Dodaj do ulubionych

News- Elie Saab: Le Parfum

11.05.11, 12:11
Wspominalismy juz o tym zapachu w mini-newsach, zasluguje jednak na osobny watek.
Po pierwsze, to kreacja Francisa Kurkdjiana, ktory powrocil do zapachow na zamowienie firm selektywnych po malej przerwie na rozruszanie swojego Maison.
Po drugie- za kompozycja stoi koncern BPI/Shiseido, ktory z sukcesem wylansowal pare lat temu marke Narciso Rodriguez nieznanego szerzej wczesniej projektanta i stoi za zapachami Gaultier i Miyake.
A po trzecie- w kampanii wystapi Anja Rubik, to kolejny juz kontrakt reklamowy modelki, po DKNY.
www.fragrantica.com/news/Elie-Saab-Le-Parfum-2214.html
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: News- Elie Saab: Le Parfum 10.06.11, 11:18
      Jeszcze pare informacji:
      www.moodiereport.com/document.php?c_id=29&doc_id=27557
    • forevermore79 Re: News- Elie Saab: Le Parfum 15.07.11, 13:36
      Ten debiut nie zrobil na mnie az tak duzego wrazenia, kwiatowy, choc z duza mniejsza doza jasminu i kwiatu pomaranczy, w porownaniu do poprzednich kreacji FK. Mial dla mnie tez nieco chemiczna aure. Narciso Rodriguez debiutowal w duzo lepszym stylu.
      Elie Saab Le Parfum bedzie wkrotce dostepny i w Polsce.
    • forevermore79 Recenzja Octaviana 01.08.11, 09:09
      1000fragrances.blogspot.com/2011/07/elie-saab-le-parfum-new-fragrance.html
    • forevermore79 Re: News- Elie Saab: Le Parfum 27.12.11, 21:58
      Dla fanek zapachow- wg przedstawiciela, w drugiej polowie 2012 mozna spodziewac sie wersji EdT.
    • forevermore79 Elie Saab Le Parfum Eau de Toillette 01.05.12, 13:54
      Ten sam nos, smuklejszy flakon, lzejsza edycja z rozanym miodem, kwiatem mandarynki, gardenia, wetiwerem, no i oczywiscie kwiatem pomaranczy.
      www.moodiereport.com/document.php?c_id=29&doc_id=30879
      • forevermore79 Re: Elie Saab Le Parfum Eau de Toillette 29.05.12, 11:41
        Jeszcze o EdT
        www.fragrantica.com/news/Elie-Saab-Le-Parfum-Eau-de-Toilette-3204.html
        • olaj.j Re: Elie Saab Le Parfum Eau de Toillette 08.10.12, 15:09
          Edp mnie meczy, nie lubie takiego polaczenia jasminu i kwiatu pomaranczy i chocby niklego cienia urody raczej nie jest mi dane sie w nim doszukac. Za to edt to na szczescie inna bajka, byc moze dzieki naprawde ladnej mandarynce przywodzacej na mysl mandarynkowa AA i dodatkowi miodu; wdzieczne perfumy.:)
    • forevermore79 Re: News- Elie Saab: Le Parfum 07.05.12, 23:11
      W oczekiwaniu na EdT- recenzja klasycznej EdP na blogu Elve
      nosthrills.blox.pl/2012/05/Elie-Saab-Le-Parfum.html
    • forevermore79 Elie Saab Le Parfum teraz jako spray podrozny 21.01.13, 12:41
      magazin.flaconi.de/elie-saab-le-parfum-purse-spray-ein-perfektes-duftaccessoire/
    • forevermore79 Elie Saab Le Parfum- Eau de Parfum Intense 26.05.13, 11:44
      Eau de Parfum Intense to kolejna juz wariacja nt. Elie Saab Le Parfum. Tym razem ma byc bardziej zmyslowo- do nadal wiodacego kwiatu pomaranczy dolaczyl rozany miod i paczula.
      Woda obecnie dostepna we Francji w Galeries Lafayette i Sephorze na Polach Elizejskich, a takze w wybranych krajach arabskich. Od wrzesnia bedzie za to mozna ja kupic na pozostalych rynkach w poj. 30, 50 i 90ml- opakowanie mocno skojarzylo mi sie z Love Chloe EdP Intense :)
      Znalezione na:
      www.grazia.fr/beaute/tendances-maquillage/galeries/la-it-list-beaute-parfum-elie-saab-et-vernis-paul-joe-549980/(offset)/3/le-parfum-elie-saab
      oraz:
      www.gradmann1864.de/produktwelt/detailansicht.html?tx_gradmannproduct_pi1%5Bcid%5D=449
      • forevermore79 Re: Elie Saab Le Parfum- Eau de Parfum Intense 01.06.13, 09:08
        Zapach juz w Harrodsie- za efekt "Intense' odpowiadac bedzie takze ylang-ylang
        www.harrods.com/product/elie-saab-le-parfum-intense-edp-30ml-–-90ml/elie-saab/b12-0806-051-ELS-024?cat1=new-beauty&cat2=new-beauty-perfume-just-in
    • forevermore79 Re: News- Elie Saab: Le Parfum 23.10.13, 10:30
      Jeszcze nieoficjalne info od przedstawiciela- marka przygotowuje nowy zapach: Eau Couture.
      • forevermore79 I juz oficjalnie: Elie Saab L'Eau Couture 08.12.13, 12:53
        Bardzo milo dostawac takie przedpremierowe przecieki, jak powyzej, ale mniej milo obiecywac, ze sie nic nie powie do czasu oficjalnego info prasowego :)
        I juz je mamy- L'Eau Couture:
        www.fragrantica.com/news/Elie-Saab-Le-Parfum-L-Eau-Couture-4921.html
        • ropuszka1985 Re: I juz oficjalnie: Elie Saab L'Eau Couture 11.12.13, 21:00
          Pomimo, ze nie przepadam za klasykiem - jest wg mnie zbyt jasminowy i ma jedna nutke, ktora kojarzy mi sie z Eden edp Cacharela - to chcialabym poznac Intense. Poszlam w tym celu do Douglasa, ale nie mieli testera (ostatnio to u nich czeste zjawisko, mimo, ze poszlam do "najbardziej wypasionego" w moim miescie). Edt jest moim zdaniem lepsze od edp, ma wiecej lekkosci i jest bardzo kobiece, wg mnie to 100% jasminu, jednak, a ten skladnik, jesli jest na 1. planie, powoduje u mnie bol glowy:( Jak mi wpadnie w rece Intense to opisze wrazenia. Kusi mnie ten miod rozany i paczula, ale gdzies czytalam opinie, ze pachnie jak olejek neroli.
          • forevermore79 Re: I juz oficjalnie: Elie Saab L'Eau Couture 11.12.13, 23:32
            Bardzo lubie Intense, to poki co najlepsza wersja. Choc co za duzo wariacji, to niezdrowo :) Dobrze, ze jednak, jak np. u Roberto Cavalliego, czy Prady, odpowiada za nie wciaz ten sam perfumiarz- to gwarantuje spojnosc calego konceptu.
            Tu jeszcze o L'Eau Couture:
            www.nstperfume.com/2013/12/11/elie-saab-leau-couture-new-fragrance/
            • forevermore79 Re: I juz oficjalnie: Elie Saab L'Eau Couture 10.02.14, 14:12
              Zapach juz w Douglasach (a swoja droga- siec wlasnie zaczela sprzedawac online takze i Armani Prive, a stacjonarnie duzo przed swiatowa premiera sa juz nowe Rouge Bunny Rouge Muse oraz Allegria- te ostatnie ciekawie mietowe
              www.douglas.pl/douglas/Zapachy-Zapachy-damskie-Zapachy-Elie-Saab-Elie-Saab-Le-Parfum-L%27eau-Couture_product_3000070679.html

A poza tym- polecam wpis o wiosennych "zielonych" premierach:
              graindemusc.blogspot.com/2014/02/spring-in-4-shades-of-green-carven-elie.html
    • forevermore79 Elie Saab Le Parfum- limit. flakon Edition d'Or 20.09.14, 19:40
      www.heinemann-dutyfree.com/frankfurt_de/elie-saab/le-parfum/elie-saab-le-parfum-eau-de-parfum-90-ml-l-edition-or-limited-edition-90ml.html
    • forevermore79 Letni flanker- Le Parfum Resort Collection (F.K.) 10.12.14, 15:54
      diarydirectory.blogspot.com/2014/12/elie-saab-to-launch-le-parfum-resort.html
    • forevermore79 Kolejna wariacja: Elie Saab Le Parfum Rose Couture 27.11.15, 13:02
      www.nstperfume.com/2015/11/25/elie-saab-le-parfum-rose-couture-new-fragrance/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka