renia.renia Re: Dziś pachnę... 09.10.09, 16:54 Witam wszystkich serdecznie po dwutygodniowej nieobecności. Wakacjowałam w Tunezji i nie mam z tego kraju żadnych pachnących wieści. Mały asortyment w lokalnych perfumeriach i mnóstwo wszelkich podróbek. Raz zauważyłam na pólce w pwerfumerii HC perfumy 10 ml ale bałam się kupić ze względu na ich wiek. Nie było oczywiście testera. Pachniałam naprzemiennie: MR, AN, HC edt, Eau Illuminee, Halle Berry, Equsem ale ginęłam w powodzi Light Blue, różnorakich wc- towych świeżaków ;o) i wszelakich szaneli używanych w dużych ilościach przez turystki z Polski i zza wschodniej granicy. Tunezja pachniała mocno jaśminem a poza tym śmieciami i spalinami z kiepskich samochodów ;o)) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 10.10.09, 10:53 Witaj po urlopie, ciesze sie, ze odpoczelas, a te lokalne mieszanki zapachowe moga odrzucac na miejscu, ale z czasem staja sie milym wspomnieniem :-) Odpowiedz Link
sproket1 Re: Dziś pachnę... 09.10.09, 17:53 Black Bvlgari - po 7 latach nowy flakon i chyba też nie ominęła go reformulacja ((( Odpowiedz Link
furka_dusz Eau d'Italie.. 10.10.09, 10:54 ale za chwilę Mr Muscle i Ajax będą rządzić;) Odpowiedz Link