agnie_szka9 08.07.04, 08:22 jakie są Wasze doświadczenia? gdzie wolicie kupować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 10:13 Te pytanie wkrotce sie do konca zdezaktualizuje- Empiki zostaly przeciez wykupione przez Sephore i teraz nazywaja sie Sephora Priorites- wystroj i oferta powoli tez sie upodabnia do klasycznej Sephory. Osobiscie, ponad sieci typu Sephora, Marionnaud, Douglas, stawiam perfumerie niesieciowe- dzieki milszej obsludze, licznym przywilejom i lepszym kontakcie z klientem. Te duze jednak maja czesto produkty z wyprzedzeniem, na chwilowa wylacznosc, czy tez niedostepne gdzie indziej zestawy promocyjne i gadzety. No i latwiej sie po nich przejsc i powachac to i owo, a Sephory maja tez fajne produkty z wlasnych linii. Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 10:45 taaak? o to nie wiedziałam :-) ostatnio bywam tylko w Sephorze. Słyszałam, że w Empiku jest drożej, ale jeżeli to jedno i to samo... dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link
coralin Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 11:28 Ani w jednej ani w drugiej. W moim mieście jest EMPIK ale z płytami i ksiażkami:) Sephory nie ma. Marrionaud jest, ale nie lubię. Kupuję w perfumerii niesieciowej. Tzn podobno teraz zrzeszyli się w sieć Perfumerie Polskie. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 14:13 Tak, "moj" sklep tez dolaczyl do sieci Perfumerie Polskie- polega to na tym, iz asortyment, obnizki i oferowane marki wciaz leza w gestii poszczegolnych wlascicieli, a atutem jest wspolna promocja, oferty zestawow ( np. Baldessarini mial gift set z logiem Perfumerii Polskich wlasnie)- dalsze plusy dla klientow maja byc widoczne w przyszlosci- wszystko po to, aby nie dac sie zagr. kapitalowi :-). Ruszyla nawet strona: www.perfumeriepolskie.pl, ale poki co jest w generalnej fazie budowy- dziala tylko lista sklepow. Dla przypomnienia- polska strone ma i Sephora - www.sephora.pl Odpowiedz Link
coralin Re: Empik czy Sephora 08.07.04, 14:29 forevermore79 napisał: > Tak, "moj" sklep tez dolaczyl do sieci Perfumerie Polskie- polega to na tym, iz > > asortyment, obnizki i oferowane marki wciaz leza w gestii poszczegolnych > wlascicieli, a atutem jest wspolna promocja, oferty zestawow ( np. Baldessarini > > mial gift set z logiem Perfumerii Polskich wlasnie)- dalsze plusy dla klientow > maja byc widoczne w przyszlosci- wszystko po to, aby nie dac sie zagr. > kapitalowi :-). W "mojej" perfumerii promocje są naprawde ciekawe i odczuwalne dla kieszeni nie to co w Sephorze. Coś ostatnio ich zaniedbałam, testuję w czasie krótkich wyjazdów, kupuję też (lub przez internet) Odpowiedz Link