czastka_elementarna Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 18.07.13, 19:44 Szukam próbek/odlewek wszelkich zapachów herbacianych, poza herbatkami Bulgari bo te mam w pełnowymiarowej formie. Odwdzięczę się wysyłając cały zestaw próbek, które otrzymywałam robiąc zakupy w Sephorze, jest tego dużo więc bliższe informacje mogę podać na maila. Kontakt przez pocztę gazetową. Odpowiedz Link
rena1963 Poszukuję do testów Miroir des Envies Muglera 28.07.13, 17:14 Kropelka wystarczy :-) Odpowiedz Link
heterochromia Wymienię CDG Black, Bond No9 Love New York for All 12.08.13, 21:01 (oba 2,5ml bez psika testowego) na Shalimara z wanilią z Madagaskaru, Pohadkę albo Chergui, ewentualnie jakiegoś innego Lutensa albo Musc Ravageur. Odpowiedz Link
ferryy Re: Usilnie poszukuję 94-Pereł Lalique 14.08.13, 19:42 poszukuję dowolnej ilości Pereł Lalique :) kontakt ferryy@gazeta.pl Odpowiedz Link
heterochromia Do wymianki oddaję jeszcze... 14.08.13, 20:54 ...24 Gold ScentStory 2,5ml i Korres Saffron Amber Agarwood Cardamon 2ml. Kontakt snigger@autograf.pl (Wizaz eyebugs) Odpowiedz Link
mathilde17 Dużo próbek na wymianę 05.09.13, 13:50 Wymienię poniższy zestaw - najchętniej na jakąś końcówkę w oryginalnym flakonie. Szukam Eternity, La Vie est belle, Grain de soleil Fragonarda i wielu innych, o których w tej chwili nie pamiętam. Próbki głównie zakupione w perfumeriach niszowych (Galilu, Lulua, Quality, Luckyscent). W grę wchodzi wymiana tylko całego zestawu. Kontakt na @ gazetowego. LM Parfums: Black Oud, Noir Gabardine, Patchouly Boheme D&S Durga: Siberian Snow, Mississipi Medecine Mad et Len: Noix Muscade Nu_Be: Hydrogen Henrik Vibskov: Type D Robert Piguet: Casbah, Bois Noir Comme des Garcons: Palisander Ginestet: Le Boisé Lutens: La Fille de Berlin Farmacia Ss. Annunziata: Patchouly Indonesiano, Ambra Nera Nasomatto: Pardon Xerjoff: Lua Parfumerie Generale: Harmattan Noir, Un Crime Exotique Heeley: Hippie Rose Mona di Orio: Cuir, Ambre, Vetiver Keiko Mecheri: Damascena, Loukhoum Le Parfum de Soir, Loukhoum Poudre Phaedon: Hesperys, Antigua, Tabac Rouge, Black Vetiver, Sable Marocain, Pure Azure La Maison de la Vanille: Vanille Noire du Mexique Maria Candida Gentile: Barry Lyndon, Cinabre Diptyque: Volutes, Virgilio Lorenzo Villoresi: Musc Lubin: Idole de Lubin edp Majda Bekkali: Fusion Sacree ProFumum: Patchouly The Different Company: Rose Poivree Creed: Love in White Etro: Musc Olfactive Studio: Flashback L’Erbolario: Meharees, Legni Fruttati Historiae: Orangerie du Roi Byredo: M/Mink (firmowe) Huitieme Art Parfums: Ambre Ceruleen, Ciel d’Airain Angel The taste of Fragrance, Angel Parfums de Cuir (firmowa) Bottega Veneta Eau Legere Must Cartier Odpowiedz Link
xxthaprincezzxx szukam flowerbomb extreme,black orchid 18.09.13, 15:10 pilnie poszukuje chociazby ociupinke (doslownie 2-3 psiki) Flowerbomb extreme i Black orchid moge oddac mala robiona probke Dark extacy (La perla) lub cos innego.... kontakt: xxthaprincezzxx@gmail.com Odpowiedz Link
lucasai Phaedon Tabac Rouge, Histoires de Parfums 1899 06.10.13, 17:21 Ja w tytule, szukam próbek, lub większych ilości dwóch powyższych zapachów. Zrewanżuję się czym chata bogada ;) kontakt: lucas . szczesniak , gmail.com Odpowiedz Link
charade Profumum Roma Acqua e Zucchero próbki szukam 11.10.13, 20:17 Na wymianę mam sporo próbek niszowych i mainstreamowych:) Odpowiedz Link
heterochromia Przygarnę baaardzo już... 14.10.13, 23:18 Armani Prive Ambre Orient, Tom Ford Tobacco Vanille, Lutens Chergui każdego chociaż 1ml. Odpowiedz Link
onw-ro Re: Przygarnę baaardzo już... 15.10.13, 00:35 Mam próbeczkę Chergui,mogę Ci ją odstąpić:) Odpowiedz Link
heterochromia Re: Przygarnę baaardzo już... 15.10.13, 00:59 onw-ro napisał: > Mam próbeczkę Chergui,mogę Ci ją odstąpić:) Ooooo! supcio! proszę o kontakt na maila snigger@autograf.pl Odpowiedz Link
mathilde17 Próbki Fueguia 11.11.13, 20:26 Wymienię 11 próbek Fueguia, zakupionych w Galilu i przetestowanych po razie. Próbki z atomizerem. Malena Xocoatl Caoba Enneadas La Cautiva Paisaje Sur Pampa Humeda Candido Lopez Pulperia El Otro Tigre Wymienię na coś ciekawego, rzadkiego. Może być końcówka we flakonie, może być odlewka. Proszę o kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Próbki Fueguia nieaktualne :) 08.12.13, 12:36 Za moja sprawa, dziekuje! Odpowiedz Link
koloszwar Szukam: Angel Cuir,Rasasi,Cuir Cordoba,Ultraviolet 23.01.14, 11:50 Szukam: skórzanego anioła w ilościach śladowych na test 0,5-2ml Ultraviolet W 2-5ml Keiko Mecheri Cuir Cordoba min 5ml Pro Fvmvm Roma Arso min 5ml Goutal Ambre Fetiche 0,5-2ml Rasasi dla pań: Dhanal Oudh Nashwah, Dhan Al Oudh Al Nokhba, Dhan Al Oudh Mukhallat Sharina, Attar Mubakhar, Rasha, Al Methali, Sahar, Mehrab kontakt: tamlaar@gmail.com lub pw BAHAMONDE Odpowiedz Link
snautpl Poszukuję YSL, Hermes, Lutens, Guerlain... 01.02.14, 09:36 Poszukuję odlewek min. 5ml, ew. sampli: YSL - M7, La Nuit de L`Homme, Kouros, Lalique - Equus, Chanel - Egoiste, S. Lutens - Ambre Sultan, Guerlain - Habit Rouge, Hermes - Voyage d'Hermes Odpowiedz Link
nilili Escada Collection ok 1 ml 06.02.14, 12:55 wymienie ok 1 ml, probka byla przechowywana w zimnej szufladzie, z zapachem jest wszystko OK - sprawdzalam :) nilili@gazeta.pl Odpowiedz Link
sophia1212 24 faubourg eau delicate, Chergui - please 09.02.14, 00:58 Poszukuję usilnie do przetestowania - 24 faubourg eau delicate; Hermes - Chergui, S. Lutens - Tea for Two, L'Artisan - Premier Figuier, L'Artisan W zamian mogę oddać próbki: - Fleurs d'Oranger, S. Lutens - Santal Majuscule, S. Lutens - Verte Violette, L'Artisan - L'Or, Torrente - Sauvignonne, Ginestet - Crystal Noir, Versace - 24 Faubourg, Hermes - Guilty man, Gucci proszę o kontakt na ewelina_pilarska@o2.pl, na gazetowego rzadko zaglądam Odpowiedz Link
aggis20 Ylang in Gold,Vanille Aoud,Rance Helene,Cologne of 02.07.14, 18:50 kilka odlewek szuka nowego domu :) *Ylang in Gold Micallef 4/5ml *Vanille Aoud Micallef 6/10ml *Cologne of the Missions 4/5ml *Rance Helene 4,5/5ml *Aquolina Gold Sugar 9/10ml a ja szukam ciekawych słodziaków, zapachów korzennych, wanilii itp. :) kontakt na aggis20@o2.pl Odpowiedz Link
odarpi7 szukam Caleche soie de parfum 30.07.14, 19:19 Szukam zapachu Hermesa Caleche edp.Nawet malutko. Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 17.08.14, 22:33 szukam próbki Lorenzo Villoresi Sandalo. chętnie prześlę coś w zamian. Odpowiedz Link
charade Szukam próbek Agent Provocatuer Fatale, Anais Prem 18.08.14, 10:57 Anais Premier Delice oraz JPG Classique Intense (wszystkie to nowości). Zrewanżuję się czymś z moich zapasów! Odpowiedz Link
nilili Poszukuje Feerie i Oriens CV&A 01.09.14, 19:42 Jak w temacie, odwiecze sie jak moge ;) nilili@gazeta.pl Odpowiedz Link
ktosiek00 Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 08.09.14, 16:24 Oferuję próbki na wymianę: męskie Jacomo Rouge Diesel Plus Plus Dunhill Desire blue Charriol Royal Gold Intense Lacoste L.12.12 Franck Oliver Sun java Calvin Klein Obsession night Hugo Boss In motion White edition Azzaro Travelling Aigner White Avon Windscape Avon U by Ungaro Avon U by Ungaro fever Baldessarini Del mar Seychelles Bruno Banani Magic man Charriol Rolay leather Christian Lacroix Nuit David Beckham Instinct after dark Davidoff Hot water Davidoff Relax Davidoff Cool Water (vintage) Dunhill 51.3 N Dunhill Black Dunhill Pursuit Franck Oliver In black GAP Deep Gucci Pour homme Halston Unbound Herve Leger Homme Hugo Boss Just different Hummer Hummer Jacques Bogart Pour homme Jacques Bogart Silver scent Intense Jean Paul Gaultier Kokorico John Vararvatos Artisan black Oriflame Free attitude Oriflame Giordani Man Dolce vita Oriflame Excite Paco Rabanne Invictus Puma Free flowing Tom Tailor Speedlife Tommy Bahama Very cool Ungaro Man Ungaro Apparition Ungaro Apparition Intense Victorio&Lucchino Hombre Hugo Boss Pure Liz Claiborne Claiborne Sport Liz Claiborne Curve kicks 24 ScentStory Classic L Artisan Parfumeur Fou d`Absinthe unisex L Artisan Parfumeur L'eau de navigatur 24 ScentStory Gold CoSTUME NATIONAL 21 Hermes Ambre Narguile GO Tom Ford Tobacco Vanille GO Marc Jacobs Apple splash Marc Jacobs Basil splash damskie Avon Outspoken Intense Avon Simply because Avon Ice sheers refreshing Elizabeth Arden Green tea Herve Leger Ete Avon In bloom Avon Wish of happines Avon Outspoken Avon Today Avon TTA Romantic voyage Avon U by Ungaro Avon Live without regrets Kim Kardashian EDP Oriflame Volare Magnolia Ungaro Ungaro Rozważę każdą propozycję :) kontakt michciu25@wp.pl Odpowiedz Link