Dodaj do ulubionych

Empik czy Sephora

08.07.04, 08:22
jakie są Wasze doświadczenia? gdzie wolicie kupować?
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 10:13
      Te pytanie wkrotce sie do konca zdezaktualizuje- Empiki zostaly przeciez
      wykupione przez Sephore i teraz nazywaja sie Sephora Priorites- wystroj i
      oferta powoli tez sie upodabnia do klasycznej Sephory.
      Osobiscie, ponad sieci typu Sephora, Marionnaud, Douglas, stawiam perfumerie
      niesieciowe- dzieki milszej obsludze, licznym przywilejom i lepszym kontakcie z
      klientem. Te duze jednak maja czesto produkty z wyprzedzeniem, na chwilowa
      wylacznosc, czy tez niedostepne gdzie indziej zestawy promocyjne i gadzety. No
      i latwiej sie po nich przejsc i powachac to i owo, a Sephory maja tez fajne
      produkty z wlasnych linii.
      • agnie_szka9 Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 10:45
        taaak? o to nie wiedziałam :-) ostatnio bywam tylko w Sephorze. Słyszałam, że w
        Empiku jest drożej, ale jeżeli to jedno i to samo...
        dzięki za odpowiedź.
    • coralin Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 11:28
      Ani w jednej ani w drugiej. W moim mieście jest EMPIK ale z płytami i
      ksiażkami:) Sephory nie ma. Marrionaud jest, ale nie lubię. Kupuję w
      perfumerii niesieciowej. Tzn podobno teraz zrzeszyli się w sieć Perfumerie
      Polskie.
      • forevermore79 Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 14:13
        Tak, "moj" sklep tez dolaczyl do sieci Perfumerie Polskie- polega to na tym, iz
        asortyment, obnizki i oferowane marki wciaz leza w gestii poszczegolnych
        wlascicieli, a atutem jest wspolna promocja, oferty zestawow ( np. Baldessarini
        mial gift set z logiem Perfumerii Polskich wlasnie)- dalsze plusy dla klientow
        maja byc widoczne w przyszlosci- wszystko po to, aby nie dac sie zagr.
        kapitalowi :-).
        Ruszyla nawet strona: www.perfumeriepolskie.pl, ale poki co jest w generalnej
        fazie budowy- dziala tylko lista sklepow.
        Dla przypomnienia- polska strone ma i Sephora - www.sephora.pl
        • coralin Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 14:29
          forevermore79 napisał:

> Tak, "moj" sklep tez dolaczyl do sieci Perfumerie Polskie- polega to na tym,
          iz
          >
          > asortyment, obnizki i oferowane marki wciaz leza w gestii poszczegolnych
          > wlascicieli, a atutem jest wspolna promocja, oferty zestawow ( np.
          Baldessarini
          >
          > mial gift set z logiem Perfumerii Polskich wlasnie)- dalsze plusy dla
          klientow
          > maja byc widoczne w przyszlosci- wszystko po to, aby nie dac sie zagr.
          > kapitalowi :-).

W "mojej" perfumerii promocje są naprawde ciekawe i odczuwalne dla kieszeni nie
          to co w Sephorze. Coś ostatnio ich zaniedbałam, testuję w czasie krótkich
          wyjazdów, kupuję też (lub przez internet)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka