Dodaj do ulubionych

News- Thierry Mugler: Womanity

• forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 09.09.10, 17:14
      Womanity juz, jak wiadomo, w naszych sieciach. Bardzo fajna jest cena limitowanej 10-tki, ktora mozna znalezc np. w Sephorach- co sie rzadko zdarza, kosztuje ona o wiele mniej, niz zagranica: 59 zl.

A na innych rynkach debiutuja juz pierwsze zestawy Womanity, w tym wspominana woda+balsam z kosmetyczka.
      www.douglas.de/douglas/Thierry-Mugler/Womanity/index_b016614.html
      • forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 11.09.10, 11:51
        Mala ciekawostka- Przyjaciolka otwierala akurat przy mnie 50-tke Womanity, producent w srodku opakowania dolacza tez szary, materialowy woreczek z logo i bialymi tasiemkami- przyda sie jako wyjazdowe etui na flakon, okulary, czy tez rozne roznosci :-)
      • franiamaj Re: News- Thierry Mugler: Womanity 17.09.10, 14:44
        Zachęcona ceną nabyłam 10 ml, interesująca jest zatyczka na ten mini flakonik - mozna ją wcisnąc na palec jako obrączkę:) Sam zapach jest niebanalny, słodycz jest faktem, jednak złamana nabiera charakteru, mnie kojarzy się odrobinę z Lolitą. Z panem Muglerem mam mały problem, do Angela wciaż nie moge się przekonać, mierzi mnie jego rozpoznawalność i siła rażenia, samą kompozycję uważam za cudowną:)ALiena pokochałam niedawno, omijałam go przez lata szerokim łukiem - awersji nabawiłam się przez zapachową świeczkę, która była giftem do zakupów w Sephorze.
        Jak to można się jednak zdziwić wracając po latach do skreślonych zapachów:)
        • icegirl Re: News- Thierry Mugler: Womanity 05.10.10, 22:12
          O, cieszę się, bo mnie również przez moment pachniało Lolitą i pomyślałam, że nos mi już psikusy płata.
          Na mnie womanity ma w sobie nie tyle słodycz, to słoność złamaną soczystością. Dziwny zapach.
          --
          icegirl
          www.sakura.getphoto.pl
    • jarka63 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 20.09.10, 17:46
      No więc jednak tak, okazało się, że chcę pachnieć Womanity! Po kilku dniach obsesyjnego i nerwowego wąchania blottera kupiłam 10 ml i wreszcie mam spokój!
      Przy okazji pomyślałam sobie jak cudownie byłoby, gdyby wszystkie perfumy były sprzedawane w takiej pojemności...
      • olaj.j Re: News- Thierry Mugler: Womanity 20.09.10, 18:10
        Duzo, duzo arbuza (przyjemnie) i duzo, duzo landrynek (troche mniej przyjemnie), ale ogolnie optymistyczny, pulsujacy, wibrujacy zapach. Szkoda, ze juz prawie jesien, bo bardzo letni. Z drugiej strony nieco kojarzy mi sie z Halloween, ktory naprawde dobrze pachnie tylko w zimnym listopadzie i grudniu, wiec moze Womanity tez tak ma..;)
        Buteleczka w moim odczuciu okropna;)
        • jarka63 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 20.09.10, 18:53
          Hm, wszyscy się pastwią nad flakonem, a przecież są inne duuuużo gorsze - np.Alien, Eau Mega.
          • olaj.j Re: News- Thierry Mugler: Womanity 20.09.10, 19:12
            No ale w koncu perfumy kupuje sie raczej nie dla flakonu, zreszta sa flakony tak potwornie brzydkie, ze az ladne (pojecia te sa wzgledne w sumie).;) Womanity ma flakon jak (niegdysiejsze) propozycje "modowe" Muglera - dla mnie dosyc dziwaczny po prostu, kwestia gustu.
          • elve Re: News- Thierry Mugler: Womanity 22.09.10, 11:33
            nie wszyscy, mnie się bardzo podoba.
            • forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 22.09.10, 11:45
              Mnie tez- i duze pojemnosci i mala 10-tka z obraczka, ktora tym razem nie jest na lancuszku. I takie drobne szczegoly, jak "leb" pokazany odlany na probce. :-)
              • elve Re: News- Thierry Mugler: Womanity 24.09.10, 11:04
                mnie jarają te geometryczne, duże wzory, są trochę "obce" jak wszystko u Muglera.
    • forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 23.09.10, 19:52
      A przy okazji- dosyc ciekawy i obszerny artykul o Angel podsumowujacy niektore z edycji flakonow/zapachow serii:
      www.fragrantica.com/news/Thierry-Mugler-Angel-Fragrant-Temptations-of-an-Angel-1694.html
    • forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 25.09.10, 21:59
      Tutaj prezentacja produktu i polskie ceny linii kapielowej, ktora trafia do nas w calosci:
      www.lumiere.pl/product_info.php?info=p19267_Womanity_Nowosc!!!.html
      Wody 10ml w specjalnej cenie sa jednak, jak juz wspominalismy, tylko na wylacznosc Sephory.
      • izolden Re: News- Thierry Mugler: Womanity 26.09.10, 17:01
        I mnie bardzo spodobał się ten zapach, nie mogłam nosa oderwać od rękawa, to pierwszy zapach Muglera, który mnie uwiódł i to na tyle by go mieć. I mam :-)
    • ele_gancki Re: News- Thierry Mugler: Womanity 26.09.10, 20:40
      Oj łupie w zęby jak cukierek Mini. Ale chwali się za figę z Premier Figuer, choć jej nie lubię. A flakon, na zdjęciach wydawał się brzydki, w rzeczywistości bardzo mi się spodobał. Solidnie zrobiony.
    • forevermore79 Limitowany gwiazdkowy pierscien i inne edycje 04.10.10, 20:36
      Udalo mi sie obejrzec ich katalog juz z pol roku temu, teraz juz oficjalne zdjecia.

