Gość: rzeka_wspomnien IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.11.03, 15:58 Jakie sa Wasze opinie na temat tej plyty? Ja jestem szczerze zauroczona i uwazam, ze jest swietna ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: whystripes? Re: The White Stripes Elephant IP: *.toya.net.pl 24.11.03, 16:33 Płyta The White Stripes jest świetna Ale po 1000 razie gdy zobaczy się teledysk ,,The Hardest Button to Button'' to .................... A na Mtv Europe Music Awards dali popis.................... Ja jestem WIELKIM fanem zespołu The White Stripes ale nie podoba mi się to że się tak bardzo,,sprzedają'' gdzie się da, rozumiem to dla promocji i tak dalej ale są jakieś normy, wiem że zespoły chcą zarabiać pieniądze i nie ma co się dziwić, ale tak to już jest z tymi nowymi zespołami, na początku drapieżne, wojownicze bandy a później potulne baranki zjedzone przez wielkiego wilka. Tak niestety stało się po pewnym czasie z The White Stripes poczuli pieniądze i nawet na Galii Mtv EMA wystąpili, gdzie naprawdę ,,czaadu'' nie dali a wręcz w pewnym sensie dużżżo do nich straciłem, grają dobrze, płyty nagrywają w 2 tygodnie, to jest coś. Wkładają w płyty dużo pracy i to się liczy, są super zespołem, robią dobre show, ale za bardzo poczuli pieniądze w Showbiznesie i to ich zmienia niestety na gorsze, Jack White jest pół-szkotem pół-polakiem, a do Polski nie ma zamiaru przyjechać, bo uważa że ,,Polska to mały kraj'' , no cóż widać że Jack White zbytnio nie uczył się na Geografii. The Hardest the button to button mam już szczerze dosyć tego teledysku, można go zobaczyć dwa, trzy razy, ale nie 15 razy dziennie (mówię o Mtv2) oczywiście na Mtv Polska jest to unikat(no 2 razy dziennie), gdzie są the white stripes z czasów White Blood Cells tacy mali, alternatywni,w Polsce było trudno ich kupić. The White Stripes napewno są wyjątkowym zespołem na skalę światową, mają świetne teksty piosenek, melodie. Tylko prosze przestańcie już nagrywac płyty !!! 4 wystarczą... (w wywiadzie dla Mojo w 2002 roku napisali że Elephant będzie ich ostatnią płytą, ale na to się chyba nie zanosi...) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: The White Stripes Elephant 24.11.03, 17:01 Gość portalu: whystripes? napisał(a): > Płyta The White Stripes jest świetna > Ja jestem WIELKIM fanem zespołu The White Stripes > są super zespołem, robią dobre show > The White Stripes napewno są wyjątkowym zespołem na skalę światową, mają > świetne teksty piosenek, melodie. > Tylko prosze przestańcie już nagrywac płyty !!! KTOŚ COKOLWIEK Z TEGO ROZUMIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: The White Stripes Elephant 24.11.03, 17:03 Nie mam pojęcia o co mu chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: The White Stripes Elephant IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.11.03, 17:06 ja chce! chce jeszcze z 10 ich płyt! tak żeby wreszcie przyjechali do polski ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: The White Stripes Elephant 24.11.03, 17:11 Wiesz, że jakieś dwa lata temu bylibyśmy już po pierwszym koncercie The White Stripes w Polsce? Mieli przyjechać ale ktoś im odradził....:,-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: The White Stripes Elephant IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.11.03, 17:19 westpoint napisała: > Wiesz, że jakieś dwa lata temu bylibyśmy już po pierwszym koncercie The White > Stripes w Polsce? Mieli przyjechać ale ktoś im odradził....:,-( Już ja mu odradzę!!! wrr... Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: The White Stripes Elephant 24.11.03, 17:29 Ktoś im powiedział, że w Polsce to nie wiadomo czy pieniądze dostaną i takie tam... Więc się zrazili. No ale ja wogóle sobie nie wyobrażam, że oni z polskimi korzeniami jeszcze nigdy w Polsce nie byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whystripes? Re: The White Stripes Elephant!!!! IP: *.toya.net.pl 24.11.03, 17:32 w Teraz Rocku był wywiad z Jackiem Whitem. I tam wszystko pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: The White Stripes Elephant!!!! 24.11.03, 17:41 Zamieszczony w Teraz Rocku wywiad to wywiad z TrUjki, a przeprowadzał go Piotr Kaczkowski. Słuchałam i nagrałam..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: The White Stripes Elephant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 16:39 Hmm tak troszkę nie na temat ;P Czy tylko ja uwielbiam JOLENE? Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: The White Stripes Elephant 24.11.03, 16:53 Gość portalu: tokyo napisał(a): > Hmm tak troszkę nie na temat ;P Czy tylko ja uwielbiam JOLENE? Nie nie tylko Ty...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: The White Stripes Elephant IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.11.03, 17:05 westpoint napisała: > Gość portalu: tokyo napisał(a): > > > Hmm tak troszkę nie na temat ;P Czy tylko ja uwielbiam JOLENE? > > Nie nie tylko Ty...)) > > Nie tylko ty x2 Odpowiedz Link Zgłoś