i2h2 Re: Dzisiaj pachnę... 10.08.04, 21:09 "In love again" YSL I wracają wrażenia z dnia, kiedy pierwszy raz nimi pachniałam kilka lat temu: robiłam wystawę- kiermasz biżuterii z bursztynem w instytucie polskim w Berlinie i wszystko wokół pachniało rozgrzanym bursztynem, a ja tak cytrusowo i słodko :-) Odpowiedz Link
luloo1 Deep Red shimmer na ciele:) Ależ to intensywne! 11.08.04, 09:30 Deep Reda toleruję tylko w tej postaci. Odpowiedz Link
nutta Re: Dzisiaj pachnę... 12.08.04, 11:29 Etoile du Sud. Zapach przyciąga osy, więc musiałam uciec z balkonu. Odpowiedz Link
coralin Re: Dzisiaj pachnę... 14.08.04, 17:17 Classique JPG z próbki. Po wakacjach (odwyk od perfum- no prawie, bo miałam ze sobą próbki:) wszystkie moje perfumy wydają mi się piękne i wyrafinowane. Odpowiedz Link
ziereal Re: Dzisiaj pachnę... 14.08.04, 23:58 EDT hot couture. ale to balsam:).bardzo intensywny zreszta Odpowiedz Link
marla30 Re: Dzisiaj pachnę... 15.08.04, 14:08 Słonecznikami Arden. Pewnie juz ostatni raz w tym roku Odpowiedz Link
elve Re: Dzisiaj pachnę... 15.08.04, 20:51 tendre poison - wersja mgielna do ciała. od stóp do głów. fantastyczny jest, bez dwóch zdań. Odpowiedz Link
charade Gucci Envy 16.08.04, 18:37 Ładny ten zapach, nawet bardzo, ale jakoś do mnie nie pasuje. Mimo to zużyję te 7 ml., jakie mi zostały :) Odpowiedz Link
taje Helmut Lang EDP 16.08.04, 20:15 Piżmowy zapach bez piżma - łagodniejsza wersja Musc Ravageur plus w środkowej nucie heliotrop! Odpowiedz Link
sorbet Seve Exquise Gobin Daude 16.08.04, 20:59 A pachnie mi prawie jak Nuit :-) czy to moj nos szwankuje dzisiaj, czy pamiec, a moze rece, hehe. Odpowiedz Link
taje Re: Dzisiaj pachnę... 18.08.04, 14:53 Rano Helmut Lang EDP ale potem przyszla paczka z Niemiec z probkami (goraco polecam First-in-fragrance.com), no i teraz Takashimaya na lewym przedramieniu, Zagorsk CdG na prawym, na lewym nadgarstku Norma Kamali Perfume a na prawym Norma Kamali Incense. Nie moglam sie powstrzymac... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzisiaj pachnę... 18.08.04, 22:27 Dziś odmiany zapragnęła wreszcie moja dusza! Ostatnio ciągle pachnę Fragonardem - Eau Fantasque (jedynym wyjątkiem było wieczorne wyjście - Magie Noire Lancome), a od dwóch dni orzeźwiam się Eau de Rochas - mam bardzo pokaźnych rozmiarów miniaturkę i szczery zamiar aby ją zuzyć :) Odpowiedz Link
charade dziś 19.08.04, 10:26 na jednej ręce Kenzo Jungle Tiger, na drugiej Sensations Jil Sander. Odpowiedz Link
dori7 les belles de ricci 19.08.04, 17:30 i to dezodorantem nawet, nie woda toaletowa. nic innego bym nie zniosla w tym upale... Odpowiedz Link
charade Na razie nic, ale planuję Escadę Magnetism 22.08.04, 14:10 Bardzo ładnie się wczoraj sprawdziła :) Odpowiedz Link
elve Re: Na razie nic, ale planuję Escadę Magnetism 22.08.04, 14:35 a ja jako że się odziałam w czerń, to chyba sięgnę po black cashmere :) Odpowiedz Link