Perfumy Womanity w kremie- pierscien, oraz 10ml/10ml wkladu:
      bellemania.de/meldungen/1/1885/thierry-mugler-womanity-limitierte-editionen/

Przy okazji, troche szczegolow o gwiazdkowych Angel/Alien:
      www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/thierry-mugler-angel-mugler-show-etoile-capricieuse-extrait-de-parfum/2010
      www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/thierry-mugler-alien-mugler-show-eau-de-parfum-et-bracelet-dore/2010
      www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/thierry-mugler-angel-mugler-show-houppette-de-poudre-parfumee/2010
      www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/thierry-mugler-angel-mugler-show-2010-fourreau-de-cuir-et-cristaux-swarovski/2010
      • forevermore79 Re: Limitowany gwiazdkowy pierscien i inne edycje 06.10.10, 11:52
        Jeszcze rzut na pierscien i kolejne, prezentowane juz edycje:
        www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/thierry-mugler-womanity-sa-bague-en-zamak-argente-2010/2010

www.parfums-tendance.fr/parfums-homme/thierry-mugler-amen-mugler-show-eau-de-toilette-et-bracelet-de-force/2010
        www.parfums-tendance.fr/parfums-homme/thierry-mugler-angel-mugler-show-bague-a-parfum/2010
      • forevermore79 I jeszcze ciekawszy- Alien Geant de Luxe 07.10.10, 18:48
        W ramach gwiazdkowej linii Show- gigantyczny, bogato zdobiony flakon dla Aliena. Litrowa, limitowana edycja EdP o poj 1 l. Zeszloroczna to koszt 2000 euro, tym razem bedzie pewnie podobnie.
        www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/thierry-mugler-alien-mugler-show-geant-de-luxe-eau-de-parfum/2010
        • forevermore79 Do kompletu- Angel Superstar de Luxe 2010 08.10.10, 14:15
          Czyli dalszy ciag limitowanych edycji Show- tegoroczny, numerowany recznie wykonany flakon Angel EdP Superstar 400 ml zdobiony 166 krysztalkami Swarovski.
          www.parfums-tendance.fr/parfums-femme/thierry-mugler-angel-mugler-show-superstar-de-luxe-eau-de-parfum/2010
    • forevermore79 Elve o Womanity 15.10.10, 15:51
      nosthrills.blox.pl/2010/10/Thierry-Mugler-Womanity.html
      • forevermore79 Re: Elve o Womanity 18.10.10, 09:21
        Dodam, ze Womanity, ktore trudno raczej pomylic z innymi zapachami, udawalo mi sie wielokrotnie ostatnio wyczuwac na londynskich ulicach lub w sklepach. Nie mialem nic przeciwko :-)
    • forevermore79 Ciekawostka- maskotka Muglera dla Marionnaud Fr. 21.10.10, 19:59
      W grudniu we francuskich Marionnaud za jedne 7,9 euro mozna bedzie kupic maskotke sygnowana przez Muglera- misia polarnego ubranego w kostium inspirowany gwiazdkami Angel. Kwota zasili konto fundacji CEW.
      www.cosmetiquemag.fr/visit/affichage/pages/headlines_article.asp?id_article=13839
      cew.asso.fr/
    • forevermore79 Womanity na mezczyznie- art. na Fragrantica 23.10.10, 12:35
      www.fragrantica.com/news/Thierry-Mugler-Womanity-On-a-Man-2010--1756.html
    • forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 11.11.10, 12:52
      Linie kapielowa Womanity promuje teraz polski Douglas, a np. w Anglii uruchomiono specjalny e-shop zapachu- a w nim gama, zestaw 10ml i wklad 50ml i prezenty. 10-tka wciaz duzo drozsza, niz ta obecna (a raczej juz wykupiona) w Sephorach.
      store.womanity.com/uk/
    • forevermore79 Nowosci Muglera na 2011 22.01.11, 22:43
      Podsumowujac dotychczasowe informacje- w marcu premiera Sunessence 2011, widzialem juz materialy- np. wersja Aliena bedzie nazywac sie Or d'Ambre.
      Womanity zyska nowy kolekcjonerski flakon. Od sierpnia na rynku A*Men Pure Havane, w skladzie ma byc i tyton. W pazdzierniku Angel zyska stala wersje EdT.
      A na Walentynki wrocily male poj. Aliena i Angela.
      parfum-femme.prime-beaute.com/marque/thierry-mugler-alien-pierre-initiatique-edition-limitee-saint-valentin-2011/2011
