Dodaj do ulubionych

News- Balenciaga: L'Eau Rose

13.11.12, 22:12
Trzecia wariacja nt. zapachu Balenciaga, po klasyku i L'Essence. Tym razem fiolkowi towarzysza roza, jezyna, paczula, cedr i cyprys. Debiut w marcu 2013.
Pierwsza wzmianka:
www.fashionmonitor.com/News/1Bz/Balenciaga-reveals-third-female-fragrance
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: News- Balenciaga: L'Eau Rose 04.12.12, 09:24
      Wiecej:
      www.fragrantica.com/news/Balenciaga-L-Eau-Rose-3843.html
    • forevermore79 Re: News- Balenciaga: L'Eau Rose 10.01.13, 11:57
      Jeszcze:
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2013/01/balenciaga_leau_rose_2013_new.html#more
    • forevermore79 Recenzja NST 06.02.13, 20:36
      www.nstperfume.com/2013/02/05/balenciaga-paris-leau-rose-perfume-review/
    • olaj.j Re: News- Balenciaga: L'Eau Rose 02.03.13, 21:28
      Dosyć w stylu Gucci II ta odsłona, ciągle trzyma poziom wyznaczony przez Paris i L'Essence, chociaż one bardziej mi się podobały, ale po paru testach muszę przyznać, że ten różany flanker jest ok.:)
      • forevermore79 Re: News- Balenciaga: L'Eau Rose 03.03.13, 10:11
        A jeszcze nie testowalem! Po pobieznych za to testach ok wydala mi sie Dahlia Noir L'Eau- choc z Noir klasycznie to nic nie ma :)
      • furka_dusz Re: News- Balenciaga: L'Eau Rose 03.03.13, 10:15
        Fiołek ubity tutaj przez różę według mnie, zupełnie. Jeżyny (chwalić boga!) nie wyczuwam. Kompozycja nadal absolutnie dobra, ale primo: fiołkowy poemat zbyt mocno w mojej pamięci, by łatwo było go zastąpić różowym kameloenkiem. Secundo: dla różanofilów miks zbyt przewidywalny. Pozostanę przy klasyku.
        Btw: pudrowy róż opakowania z czarnymi detalami - tres ładny! Bardzo w trendzie Bottega Veneta Eau Legere czy Candy L'Eau.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka