forevermore79 Re: Również SoOud Ilham, tyle że Parfum Nektar :- 19.08.14, 14:16 Milo znow Cie tu czytac! Nektar znam z mediolanskich testow, jak to u SoOud bywa, bardziej zawiesity, pelnia slodyczy :) Odpowiedz Link
emiks.uk Re: Również SoOud Ilham, tyle że Parfum Nektar :- 19.08.14, 19:40 Dziękuję :-) Nektary SoOud są zdecydowanie bardziej esencjonalne, gęste i wyraziste niż Eau Fine, pewnie dlatego bardziej zaskarbiły moje zmysły. Ilham to oczywiście kolejny strzał w ciemno, chęć natychmiastowego poznania (po urokliwym Nur i intrygującym Asmar) odebrała mi cierpliwość na oczekiwanie w rodzimej perfumerii. A te mediolańskie testy... cóż mam powiedzieć, też bym chciała :-) Odpowiedz Link
furka_dusz Re: By Kilian Apple Brandy- duzo lepiej :) 22.08.14, 10:20 Ładniutkie, hm? :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: By Kilian Apple Brandy- duzo lepiej :) 22.08.14, 11:40 Tak, tak brandy z owocami lub nawet lody malaga :) Moglby byc to zapach BD! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Ginger by Lush, wspaniały 22.08.14, 11:41 Fajnie, ze sie w nie wkrecilas- w wolnej chwili popisz cosik w Lushowym watku :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Lancome Aroma Calm 25.08.14, 08:44 O, pamietam AromaCalm- cudownie kojaca lawenda. Byla woda, pudrowy balsam, czy olejki- no i komu to przeszkadzalo, eh. Warzywnej AromaFit tez szkoda. Odpowiedz Link
alllergique Re: Lancome Aroma Calm 25.08.14, 10:07 No wlasnie. Komu? :( Ja mam miniaturke wody, przypomina stare dobre czasy :-) Z ciekawosci zajrzalam na nuty - tam nie ma lawendy, a ja tez ja czuje - kolor flakonu robi robote? ;-) Odpowiedz Link