      parfum-femme.prime-beaute.com/marque/thierry-mugler-angel-etoile-seduisante-edition-limitee-st-valentin-2011/2011
    • forevermore79 Nowe produkty w gamie Womanity 08.02.11, 13:16
      Eco-source jako wieksza poj. 80ml oraz dezodorant w roll-onie:
      parfum-femme.prime-beaute.com/marque/thierry-mugler-womanity-flacon-eco-source-80-ml-deodorant-roll-on/2011
      A takze wspominany, limitowany flakon Key Collection z kluczem zdobionym krysztalkami Swarovskiego:
      parfum-femme.prime-beaute.com/marque/thierry-mugler-womanity-key-collection-2011/2011
    • forevermore79 Pierwsze urodziny portalu Womanity- nowa strona 08.03.11, 20:25
      Nowa strona, jeszcze bardziej spolecznosciowa i polaczona z Facebookowym konkursem, w ktorym do wygrania limitowane flakony Womanity Key Collection.
      www.womanity.com/
    • forevermore79 Lady Gaga uzywa Womanity 23.05.11, 11:13
      Ciekawostka- piosenkarka, ktora wylansuje w przyszlym roku wlasne perfumy, wystapila niedawno w The Graham Norton Show, gdzie przyznala sie, ze jej ulubionym zapachem jest Womanity. Podarowala nawet swoj flakon wystapujacej tam rowniez Gwyneth Paltrow.
      Wybor nie dziwi- Lady Gaga wspolpracuje z Muglerem, dzieki swojemu styliscie (Nicola Formichetti).
    • forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 18.07.11, 23:21
      Ostatnio w Sephorze znow zauwazylem Womanity w pojemnosci 10ml i to niby na przecenie- z 80 na 59 zl, co jak pamietamy i tak bylo poprzednia cena. :-) Ale dobrze, ze chwilowo wrocily.
      • olaj.j Re: News- Thierry Mugler: Womanity 30.08.11, 16:48
        Womanity juz na supher-pharmowych regalach w obnizonej cenie. Szybko to poszlo dosyc..
        • forevermore79 Re: News- Thierry Mugler: Womanity 31.08.11, 22:50
          Tak, pierwszy raz widzialem je juz tam pare mies. po premierze.
          Z tego, co jednak zauwazylem, nie oznacza to niskiej swiatowej sprzedazy- S-P miewa czasem w ofercie i komercyjne hity, a i rok temu wyladowal tam nieoczekiwanie likierowy Angel nigdy nie bedacy oficjalnie w Polsce.
          Choc fakt faktem, do komercyjnego sukcesu Angela Womanity ma daleko- ale i do Aliena klientki przekonywaly sie dosc dlugo, a teraz mamy w koncu i fontanny Angel/Alien Source.
          • olaj.j Re: News- Thierry Mugler: Womanity 01.09.11, 12:32
            No, no: już parę miesięcy po premierze, w takim razie przeoczyłam.
            Racja, w ofercie SP są w niższych cenach także i do cna schodzone (jak to ładnie kiedyś określił przy innej okazji Ele_gancki) masowe hity w rodzaju Euphorii, jabłek DK itd., itp. Likierowy Angel - no tak.
            Nie wiem jak to jest ze sprzedażą Womanity, choć mnie osobiście ewentualny brak sukcesu komercyjnego na miarę Angela jakoś niespecjalnie (eufemizm) martwi.;) Lecz z drugiej strony wizja W. dogorywającej - w coraz to niższej cenie - na SP-owej lub rossmannowej półce - także i nie nazbyt cieszy.;)
    • forevermore79 Nowa kampania reklamowa Womanity 28.09.11, 13:54
      Womanity chyba faktycznie potrzebuje czasu i nowej otoczki, aby radzic sobie lepiej na rynku- stad zaprezentowano wlasnie nowa kampanie reklamowa. Miejsce czerni-bieli i kobiet-wojowniczek zajela buduarowa wizja trzech przyjaciolek splecionych jednym naszyjnikiem, pelna rozu i photoshopu i zarazem podobna do wielu innych plakatow promocyjnych.
      www.womanity.com/womanity/home/the-new-campaign
      luxuryactivist.com/beauty/the-new-faces-of-womanity-by-thierry-mugler/
      Film o kulisach:
      www.youtube.com/watch?v=GKxcN4N8i5o
      • semi-oriental Re: Nowa kampania reklamowa Womanity 28.09.11, 19:31
        Szkoda, że zastąpili to szaro- białe zdjęcie różowym. Czytałam opinie spod nowego zdjęcia i jestem zawiedziona. Womanity bez starej kampanii dla mnie to jak dżin z butelki po piwie.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka