Dodaj do ulubionych

AE KRAKÓW ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:06
... się ktoś porywa? bo z tego co widzę niewielu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Monis Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:12
      składam na AE Kraków papiery. ale mam nadzieje ze AGH lub PK wypali :-)
    • Gość: Magda Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.veo.pl 10.05.05, 17:19
      porywam się, ale brak złudzeń, na bank sie nie dostane ... :( wydaje mi się, że
      ok 30 puntków z rozszerzonej matmy i 46 z podstawy to za mało, zobacze co z
      niemieckim, ale napewno lepiej nie będzie !!
    • Gość: aaa Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.brzesko.net.pl 10.05.05, 17:26
      eh, ja chciałam, ale... nie wiem, jaki poziom będzie:( tak, czy inaczej papiery
      tam składam
      • Gość: Kris Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:33
        Skladam. Od poczatku tam zamierzalem.
        MOje wyniki to okolo:
        mat rozsz.: 70%
        ang rozsz.: 70%-80%
        Nie wiem jak sie tam konkurencja przedstawia
      • Gość: gizzy Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:14
        Chce.. tzn bardzo chcialam ale czy sie dostane?? hmmm, po tej matmie to jednak
        watpic zaczyan choc zawsze bylam optymistka:| No ale coz, raz sie zyje i
        skladam... Moze prog przyjec po tej maturze nie bedzie za wysoki:]
    • Gość: dajing Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:00
      ojj.. baardzo bym chciala sie tam dostac.. :]
      z ang przewiduje jakies 98%, ale matma rozszerzona mi poszla beznadziejnie..
      bede miec jakies 50-65% :/
      • Gość: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 10.05.05, 21:15
        ja oceniaja pesymistycznie - choc troche realnie bede miec
        30-40% majca rozszerzona
        niemiec nie wiem ... moze kolo 70-80% ...
        ale na bank skladam na AE i jak si enie uda na dziennych to zostane zapewne na
        wieczorowych/zaocznych

A na co skladacie na AE?
        • Gość: dajing Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:23
          stosunki miedzynarodowe :]
          a jako kolejne kierunki ekonomia oraz zarzadzanie i marketing
          • Gość: Aska Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 10.05.05, 21:25
            ehh Fiananse i Bankowosc, Ekonomia.. a jak przewiduje?
            Rozszerzony matematyka i angielski kolo 70%.. nie wiem jak to bedzie :(
            • Gość: question Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 10.05.05, 21:32
              Jak myslicie od ilu procent bedzie mozna sie dostac na studia? Mi powiedzieli,
              ze na te najlepsze kierunki kolo 90% (typu informatyka- 15 osob na miejsce) a
              przy tych normalnych kolo 60%, 70%.. co myslicie o tym? Oby tak bylo...
              • Gość: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 10.05.05, 21:38
                No wlasnie jak to bedzie ... jak myslicie jaka suma pkt wystarczy? ... moim
                zdaniem tak kolo 70% + 80% = 150% ...
                a na te gorsze kierunki zapewne mniej
                • Gość: Aska Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 10.05.05, 21:43
                  obys mial racje :) i oby te matury byly oceniane na korzysc uczniow i nie
                  czepiali sie np "nie napisal z jakiego twierdzenia korzysta niezaliczone"
                  albo "nieuporzadkowana mysl nie sprawdzam" ehh przechlapane, ze trzeba czekac
                  teraz przez 1,5 miesiac na wyniki, pozniej na wyniki z uczelni.. masakra! Ale
                  nas mecza :) teraz to tylko wyjechac gdzies i grzac pupcie na plazy i wegetowac
                  jak roslinka :) przedaloby sie :D ale mi niestety zostala jeszcze geografia
                  zatem ide sie uczyc :(
                  • Gość: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 10.05.05, 22:52
                    ja również zamierzam na AE złożyć, na zarządznaie i marketing ale coś kurna
                    czuje, ze bedzie ciężko. Angielski poszedł dobrze ale z matematyką gorzej:/ mam
                    nadzieje, ze przynajmniej na towaroznawstwo mnie beda chcieli :D
    • Gość: ania Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.lublin.mm.pl 10.05.05, 23:20
      ej nie wiecie ile jest miejsc na ae w krakowie?? bo albo jestem jakas slepa,
      albo nie jest napsiane tam na ich stronie
      • Gość: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:27
        ja też nie wiem czy jestem ślepa ale wydaję mi się, że dawniej tam po prawej stornie było menu, którego teraz nie widzę.. =/ tesh tak macie??
        • Gość: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 10.05.05, 23:33
          www.aci.pl/uczelnie.php?id=301
          tu jest stopien zainteresowania kierunkami
          • Gość: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:35
            o cholerka. dziex. myślałam, że będzie gorzej..
            • Gość: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 10.05.05, 23:38
              na AE ogólnie nie startuje dużo osób wiec it's good for us:) damy rade!:) jak
              zobaczyłam statystyki na UJ to sie przestraszyłam...
              • Gość: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:53
                no ale.. to było rok temu. [czy 2?] a od tej pory się wiele zmienić mogło i pewnie zmieniło. chyba 1/3 mojej szkoły na ae startuje. paranoja..
                • Gość: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 11.05.05, 00:29
                  a jestes z krakowa lub okolic? ja z opolskiego wyrywam sie na ae bo mi sie
                  spodobała :) mam nadzieje, ze statystyki nie ulegna wiekszej zmianie bo jak tak
                  to bedzie raczej porażka :/ i mam pytanko: ile odpisow swiadectwa dostajecie?
                  bosłyszałam, ze szkoły chcą przyjmować tylko oryginały lub odpisy ze szkoły...
                  • Gość: ania Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.lublin.mm.pl 11.05.05, 00:45
                    no 2 sie chyba dostaje, ja z lublina zdawac chyba bede na ae lbo uj w krakowie,
                    oczywiscie jak sie nie dostane na sgh ;)) od nas z lublina to chyba najwiecej
                    chetnych to na sgh,do krakowa znacznie mniej...
                    • Gość: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 11.05.05, 01:19
                      my dostajemy tylko 1 odpis wiec automatycznie papiery moge złożyć tylko na 2
                      uczelnie:/ bezsensu....
                      • Gość: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 11.05.05, 09:41
                        Ja mysle ze duzo duzo wiecej ludzi startuje na AE w tym roku ... po pierwsze bo
                        nie maja dodatkowych egz ... po drugie bo Ci z klas mat-fiz w przewadze ida na
                        AGH ... a wszyscy inni ktorzy zdawali majce z kl. humanistycznych/jezykowych
                        itd ida wlasnie na AE ...
      • Gość: Ja Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 11.05.05, 09:56
        ale to bez sens wszystko :) ktos z nas sie dostanie na AE(czy tam inna
        uczelnie) bedzie sie strasznie cieszyl, ale ukonczymy studia i pracy dalej nie
        bedzie :) i wtedy zacznie sie znowu problem, a szanse na dostanie pracy beda
        marne.. moim zdaniem dostanie sie na studia powinno byc rownoznaczne z
        dostaniem dobrej pracy w przyszlosci!! Po cos sie mlodzie meczy przeciez, nie?
        Ja chce na studia :( nie chce spedzic kolejnego roku siedzac w domu :( for
        fuck's sake!
        • Gość: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 11.05.05, 10:54
          z calym szacunkiem to co napisales jest pozbawione sensu ...
        • Gość: kolezanka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:55
          tez tak niestety mysle, ale lepiej skonczyc 'jakies' studia, niz zadne...choc
          czytalam wypowiedzi pracodawcow,ze nie koniecznie czlowiek musi pracowac w swoim
          zawodzie, byle mial dobra prezencje, byl inteligentny, mlody, najlepiej z
          doswiadczeniem;) i komunikatywny, to ma duze szanse znalesc prace. Ja tez chce
          isc na AE na bankowosc,ale watpie w to szczerze majac jakies 65% z matmy
          rozszerz. i 84% z podst. niemca jeszcze nie pisalam,ale porazka bedzie, wiec
          napewno sobie nie poprawie...:(( ale trudno w razie czego:D ide na AP (co od
          zawsze moim marzeniem bylo) to chyba bede nawet szczesliwasza...
    • Gość: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:22
      chodzi Wam dobrze strona AE???
    • bomblas Re: AE KRAKÓW ??? 11.05.05, 15:25
      no nie zartuj że tak strasznie ci poszł!mi tez poszło do dupy. Nie przejmuj sie!
      głowa do góry, prtzecież większości poszło beznadziejnie
      • Gość: Meta Ae;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:17
        hmmm no to do zobaczenia na AE;)) w październiku;))bo ja juz sie tam
        dostałam;)) fajne lekkie i przyjemne studia i napewno sie dostaniecie;)) hihi a
        ludu będzie baaardzo duzo w tym roku zresztą jak co roku;))
        • Gość: asiiia Re: Ae;)) (do Mety :D ) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:26
          A mozesz powiedziec ile pkt na ile mialas, co studiujesz i od ilu przyjmowali
          srednio?
        • Gość: Meta Re: Ae;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:31
          ja zaczynam pierwszy rok teraz w październiku ;)) dostalam sie w tamtym roku
          ale zrobilam sobie roczna przerwa na wyjazd i praca;) jestem na Zarządzaniu i
          marketingu ;)) i w dodatku z pierwszego semestru mam pare przedmiotów
          zaliczonych;) jest fajnie mila atmosfera ładne wypasione budynki;)no może
          geografia psuje klimat ale poza tym rewelacja nie mozna z AE wylecieć jak ja
          sie dostalam to na ZIM było 12grup po 30 osób i z tego co wiem teraz jest tyle
          samo;)
          • Gość: ania Re: Ae;)) IP: *.lublin.mm.pl 12.05.05, 23:49
            e spoko:) jak sie na sgh nie dostane to sie pewnie spotkamy na zarzadzaniu na
            ae:) z tego co widze to w ogole duzo studentow tam przyjmuja. nie wiesz
            dokladnie ile miejsc jest na uczelni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka