GoĹÄ: shoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:06 ... się ktoś porywa? bo z tego co widzę niewielu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Monis Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:12 składam na AE Kraków papiery. ale mam nadzieje ze AGH lub PK wypali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.veo.pl 10.05.05, 17:19 porywam się, ale brak złudzeń, na bank sie nie dostane ... :( wydaje mi się, że ok 30 puntków z rozszerzonej matmy i 46 z podstawy to za mało, zobacze co z niemieckim, ale napewno lepiej nie będzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.brzesko.net.pl 10.05.05, 17:26 eh, ja chciałam, ale... nie wiem, jaki poziom będzie:( tak, czy inaczej papiery tam składam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:33 Skladam. Od poczatku tam zamierzalem. MOje wyniki to okolo: mat rozsz.: 70% ang rozsz.: 70%-80% Nie wiem jak sie tam konkurencja przedstawia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gizzy Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:14 Chce.. tzn bardzo chcialam ale czy sie dostane?? hmmm, po tej matmie to jednak watpic zaczyan choc zawsze bylam optymistka:| No ale coz, raz sie zyje i skladam... Moze prog przyjec po tej maturze nie bedzie za wysoki:] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dajing Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:00 ojj.. baardzo bym chciala sie tam dostac.. :] z ang przewiduje jakies 98%, ale matma rozszerzona mi poszla beznadziejnie.. bede miec jakies 50-65% :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 10.05.05, 21:15 ja oceniaja pesymistycznie - choc troche realnie bede miec 30-40% majca rozszerzona niemiec nie wiem ... moze kolo 70-80% ... ale na bank skladam na AE i jak si enie uda na dziennych to zostane zapewne na wieczorowych/zaocznych A na co skladacie na AE? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dajing Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:23 stosunki miedzynarodowe :] a jako kolejne kierunki ekonomia oraz zarzadzanie i marketing Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aska Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 10.05.05, 21:25 ehh Fiananse i Bankowosc, Ekonomia.. a jak przewiduje? Rozszerzony matematyka i angielski kolo 70%.. nie wiem jak to bedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: question Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 10.05.05, 21:32 Jak myslicie od ilu procent bedzie mozna sie dostac na studia? Mi powiedzieli, ze na te najlepsze kierunki kolo 90% (typu informatyka- 15 osob na miejsce) a przy tych normalnych kolo 60%, 70%.. co myslicie o tym? Oby tak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 10.05.05, 21:38 No wlasnie jak to bedzie ... jak myslicie jaka suma pkt wystarczy? ... moim zdaniem tak kolo 70% + 80% = 150% ... a na te gorsze kierunki zapewne mniej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aska Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 10.05.05, 21:43 obys mial racje :) i oby te matury byly oceniane na korzysc uczniow i nie czepiali sie np "nie napisal z jakiego twierdzenia korzysta niezaliczone" albo "nieuporzadkowana mysl nie sprawdzam" ehh przechlapane, ze trzeba czekac teraz przez 1,5 miesiac na wyniki, pozniej na wyniki z uczelni.. masakra! Ale nas mecza :) teraz to tylko wyjechac gdzies i grzac pupcie na plazy i wegetowac jak roslinka :) przedaloby sie :D ale mi niestety zostala jeszcze geografia zatem ide sie uczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 10.05.05, 22:52 ja również zamierzam na AE złożyć, na zarządznaie i marketing ale coś kurna czuje, ze bedzie ciężko. Angielski poszedł dobrze ale z matematyką gorzej:/ mam nadzieje, ze przynajmniej na towaroznawstwo mnie beda chcieli :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.lublin.mm.pl 10.05.05, 23:20 ej nie wiecie ile jest miejsc na ae w krakowie?? bo albo jestem jakas slepa, albo nie jest napsiane tam na ich stronie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:27 ja też nie wiem czy jestem ślepa ale wydaję mi się, że dawniej tam po prawej stornie było menu, którego teraz nie widzę.. =/ tesh tak macie?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 10.05.05, 23:33 www.aci.pl/uczelnie.php?id=301 tu jest stopien zainteresowania kierunkami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:35 o cholerka. dziex. myślałam, że będzie gorzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 10.05.05, 23:38 na AE ogólnie nie startuje dużo osób wiec it's good for us:) damy rade!:) jak zobaczyłam statystyki na UJ to sie przestraszyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:53 no ale.. to było rok temu. [czy 2?] a od tej pory się wiele zmienić mogło i pewnie zmieniło. chyba 1/3 mojej szkoły na ae startuje. paranoja.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 11.05.05, 00:29 a jestes z krakowa lub okolic? ja z opolskiego wyrywam sie na ae bo mi sie spodobała :) mam nadzieje, ze statystyki nie ulegna wiekszej zmianie bo jak tak to bedzie raczej porażka :/ i mam pytanko: ile odpisow swiadectwa dostajecie? bosłyszałam, ze szkoły chcą przyjmować tylko oryginały lub odpisy ze szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.lublin.mm.pl 11.05.05, 00:45 no 2 sie chyba dostaje, ja z lublina zdawac chyba bede na ae lbo uj w krakowie, oczywiscie jak sie nie dostane na sgh ;)) od nas z lublina to chyba najwiecej chetnych to na sgh,do krakowa znacznie mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcych Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 11.05.05, 01:19 my dostajemy tylko 1 odpis wiec automatycznie papiery moge złożyć tylko na 2 uczelnie:/ bezsensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 11.05.05, 09:41 Ja mysle ze duzo duzo wiecej ludzi startuje na AE w tym roku ... po pierwsze bo nie maja dodatkowych egz ... po drugie bo Ci z klas mat-fiz w przewadze ida na AGH ... a wszyscy inni ktorzy zdawali majce z kl. humanistycznych/jezykowych itd ida wlasnie na AE ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.rtk.net.pl 11.05.05, 09:56 ale to bez sens wszystko :) ktos z nas sie dostanie na AE(czy tam inna uczelnie) bedzie sie strasznie cieszyl, ale ukonczymy studia i pracy dalej nie bedzie :) i wtedy zacznie sie znowu problem, a szanse na dostanie pracy beda marne.. moim zdaniem dostanie sie na studia powinno byc rownoznaczne z dostaniem dobrej pracy w przyszlosci!! Po cos sie mlodzie meczy przeciez, nie? Ja chce na studia :( nie chce spedzic kolejnego roku siedzac w domu :( for fuck's sake! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krakus_ka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.compower.pl 11.05.05, 10:54 z calym szacunkiem to co napisales jest pozbawione sensu ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolezanka Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:55 tez tak niestety mysle, ale lepiej skonczyc 'jakies' studia, niz zadne...choc czytalam wypowiedzi pracodawcow,ze nie koniecznie czlowiek musi pracowac w swoim zawodzie, byle mial dobra prezencje, byl inteligentny, mlody, najlepiej z doswiadczeniem;) i komunikatywny, to ma duze szanse znalesc prace. Ja tez chce isc na AE na bankowosc,ale watpie w to szczerze majac jakies 65% z matmy rozszerz. i 84% z podst. niemca jeszcze nie pisalam,ale porazka bedzie, wiec napewno sobie nie poprawie...:(( ale trudno w razie czego:D ide na AP (co od zawsze moim marzeniem bylo) to chyba bede nawet szczesliwasza... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: shoo Re: AE KRAKÓW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:22 chodzi Wam dobrze strona AE??? Odpowiedz Link Zgłoś
bomblas Re: AE KRAKÓW ??? 11.05.05, 15:25 no nie zartuj że tak strasznie ci poszł!mi tez poszło do dupy. Nie przejmuj sie! głowa do góry, prtzecież większości poszło beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meta Ae;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:17 hmmm no to do zobaczenia na AE;)) w październiku;))bo ja juz sie tam dostałam;)) fajne lekkie i przyjemne studia i napewno sie dostaniecie;)) hihi a ludu będzie baaardzo duzo w tym roku zresztą jak co roku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asiiia Re: Ae;)) (do Mety :D ) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:26 A mozesz powiedziec ile pkt na ile mialas, co studiujesz i od ilu przyjmowali srednio? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meta Re: Ae;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:31 ja zaczynam pierwszy rok teraz w październiku ;)) dostalam sie w tamtym roku ale zrobilam sobie roczna przerwa na wyjazd i praca;) jestem na Zarządzaniu i marketingu ;)) i w dodatku z pierwszego semestru mam pare przedmiotów zaliczonych;) jest fajnie mila atmosfera ładne wypasione budynki;)no może geografia psuje klimat ale poza tym rewelacja nie mozna z AE wylecieć jak ja sie dostalam to na ZIM było 12grup po 30 osób i z tego co wiem teraz jest tyle samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Ae;)) IP: *.lublin.mm.pl 12.05.05, 23:49 e spoko:) jak sie na sgh nie dostane to sie pewnie spotkamy na zarzadzaniu na ae:) z tego co widze to w ogole duzo studentow tam przyjmuja. nie wiesz dokladnie ile miejsc jest na uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś