rekrutacji, uda sie z pewnoscia-tylko potrzeba troche cierpliwosci :)
      • Gość: squeez Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:42
        269 krk lub wawa i btw albo naprawde ludzie sie przłożyli do matury i maja
        wyniki powyzej 200 albo byla naprawde łatwa. Ja ze swej strony dodam ze takiego
        wyniki jaki osiągnąłem sie nie spodziewałem. Pozdrawiam
        • Gość: 231b Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:46
          Większość pisze o lekarskim a mało o stomie piszcie kto idzie i ile pkt ma na
          stomę do gdańsk
    • Gość: tino Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:34
      up
      • Gość: endorfina biedni jesteście IP: *.chello.pl 04.07.07, 14:31
        obym sie nigdy nie musiala leczyc u takiej bandy infantylnych panikarzy..
        • Gość: Basia Re: biedni jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:35
          ja mam 262 punkty i wybieram sie na CMUJ
          biol - 88
          fiz - 82
          chem - 92
          Jest super ;) do zobaczenia na UJ ;)
          • chlopacy1 Re: biedni jesteście 04.07.07, 23:17
            up
            • Gość: majx Re: biedni jesteście IP: 195.205.141.* 05.07.07, 09:28
              Widziałem i sie śmiałem!

Jestem tegorocznym maturzystą. Wybieram sie do Wrocławia. Mam 248 więc raczej się dostane. Do matury sie prawie nie uczylem(2 miesiące) nie było czasu noo i lenistwo:D Byłem we wtorek złożyć papiery i oczom nie wierze... W kolejkach jakieś mutanty, które z zawiści słowem sie nie odezwą. Ludzie z mamusiami, tatusiami.. jedna panna składa papiery w okienku a mamusia zdjęcie robi... Druga sobie wpadła do dziekanatu z pieskiem. Czy spotkam na MED we Wrocku normalnych ludzi którzy oprucz nauki poimprezują czasem?Pojadą w góry, powspinają czy będzie chociaż kilku takich.. Na razie w to wątpie.

6 lat ciężkich studiów.. ludzie nie da sie tyle dziobać:)

Pozdrawiam tych normalnych z powołaniem do bycia lekarzem i bycia człowiekiem:D
              • Gość: tilapka Re: biedni jesteście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:36
                tak poznasz takich ;) wyciagna cie na sile na mazury i bedziesz jacht szorowal :PPP

mam IDENTYCZNE doswiadczenia z Wroclawia... to jest moje miasto, tu chce
                studiwac (mam 242)a ci ludzie z mamusiami to byla jakas porazka.. jakies takie
                dziwolagi jak to mowi moj kumpel "dziewice zyciowe", mamusia obok, sprawdza czy
                sie dokumenty zgadzaja, probowalam jakis zart stojac w kolejce rzucic ale
                zmierzono mnie wzrokiem jakiegos prostaka, ktory jak w ogole smie isc na
                medycyne, a przeciez jak sie stoi godzine w kolejce to mozna sobie milo pogadac
                • Gość: hihi Re: biedni jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:57
                  ja mam 221 do wawy i myślę że sie dostane. Zdawalam rozsz fize wiec troche lipa
                  z tym smiesznym przelicznikiem, co nie zmienia faktu ze jestem pewna siebie i
                  jakos te 250 pkt i wiecej innych osob mnie nie przeraża.
                  • Gość: Basia Re: biedni jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:46
                    DOstaniesz sie do wawy spokojnie :D

A co do tych dziwnych ludzi hehe no to rozumiem o czym mowicie ;D Alw to zawsze
                    chyba tylko takie glupie wrazenie :D bedzie lepiej jak sie juz poznamy wszyscy
                    w pazdzierniku :D Ja bylam zlozyc dokumenty w krku ;] co prawda malo osob
                    spotkalam w kolejce, bo jakos mi sie tak trafilo ze jak bylam to nie bylo
                    kolejki zadnej i dopiero za mna sie troszke ustawila :D, ale pewnie mialabym
                    podobne wrazenie hehehe :D
                    • Gość: pani doktor WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:53
                      biol 88%
                      fiza 84%
                      chemia 90%

