Dodaj do ulubionych

News- Calvin Klein: Encounter

08.06.12, 09:37
Calvin Klein stawia na zupelnie nowy meski zapach- jego twarza bedzie znany chocby z True Blood aktor Alexander Skarsgård, ktoremu partneruje Lara Stone.
O samej kompozycji wkrotce, na razie kampania reklamowa:
en.paperblog.com/encounter-alexander-in-the-calvin-klein-ad-241109/
Obserwuj wątek
    • forevermore79 I o nutach Encounter 08.06.12, 09:55
      Za zapachem stoja Honorine Blanc i Pierre Negrin z firmy Firmenich.
      W nutach mandarynka, kardamon, rum, pieprz, egipski jasmin, paczula, koniak, oud, drzewo sandalowe i musk. Piekne akordy, oby tylko wykonanie pasowalo do opisu.
      Wazne, ze Coty wydaje sie wyciagac wnioski z porazek ostatnich meskich zapachow Calvina Kleina- od Crave, Obsession Night po slabo sprzedajacego sie CK Free.
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2012/06/calvin_klein_encounter_2012_fr.html#more
    • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Encounter 08.06.12, 10:53
      Rzut na flakon w galerii na:
      www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Encounter-15279.html
    • elve Re: News- Calvin Klein: Encounter 08.06.12, 21:25
      nawet fajnie się nazywa :)
      • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Encounter 08.06.12, 22:57
        Ano fajnie, mi sie kojarzy nieco slownikowo glownie z sexual encounter :-). Mysle, ze to moze byc calkiem interesujaca, choc nadal masowa kompozycja- ale i tak wiekszosc zalezy od jakosci uzytych skladnikow, oby nie za syntetycznych.
        Encounter ma byc dostepny takze jako produkty do twarzy i ciala, zatem to calkiem rozbudowana premiera.
    • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Encounter 26.09.12, 14:22
      Tragiczna, syntetyczna premiera- oud, czy koniak w skladzie sa zartem, calosc pachnie tanio i dezodorantowo, na szczescie niezbyt trwalo. O wiele gorzej, niz meski CK Shock.
    • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Encounter 14.10.12, 13:15
      Te niedoszle "cudo" jest juz i w Polsce- ciekawym Waszych opinii, ale nie sadze, zebym tylko ja byl taki krytyczny.
      • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Encounter 14.10.12, 19:14
        No ale tutaj nie za bardzo jest w ogóle o czym pisać.:)
        • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Encounter 14.10.12, 19:29
          No to dobrze, ze nie jestem odosobniony- nuty to oszustwo, kampania tez pewnie nie pomoze- niech dyskonty szykuja miejsce :)
          Encounter jest tak emocjonujacy jak przypadkowe spotkanie w metrze lub w kolejce do dentysty.
          • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Encounter 14.10.12, 19:51
            :-))) Obawiam się, że możesz się jednak mylić i kampania, polecanie nowego "cuda" przez panie w perfumeriach oraz samo logo Calvin Klein zrobią swoje, co spowoduje, że zapach będzie sprzedawał się, przynajmniej przez jakiś czas, co najmniej nieźle.
            • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Encounter 14.10.12, 20:01
              Jasne, przez rok-dwa na pewno, w koncu sporo zainwestowano w kampanie. Tak samo probuje sie wskrzesic zainteresowanie Free (np. poprzez rownie niemrawy flanker Free Blue), ale efekty sa raczej marne. Bardziej jestem ciekaw nowej meskiej wariacji CK Shock, to ben akurat zapach b. lubie :)
    • forevermore79 I mamy flanker: Encounter Fresh 12.06.13, 15:42
      W zalozeniu dzienna, bardziej swieza wariacja:
      www.moodiereport.com/document.php?c_id=29&doc_id=35512
      • forevermore79 Re: I mamy flanker: Encounter Fresh 04.09.13, 22:23
        Przedluzajac tytulowe zdanie- no i mamy jeszcze gorszy flanker zlego zapachu. Najwiekszy plus- po paru minutach na mnie go juz po prostu nie czuc, a i ta chwila to stanowczo za dlugo, aby nosic tak przewidywalne i kiepskie cos.
        I przy okazji "dobra wiadomosc"- druga wariacja Jamesa Bonda 007, czyli bardzo udana, slodkawo-oceaniczna Ocean Royale (mi przypomina nieco meska Lagune Dalego), okazala sie wypadkiem przy pracy, bo juz trzecia odslona Quantum jest powrotem do (braku) formy pierwowzoru. Wkrotce w Rossmannach, gdzie jest juz zapowiadany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka