renia30 N. Campbell Mystery edt. 14.07.04, 16:31 Wróciłam do zapachu, który mnie urzekł jeszcze zimą a teraz, chyba ze względu na pogodę, przypomniał o sobie i dla mnie jest po prostu piękny. Słodki, ciepły, bardzo podobny do męskiego Pi Givenchy. Odpowiedz Link
gocha221 still, jennifer lopez..... 14.07.04, 17:28 na papierku pachniało lepiej. od 2 godzin jestem rozczarowana:-)) Odpowiedz Link
renia30 Couture Moschino 15.07.04, 10:53 testuję z próbek. Bardzo podoba mi się początek ale potem zapach szybko znika. Odpowiedz Link
madllen Re: Esentia de Duende:))) 16.07.04, 10:02 Zaklinam lato- proszę zatem o trzymanie kciuków- coby wreszcie zabawiło u nas na dłużej;) Serdeczności:) Odpowiedz Link
merolik Re: Dziś "standardowo" 16.07.04, 12:33 czyli Addict Eau Fraiche (ale ten standard coraz bardziej mnie zachwyca :))) Odpowiedz Link
coralin Re: dziś 16.07.04, 22:45 Neblina YR (dostałam miniaturkę w paczce). Nie dla mnie, podobny ciut do Dolce Vita. Na kolejne dni czekaja miniaturki lub próbki, bo mam teraz strasznie stresujący czas i nie tykam tych moich ulubionych by ich nie "skalać" złymi skojarzeniami. Odpowiedz Link
renia30 Re: Reniu, a co to? 20.07.04, 18:07 The Vert to woda kolońska Yves Rocher o zapachu zilonej herbaty, pachnie ślicznie cuytrusowo i jest nawet trwała. Była o niej już chyba mowa na naszym forum, w pracy kilka koleżanek już "zaraziłam" tym zapachem. Pojemność 125 ml, cena w promocji ok 35 zet. Pozdrawiam R Odpowiedz Link
luloo1 Re: Jungle słonik :))))) 20.07.04, 10:10 merolik napisała: > Podziwiam, że latem:) Odpowiedz Link
merolik Re: Jungle słonik :))))) 20.07.04, 11:43 w małych ilosciach i TAKIM latem ;))) Odpowiedz Link
sorbet CdG Calamus, czekają na mnie dziś+ 20.07.04, 10:54 FM (tralala:-) i dentysta :-( Odpowiedz Link
ashanti5 Re: Dziś pachnę... - super bis 20.07.04, 16:53 Gucci Envy...a raczej pachniałam, bo juz okoła południa przestałam czuć ten zapach. Zapach ładny (zresztą nabyty ostatnio od Charade), ale chyba mnie się nie trzyma. A może po prostu nie czuję go na sobie, po tych wszystkich dżunglach, wetiwerach, paczulach, szyprowo-kadzidlanych cięzkich zapachach, których uzywam z większą częstotliwością i ochotą. Odpowiedz Link
gocha221 Pure, 20.07.04, 16:58 specjalnie dzis do douglasa zawitalam dla tego zapachu i jest dla mnie!!! ale dosc szybko znika, moze tez dlatego ze wziełam odrobinke. w tym upale kazdy zapach wydaje mi sie mocny i duszacy. ale pure jest bardzo OK.taki czysciutki:-) Odpowiedz Link
sorbet Proszę bardzo:-) Ja dziekuję za Malle+ 21.07.04, 19:47 Musc Ravageur jest naprawdę rewelacyjny. Wiem już co to piżmo, haha. Wiesz że Lys pachnie jeszcze ranem? Lilia potrafi, prawda:-)? A En Passant jest naprawdę przepiękny. Ja dziś CdG Vettiveru, zeby porównać z FMalle. Wetiver Malle jest bardzo "extraordinaire", ekspresyjny, uspokojenie przychodzi dopiero w głębi, a CdG, prościutki, staje się z czasem coraz bardziej zielony, wetiwerowy i odświeżający. Istne różne osobowości z wetiwerem:-) Odpowiedz Link
luloo1 Eau Ressourçante (z próbki) 23.07.04, 08:48 Testuję skuteczność i obiecanki-cacanki marketingowe. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... - super bis 23.07.04, 12:45 Dziś czuje sie już lepiej, zaraz zasiadam do odpisywania na maile. Ale ciągle mi słabo, dlatego uznałam że na perfumy jeszcze za wcześnie, dlatego wybrałam balsam perfumowany, dziś pora na Emporio (złote). Lubię bardzo, delikatne i subtelne. Odpowiedz Link
elve dior addict 23.07.04, 14:46 i to w oryginalnej wersji. super mi pasuje w ponure, chłodne lato. a jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę kiedyś lubić ten zapach, to bym go wyśmiała :)))) Odpowiedz Link