WAWA!!!!! ;)
                      • Gość: mgi Re: WAWA IP: 195.205.141.* 05.07.07, 16:47
                        Co lepsze Zabrze czy Wrocław?? Prosze o poradę. DOstane sie na oba wiec wybieram.
                        • Gość: ee Re: WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:54
                          wroclaw,zabrze to spadochron dla tych z wroclawia.
                      • Gość: roma Re: WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:51
                        radio z podalo stomatologia poznan,30 kandydatow na miejsce.
                        • Gość: pewka Re: WAWA IP: 195.205.141.* 05.07.07, 17:02
                          Ja mam info że do

Poznania na lek 20 osób na miejsce a na stome 36 osób na miejsce(szoookk)
                          Wrocław lek 10 osób na miejsce farmacja 17 osób na miejsce
                          Kraków lek 7 osób na miejsce:D)

Robi sie ciekawie:D Walka rozgorzała
                • martina.15 Re: biedni jesteście 05.07.07, 21:55
                  jeju jak sie dostane z checia zostawie rodzinie spiace dziecie i pojde w tany
                  nie raz :D
                  ja bylam we wroclawiu w poniedzialek w poludnie- bylo spokojnie i milo :D jakos
                  rodzice nie rzucali sie w oczy (byli, ale malo ich bylo), ekipa lekko
                  zastrachana ale mila... jedna dziewczyna ktora zagadalam miala 199, poprawiala
                  juz drugi raz- potem minelam ja na przystanku to jeszcze pozyczylam powodzenia
                  :) a druga, juz przy biurkach powiedziala swoj wynik to gosc co jej dokumenty
                  przyjmowal sie zadziwil (a miala "tylko" 257 ;P)

tilapka- mam nadzieje ze progi skocza maks o 9 pkt, zebysmy razem z naszym
                  wspolnym kolega spotkaly sie w pazdzierniku :)
              • Gość: _joanka_ Re: biedni jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:02
                Są normalni, nie martw się:) nie wyrabiaj sobie zdania tak szybko, parę osób
                które spotkałeś to jeszcze nie wszyscy:) pozdrawiam kandydatów do wrocławia
              • Gość: endorfina BRAWO! IP: *.chello.pl 05.07.07, 23:43
                BRAWO MAJX
    • Gość: buziaczek000 Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 213.199.235.* 05.07.07, 17:53
      A jaki przewidujecie próg na wojskowo-lekarskim w Łodzi.W ub.roku 177%?Czy w tym
      roku 187% starczy?
      • Gość: wqfa Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 17:56
        napewno nie było 177 rok temu. Ciężko powiedzieć ale może Ci nie starczyc
        • Gość: buziaczek000 Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 213.199.235.* 05.07.07, 19:13
          Na pewno był 177%.Więc zastanawiam się czy mi te 187% starczy.Oby!!!
    • Gość: annaaa rekrutacja wrocław AM IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.07, 19:38
      jutro mają być wyniki we wro, oni będą do nas dzwonić, czy przez internet
      będzie można sprawdzić?"
      • Gość: rada Re: rekrutacja wrocław AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:46
        tak zadzwonią do paru tysięcy osób...
      • Gość: annaaa Re: rekrutacja wrocław AM IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.07, 19:47
        No rok temu zadzwonili do mojego brata jak sie dostal ;P
        • Gość: tilapka Re: rekrutacja wrocław AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:53
          potwierdzam, prog rok temu na woj-lek 177 pkt
          nie musza dzwonic do paru tysiecy, wystarczy do 200 ktorzy sie dostali :)
    • Gość: leopold00000000003 Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:03
      Bydgoszcz podobno ok.230.
      • Gość: warjatka06 Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 213.76.172.* 05.07.07, 22:28
        ok.230 to bylo, ale w Krakowie na UJ, a na pewno nie w Bydgoszczy
        • Gość: leopold Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:42
          Ale w tym roku. Pierwszy podobno tyle w Bydzi.
          • Gość: mareska Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.provider.pl 06.07.07, 08:29
            na stome do wroclawia podobno 240pkt
            • macias36 Re: wyniki kandydatow na lekarski 06.07.07, 08:31
              Skąd Wy te ,,podobne" progi znacie????mam nadzieję, że to tyle ktoś zamęt sieje...
              • Gość: dhajyt Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 194.181.196.* 06.07.07, 08:40
                znaja tak samo jak ty i ja, zupelnie nie rozumiem po co ludzie pisza te
                brednie;/
                • macias36 Re: wyniki kandydatow na lekarski 06.07.07, 08:45
                  joł:)piszą Ci co mają 260<?...:)
                  • Gość: marino Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.provider.pl 06.07.07, 09:13
                    niestety z tą stomą we wrocku to prawda - min. próg to 244 punkty. ja niestety
                    nie dostałem się :(
                    • macias36 Re: wyniki kandydatow na lekarski 06.07.07, 09:15
                      Jest jeszcze druga rekrutacja, progi spadną, dlatego nie ma co się
                      martwić:)będzie dobrze:)a niby skąd te informacje?
                      • Gość: hhh Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:17
                        nie tylko 2 ale i 3 i może więcej w Katowicach jak sie nie myle było 4 lub 5
                        • Gość: julka_jestem Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:26
                          próg na lekarski CMUJ - 258 !!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Basienka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:47
                            a skad wiesz?
                            • Gość: ee Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:50
                              sciemniasz czy to pewne?
                              • Gość: julka_jestem Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:54
                                na 95% pewne ...
                                • Gość: kasika Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 09:56
                                  wie ktos o ktorej beda wyniki na am wroc i na ślam-ie?
                                • Gość: ee Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:57
                                  martwi mnie to. mnie wystarczy ,ale moi znajomi maja mniej(250).kto sie
                                  orientuje ile mniej wiecej jest miejsc w drugiej rekrutacji. dziekuje.
                                  • Gość: julka_jestem Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:00
                                    jest tyle miejsc ile osób zrezygnuje

czyli na ślamie powinno być 230-240 bo tam jest 1 próg o ok 30 punktów niższy
                                • Gość: blablabla Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 195.205.141.* 06.07.07, 09:59
                                  Julka wyp.....laj z forum. Pewna to jest śmierć... Po co taką ścieme walisz?? Przyśnił Ci sie ten próg? Kopnij sie w czoŁo
                                  • Gość: Basienka Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:02
                                    wiecie co moze to jest i sciema... ale ja juz to slysze od drugiej osoby... juz
                                    mi dzis kolezanka dala znac wlansie o progu 258...
                                  • Gość: ee Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:04
                                    nie czepiaj sie dziewczyny,jak ma racje to co? przeprosisz za swoje chamstwo.
                                    prosimy o wiadomosci ,a jak ktos je poda to dostaje po glowie. jezeli julka
                                    sieje panike to ma problem psychiczy i to duzy.
                                    • Gość: blabla Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: 195.205.141.* 06.07.07, 10:11
                                      Przeprosze Julke:D Ale podaje sie pewne informacje... w dodatku dla dużego grona forumowiczów. A tak szczerze mówiąc co wy widzicie w tym CM H..OCIE??

Niezbyt dobra baza. Wstępu do prosektorium praktycznie nie ma. Anatomii sie uczysz tylko z książek i atlasów. Wykładowcy świry... myślą że studenci to cyborgi. Nieludzkie traktowanie. Mam kumpla po 1 roku i żeby nie wylecieć musiał sie uczyć 2x wiecej niż na innych AM-ach.

Pozdrawiam Krakusków:)

ps. Kto nie jest masochistą niech stroni od Krakowa
                                      • Gość: marino Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.provider.pl 06.07.07, 13:19
                                        została wywieszona juz lista na stomę we Wrocławiu:

PRÓG PUNKTOWY: 244 punkty :(
                                      • Gość: ee Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:23
                                        wyglada na to ze trzeba bedzie przeprosic!
                                        • Gość: asdsdf Re: wyniki kandydatow na lekarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:24
                                          biały lek 244
                                          • Gość: ve 266wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:39
                                            WROCŁAW 266 :) - 80 na liście w 1 poborze :P
                                            • Gość: maikel Re: 266wro IP: 195.205.141.* 06.07.07, 15:02
                                              Do Wrocławia brakło mi 1pkt (248) Z rezerwy sie bym dostał ale p...dole ide do Zabrza:D
                                            • Gość: blebleble Re: 266wro IP: 195.205.141.* 06.07.07, 15:07
                                              Przepraszam JULKE za swoje słowa... Jednak miałaś racje. Sam sie dostałem do Zabrza a do Wrocka jestem 224 czyli 1pkt mi brakło. Jesli Wrocek miał próg 249 to Kraków jak najbardziej 258 albo wiecej;D
                                              • Gość: ee Re: 266wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:16
                                                to sie chwali. na przyszlosc nie zawsze mow co wiesz lecz zawsze wiedz co
                                                mowisz.
                                              • Gość: kacha Jaki jest prog do zabrza?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:19
                                                ??
                                            • Gość: :-) Re: 266wro IP: *.chello.pl 06.07.07, 16:02
                                              i ch...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka