Gość: Endriu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dragoness Boski plan dla Dody IP: *.snloca.dsl-w.verizon.net 10.03.06, 18:40 syzyfowy kamien,a co to jest chyba kamien prometeusza lepiej by pasowal?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: Boski plan dla Dody 10.03.06, 19:55 bardziej by pasowal kamien filozoficzny; co to jest kamien Prometeusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc! Teraz rozumiem, skąd u Dody IQ=160!!! Mensa i te IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.03.06, 22:20 rzeczy. Nie bała sie tego ogłosić bo nie bardzo wie, co to znaczy. Ale lubię Dodę bo jest na swój sposób oryginałem. Bez takich byłoby nudno. Głos ma nie gorszy od 30 innych wokalistek krajowych, no i wygląda nieźle, nieźle...Z tą preferencją głosu to oczywiście tylko krygowanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc! Dla porządku: Radek jest (czy był) bardzo dobrym IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.03.06, 22:24 bramkarzem, chyba niedocenionym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beastieboy Brawo GW!!! IP: *.chello.pl 11.03.06, 11:01 W końcu ktoś jej dowalił. Nawet jej wypowiedzi dokładnie zapisane tak jak to powiedziała w końcu odsłaniają trochę prawdy o tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Mało prawdopodobna waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:03 Generalnie uważam Dodę za bardzo atrakcyjną kobietę. Jednak dane 169 cm wzrostu i 50 kg wagi wydają mi się nieprawdopodobne. Widziałam Dodę na żywo w Krakowie i skłonna jestem zasugerować poprawkę danych: 163 wzrostu, 58 wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia Re: Mało prawdopodobna waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:17 Masz rację, też widziałam ją na zakupach w Galerii Kazimierz i to kilka razy bo praacuję w H&M a Doda często robi u nas zakupy i jestem pewna że ma max. 160- 163 cm wzrostu. Co do wagi się nie wypowiadam, może ważyć 50 kg ale przyz wzroście 160 to co innego niż przy 168. Odpowiedz Link Zgłoś
koksanka Te jej wymiary są zmyślone 11.03.06, 17:12 W rzeczywistości jest kurduplowata i waży więcej. Ale czemu nie skłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambler Re: Mało prawdopodobna waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:56 typowa kobieca zazdrość przez Was przemawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Mało prawdopodobna waga IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:24 ja tez widziałam ją w krakowie, przeszła koło mnie i na pewno nie była wyższa ode mnie, a ja mam 165 cm, poza tym, 50kg? buahahah chyba 65kg heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Dla porządku: Radek jest (czy był) bardzo dob 11.03.06, 13:12 Gość portalu: bęc! napisał(a): > bramkarzem, chyba niedocenionym. Był bardzo dobry, ale to już raczej przeszłość, teraz bym go określił słowem "niezły". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Teraz rozumiem, skąd u Dody IQ=160!!! Mensa i IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 10:14 Boże co za ciężka idiotka !Nie rozumie co mówi , wulgarnością i wypinaniem pupy rekompensuje brak czegokolwiek wewnątrz .Niestety zachwyt części społeczeństwa nad takim produktem medialnym też świadczy ...O poziomie wrażliwości i potrzeb estetycznych .Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: Teraz rozumiem, skąd u Dody IQ=160!!! Mensa i IP: *.netcontrol.pl 12.03.06, 19:05 wlasnie dobrze ujete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynkajohn Re: Teraz rozumiem, skąd u Dody IQ=160!!! Mensa i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:32 Rozumie co mówi w gruncie rzeczy jest inteligentna,a to jak się zachowuje to tylko i wyłącznie jej sprawa.Jeżeli jej ktoś nie lubi nie musi jej słuchać i kupować płyt.Ma swój sposób na zrobienie kariery i zrobiła to skutecznie nie czepiajcie się ludzie,są ważniejsze sprawy niż wieszanie psów na Dodzie dajcie jej żyć.Ja osobiście nie lubię jej piosenek,nie na mój gust,ale ona sama mi nie przeszkadza,traktuję ją obojętnie.O gustach nie należy dyskutować.I TYLE NA TEN TEMAT. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 [...] 12.03.06, 11:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hammer Re: Teraz rozumiem, skąd u Dody IQ=160!!! Mensa i IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.03.06, 02:17 Tragedia, najwiekszo dno jekiekolwiek poznalem. DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolex Oprócz Steczkowskiej, oczywiście. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 13.03.06, 09:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Re: Teraz rozumiem, skąd u Dody IQ=160!!! Mensa i IP: *.dcg.pl 13.03.06, 09:41 taaak..... IQ-160.... Ona sama tak twierdzi? cos mi sie wydaje, ze nawet IQ-60 trudno jej bedzie osiagnac. Ja pie..ole - ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammamia Re: Teraz rozumiem, skąd u Dody IQ=160!!! Mensa i IP: *.skatteverket.se 13.03.06, 10:03 te 160 i IQ to chyba razem z Radusiem. Slyszeliscie okreslenie "bimbo"?? Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: Boski plan dla Dody - buhahhaa 11.03.06, 04:57 "co to znaczy" %-) Prawdziwa elektroda :D foty Dody: start24.pl/forum/viewtopic.php?t=21&start=45 - bo tylko do oglądania się nadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek23 Re: Boski plan dla Dody - buhahhaa IP: *.chello.pl 12.03.06, 13:02 Ciało tez ma chyba bardziej wyględne niż umysł... porażka. Radziu, a co ty o tym sądzisz ? hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Boski plan dla Dody IP: *.internet.v.pl 11.03.06, 16:35 Niestety, dragoness, Doda miała rację. Syzyf (możeś słyszał, kto to) został ukarany wtaczaniem kamienia pod górę. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka13 [...] 11.03.06, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:41 Alez to glupie i prymitywne. Jest ladna to fakt, ale bardziej w typie dresiary i blachary. A ten Majdan to musi czuc sie fatalnie sluchajac wynaturzen tego tepaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:54 NAjlepsze, że ona się za mądrą uważa, a jak co do czego, to marudzi, że ludzie źle o niej mówią, bo zazdroszczą jej ciała, które czasem niechcąco jej spod ubrania wyłazi. Tak jak słoma z gumaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Boski plan dla Dody IP: *.man.czest.pl 27.03.06, 13:49 Ciała jej zazdroszcza...hmmm, lekko przerobionego, tu odessać tu dołożyc, biust wypełnic bo lichutki był, ząbki naprawic i wybielic..... no to z każdej maszkary zrobisz coś ładnego... Ale trudno niech sobie robi co chesz i żal mi jej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek akurat jesli mowimy o tepakach, to radziu jest na IP: *.ip.fastwebnet.it 10.03.06, 19:09 podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo [...] IP: *.aster.pl 11.03.06, 12:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad A daj spokoj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:02 Co ty myslsiz ze Radzio to inteligent? Obawiam sie ze Doda jednak jest wieksza intelektualistka... Nie ma co jej tylko obrabiac, jest jaka jest i trudno - typ gwiazdy - na zachodzie takich multum - troche plastiku, troche pudru, minka niewiniatka, lezka w oku i biznes sie jakos kreci. Prawda tez jest taka ze z kim Ja porownujecie? Jesli z Natalka Kukulska, Kaja Paschalska czy innym wynalazkiem to mimo wszystko Doda wygrywa. Na szczescie mozna sluchac czegos innego, patrzec na cos innego i tyle... Koles moiw do mnei ze Ona mu sie podoba, ja powiem ze pewnie jej bym z lozka nie wyrzucil ale jakos takos nie rzuca mnie na kolana - ot taka sobie dziewczyna sa gorsze, sa lepsze - po prostu przecietna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: A daj spokoj... IP: *.netcologne.de 10.03.06, 23:06 inteligent?????? HA;HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: A daj spokoj... IP: *.netcologne.de 10.03.06, 23:08 jaki inteligent????? ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: A daj spokoj... 12.03.06, 03:11 Możliwe że Radzio z Dodą w grę "inteligencja" wygrywał..buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: Boski plan dla Dody IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 01:02 > A ten Majdan to musi czuc sie fatalnie sluchajac wynaturzen tego tepaka. chyba WYNURZEŃ, intelektualysto. Przygadywał kocioł garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestmir Re: Boski plan dla Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 02:17 Gość portalu: martino napisał(a): > > A ten Majdan to musi czuc sie fatalnie sluchajac wynaturzen tego tepaka. > > chyba WYNURZEŃ, intelektualysto. > Przygadywał kocioł garnkowi. to ciekawy przypadek , bo powtarzalny kiedys moja małzonka pracowała w szkole , ściślej w gimnazjum i po powrocie z kolejnej rady pwdagogicznej opowiedziała mi podobną historię , a mianowicie pani "derektor" tak zwróciła się do jednego z nauczycieli , który miał jakieś uwagi dotyczące funkcjonowania szkoły ( chodzi oczywiście o "wynaturzenia") Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: Boski plan dla Dody 11.03.06, 23:55 > pani "derektor" tak zwróciła się do jednego z nauczycieli , który miał jakieś > uwagi dotyczące funkcjonowania szkoły ( chodzi oczywiście o "wynaturzenia") no bo to faktycznie wynaturzenie, żeby nauczyciel derektorkę krytykował ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab [...] 11.03.06, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Boski plan dla Dody IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:41 I tak skończysz w Psiej Wólce jak Willas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba2 Re: Boski plan dla Dody IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.06, 18:59 chyba coś ci się pomyliło kolego... Porównywanie głosu Villas i Dody to chyba jakieś nieporozumienie... Violetta Villas ma jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najpiękniejszych głosów na świecie. A to, że nikt nie wykorzystał jej talentu to inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Boski plan dla Dody IP: *.man.czest.pl 27.03.06, 13:52 nie niewykorzystał, tylko ona sie pchala do rozrywki a głoś ma operowy i kiszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W bikini śmierć. Po co w ogóle pisać o kimś tak nudnym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:42 Czy ten artykuł jest jak większość artykułem sponsorowanym? Przez menago "artystki" w tym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Po co w ogóle pisać o kimś tak nudnym? 10.03.06, 18:48 idol Dodzi. Komu to przeszkadza???/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab [...] 11.03.06, 13:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brillo Re: Boski plan dla Dody 10.03.06, 18:51 prawda, swieta prawda. blondynki sa przyglupiaste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny brice Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:59 glupia, czy nie, nie mnie to oceniac, bo jej nie znam, an kawe razem nie wychodzimy. ale konsekwentnie realizuje swoje cele. za to ma plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Boski plan dla Dody IP: *.home1.cgocable.net 11.03.06, 02:57 czego sie czepiacie panienki, ktora robi kase na glupocie innych, ktorzy takiej lali potrzebuja? za to nawet niech popisuje sie mensa... :) cholerka, nie wiem, dlaczego mi sie kojarzy (z wypowiedzi) z niejaka Hojarska, ktorej wywiad byl gdzie ze dwa dni temu... bodaj w superexpresie? Jak trza, to i w morde da, a co! "Radziu, ty slyszysz i nie grzmisz?!" Odpowiedz Link Zgłoś
wiga Re: Boski plan dla Dody 11.03.06, 07:26 Jestem pewna , że Doda zrobi karierę miedzynarodową. Bardzo jej tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka Smiechu warte.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:03 sa wynurzenia Dodzi, glos ma ... sredni, ale talent do autopromocji wielki. Inna sprawa jest, ze od kiedy "czerwono-zielonowlosy" wyslal zakaz pisania o jego osobie, media nie maja kim sie zajmowac - to zajmuja sie Doda. A otrzezwienie na temat wlasnej osoby .... przyjdzie, kiedy uderzy glowa o twarde wymagania anglosaskiego showbiznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynkajohn Re: Smiechu warte.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:35 Głos ma dobry na ten temat wypowiedzieli się fachowcy,a ty jesteś zwyczajnie zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka Re: Smiechu warte.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:44 Ale o co? Nie mam glosu i nigdy nie chcialam go miec bo kariera estradowa kompletnie mnie nie interesuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
paula.ada [...] 11.03.06, 03:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek tez bym puknal, ale powiem ze mnie rozwala IP: *.ip.fastwebnet.it 10.03.06, 19:08 "jej mąż Radosław Majdan kunsztem bramkarskim przewyższa Gianluigiego Buffona, Petra Cecha i Ikera Casillasa razem wziętych" dobre ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Kto to je ta duda ? IP: *.adsl.alicedsl.de 10.03.06, 19:09 wyglada jak ladacznica z przytulku dla gruzlikow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******** Data urodzin!!!!!!11 IP: *.autocom.pl 10.03.06, 19:10 DODA jest z 15 lutego a nie z 5!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik? ryby? IP: *.tvcablenet.be 10.03.06, 19:12 15 lutego to chyba wodnik, nie ryby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Re: ryby? IP: *.telia.com 11.03.06, 00:10 Cos tu sie nie zgadza. Bo i 5 i 15 luty to WODNIK, a nie RYBY. Wiec Doda ma jednak klopoty z inteligencja, nie wie kiedy sie urodzila i spod jakiego jest znaku. No chyba ze sie urodzila 5 marca. To wtedy RYBA, z poczatku miesiaca. To pytanie o znak zodiaku to chyba test na inteligencje Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Re: ryby? IP: *.telia.com 11.03.06, 00:13 Rzeczywiscie, mozna sie pomylic. To Doda pyta o znak zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: ryby? IP: *.aster.pl 11.03.06, 12:54 Każdemu mogą zdażyć się 3 minuty zaćmienia, szczególnie po północy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: ryby? IP: *.f.strato-dslnet.de 11.03.06, 19:09 Ale to Doda pytała o znak zodiaku dziennikarkę a nie odwrót:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kedzier42 Re: Boski plan dla Dody 10.03.06, 19:12 wypromowac takie zero to jest sztuka!!!przez DUZE SSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Boski plan dla Dody IP: *.chello.pl 10.03.06, 19:14 Życze jej powodzenia i oszałamiającej kariery w NY.Polski Greenpoint czeka.Doda znajdzie tam bratnie dusze o równie wysokim jak jej IQ.Taka mądra,utalentowana i śliczna wokalistka podbije na pewno wielu fanów, "mońków i łomżyniaków".Mam tylko nadzieję że już nie wróci.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla fana Re: Boski plan dla Dody IP: *.ny325.east.verizon.net 10.03.06, 23:11 -no nie,nie badz taki-zostawcie ja sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nord Re: Boski plan dla Dody IP: *.acn.waw.pl 10.03.06, 19:31 Czy mózg ma też silikonowy (z całym szacunkiem dla silikonu) tak jak cycki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Boski plan dla Dody IP: *.wolfson.cam.ac.uk 10.03.06, 19:31 ladna babka, wie czego chcei sie realizuje; brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Boski plan dla Dody IP: *.us.infonet.com 10.03.06, 19:32 I jak zwykle wszyscy drodzy Polacy musza, po prostu musza, komus dowalic i sprowadzic do poziomu. No bo co sobie ta glupia blondyna mysli - ze swiat zawojuje? Jeszcze czego! W Koziej Wolce skonczy, to pewne! W kazdym razie Polak nie pozwoli, Polak od razu pokaze gdzie jej miejsce. Bo Polak wie! Zawisc, zlosc i wlasne niedowartosciowanie - oto Polaka chleb powszedni. Musi odreagowac na innych. Bo Polakowi trudno sobie wyobrazic, ze moze byc rownie dobry jak inni - on bedzie mial zawsze kompleks. Polaka najwieksze marzenie to miec posade w ZUSie za 800 brutto i swiety spokoj do emerytury. Bo tylko na tyle go stac - tak mu sie wydaje. Ja tam w Pania Rabczewska wierze (choc to nie moja muzyka, nie moj gust) i wiem, ze sobie poradzi. Przyjezdzaj Doda do Stanow. Zostaw ten polski zascianek. Tu sa zupelnie inni ludzie. Wielu takich jak Ty - zdeterminowanych. A determinacja to klucz do sukcesu. I na pewno nikt Ci nie bedzie wmawial, ze skonczysz w Koziej Wolce. Bo tu nikt nikomu nie wmawia, ze cos jest nie mozliwe. The sky is the limit. Znajdzie sie miejsce dla kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Boski plan dla Dody IP: *.44-151.net24.it 10.03.06, 19:34 Jedz Doda do Ameryki siac tam kulture. Bo to przeciez kolebka kultury czy sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitka Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:11 Tu nie chodzi o zawisc, odreagowanie i prace w ZUSie za 800 PLN. Tutaj Doda ze swoja hiperpewnoscia siebie jest rodzynkiem w ciescie, a tam bedzie ciastem. I trzeba miec cos wiecej do zaoferowania niz kontrowersje na temat wlasnej osoby. Musi sie obronic talenetem, a ten jest tylko na Polske i kluby polonijne w US. Taka jest naga prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Boski plan dla Dody IP: *.us.infonet.com 10.03.06, 21:38 To jest Twoj punkt widzenia. Skad wiesz, ze bedzie ciastem? A nawet jezeli, to dlaczego dziewczyna ma nie probowac? Ma w ogole nie jechac, bo tak jej mowi stado zakompleksionych Polakow??? Ma nie jechac, bo Wy jej nie pozwalacie? A dajcie spokoj. Jak bedzie chciala to pojedzie, a Wam nic do tego. Zagryzajcie paluchy ze zlosci, ze ktos sie odwazyl, a Wy siedzicie na dupie niezdolni do podjecia jakiegokolwiek wyzwania. W STanach ludzie wyznaja filozofie "dla chcacego nic trudnego" i nawet jak im sie nie udaje to i tak wierza w siebie, wierza w nich znajomi, wierzy rodzina. I zawsze dopinguja. Nie uwazam, ze Pani Doda nie ma talentu. Bo ma. Ma swietny, szkolony glos. Jest ambitna i przebojowa. Znajdzie sie dla niej miejsce. Pod warunkiem, ze nie bedzie sluchac zakompleksionych Polakow, ktorym sie wydaje, ze to "inni" moga tylko osiagac sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitka Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:08 Oczywiscie, ze to jest moj punkt widzenia. A czyj sasiada ma byc? Jezeli Doda zdecyduje sie na "podboj Ameryki" nie bedzie sie mnie pytac o zdanie ani ja nie oczekuje tego od niej...nic mi do tego. Szkoda, ze nie moge sie z toba zalozyc, ze Doda nie zrobi w Stanach kariery (czyli bycie gwiazda typu Britney, Madonna a nie koncerty dla polonii - bo to nie jest kariera tylko intratna fucha). Dlaczego? bo udalo sie to tylko Bitelsom i Abbie, zeby przedrzec sie przez ten rynek trzeba miec ponadprzecietny talent a ona go nie ma.... po prostu i zwyczajnie nie ma. W Polsce moze byc gwiazda, temu nie przecze, ale tylko tu. Zagryzajcie > paluchy ze zlosci, ze ktos sie odwazyl, a Wy siedzicie na dupie niezdolni do > podjecia jakiegokolwiek wyzwania. Zwykle chamstwo, gdy argumentow brak. Tutaj musisz sie jeszcze podszkolic w "doszlusowaniu" do amerykanskiej mentalnosci. Nie uwazam, ze Pani Doda nie ma talentu. Bo ma. Ma swietny, > szkolony glos. Jest ambitna i przebojowa. Talent ma w autokreacji, a w showbiznesie to plus. Zgodze sie, ze jest ambitna i przebojowa. A z glosem nie jest swietny...jest przecietny. Wlacz sobie plyte i posluchaj bez egzaltacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Boski plan dla Dody IP: *.us.infonet.com 10.03.06, 23:09 > Szkoda, ze nie moge sie z toba zalozyc,> ze Doda nie zrobi w Stanach kariery No rzeczywiscie szkoda! NIe marze o niczym innym tylko zakladac sie z Toba, ze komus sie cos nie uda... Skoro Cie rajcuje czyjes ewentualne niepowodzenie, o ktorym tak jestes przekonany, to sie zakladaj z kimkolwiek Ci sie podoba. Skoro sprawia Ci to przyjemnosc. Albo pochwal sie moze co takiego Ty w zyciu osiagnales, ze masz prawo krytykowac innych... > bo udalo sie to tylko Bitelsom i Abbie, zeby przedrzec sie przez ten > > rynek trzeba miec ponadprzecietny talent Skoro tak mowisz, to chyba rzeczywiscie nie warto probowac... Niech lepiej siedzi w domu i oglada seriale. Szkoda slow na takie argumenty. Powiem tylko tyle - nie kazdy musi byc Bitelsem, albo Abba. Poza tym, cos mi sie wydaje, ze nawet gdyby Doda zrobila kariere Britni, albo Madonny, to Polak i tak bedzie narzekal i udawadnial, ze to zadna kariera... > Talent ma w autokreacji, a w showbiznesie to plus. Zgodze sie, ze jest ambitna > i przebojowa. A z glosem nie jest swietny...jest przecietny. Dla Ciebie jej glos jest przecietny. Ok. NIe zmienia to faktu, ze Doda ma glos profesjonalnie przygotowany, a czy sie komus podoba barwa itp. to inna sprawa. Taka Britni np. ma glos gorszy. Madonna w ogole nie ma glosu i falszuje niemozliwie. I co z tego? Jakos im sie udalo. Madonna jest mistrzynia autokreacji - kobieta z jajami. Doda jest taka sama... A do tego spiewa lepiej niz Madonna. Czy to jest dowod, ze zrobi kariere? Oczywiscie ze nie. Ale nie jest takze dowodem na to, ze nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitka Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:44 Szkoda,ze nie potrafisz zrozumiec, iz rzetelna ocena umiejetnosci estradowych Dody nie wynika z zawisci, malostkowowsci i innych niskich pobudek...... tylko z obserwacji praw rzadzacych showbiznesem. Wydawalo mi sie, ze w poprzednim poscie wrecz lopatologicznie zostalo wyjasnione dlaczego nie zostanie gwiazda w US. Mozesz sie z tym nie zgadzac - twoje prawo, czas roztrzygnie ten spor....na moja korzysc. Badz konsekwentna !!!! najpierw toczysz boje, ze talent Dody jest tak wielki, ze moze siegnac gwiazd, a potem twierdzisz, ze nie kazdy musi zrobic kariere na miare Britni lub Madonny. Probowac moze i nalezy.... obstaje jednak przy swoim - nie bedzie z niej megagwiazda w Stanach. Powodem jest brak talentu w wystarczajacym stopniu. Madonna w ogole nie ma glosu i falszuje > niemozliwie. I co z tego? Jakos im sie udalo. Madonna jest mistrzynia > autokreacji - kobieta z jajami. Doda jest taka sama... A do tego spiewa lepiej > niz Madonna To co laczy Madonne z Doda to silna wiara w siebie i skandalizujacy wizerunek. To co je rozni to fakt, ze Doda talentem do piet Madonnie nie dosiega.....Przeklenstwo kariery Madonny polega na tym, ze kazda pi...da po przefarbowaniu wlosow na blond i wywolaniu paru skandali widzi siebie na jej miejscu....bo ona nie ma glosu i taka brzydka i stara....tylko jakos zadna lala nie potrafi jej zdetronizoawc. Acha i Doda na pewno tego nie dokona!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Boski plan dla Dody IP: *.us.infonet.com 11.03.06, 00:03 To Ty czegos nie rozumiesz. Doda ma prawo robic co jej sie podoba. Nie rozumiem tylko dlaczego Ty sie tak tym podniecasz i na sile probujesz udowodnic, ze to wszystko na nic, bo kariery ona nie zrobi. Sprawia Ci to taka satysfakcje, ze wszystkim naokolo udowadniasz dlaczego Doda kariery nie zrobi? A co to kogo obchodzi co Ty myslisz, lub co Ci sie wydaje? Nie zrobi kariery, Twoim zdaniem - z Bogiem kolego, mozesz sobie to myslec, mozesz to udowadniac, mozesz sie zarzekac, przysiegac, tupac. Tylko co to zmieni? Oczekujesz jakiejs pochwaly, uznania, przytakniecia? O co Ci wlasciwie chodzi? A moze po prostu niech kazdy robi to na co ma ochote, z talentem, czy nie, a inni niech do tego swoich trzech groszy nie wrzucaja. Bo po co? Czy Doda Ci jakas krzywde robi tym, ze snuje swoje wielkie plany? Mysle, ze nie. Wiec moze wyluzuj i daj jej robic na co ma ochote. Moze i Ty sprobuj posnuc swoje wielkie plany - smialo, kazdy ma prawo, nawet Ty, a nie ktore marzenia sie nawet spelniaja! Moze wtedy poczujesz sie lepiej i nie bedziesz mial potrzeby przelewania swojej frustracji na innych? > To co laczy Madonne z Doda to silna wiara w siebie i skandalizujacy wizerunek. > To co je rozni to fakt, ze Doda talentem do piet Madonnie nie > dosiega..... A widzisz, ja uwazam co innego. Doda ma o niebo lepszy glos od Madonny. Ma wyksztalcenie muzyczne, ktorego Madonna nie ma. Jedyna przewaga Madonny jest to, ze zna swietnie angielski, podczas gdy Doda bedzie musiala opanowac akcent. To wszystko. Dla Twojej wiadomosci - madonna kiedys byla zwykla, niezbyt utalentowana, niezbyt urodziwa dziewczyna z Detroit (to taka dziura). Szkoda, ze masz kompleks mniejszosci i pod tym katem oceniasz innych ludzi. Ale skoro sprawia Ci przyjemnosc udawadnianie, ze komus sie nie powiedzie - spoko, gadaj zdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitka Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:27 Do szewskiej pasji doprowadzaja mnie ludzie, ktorych jedyna sila argumentacji jest powtarzanie do znudzenia....to z zawisci Wysokiego Sadu, z frustracji, z polskiej tradycji robienia piekielka.... Ktorys post z rzedu wpychasz mnie do tego przedzialu zamiast obronic swoje argumenty. To nie jest wazne czy chodzi o Dode czy np.wyzszosc swiat bozego narodzenia nad wielkanoca. Kreujesz sie na osobe o otwartym umysle a w rzeczywistosci w najgorszy polaczkowaty sposob kwitujesz odmienne poglady w jeden denny sposob...frustrat, do...pek. Sprawia Ci to taka satysfakcje, ze > wszystkim naokolo udowadniasz dlaczego Doda kariery nie zrobi? A co to kogo > obchodzi co Ty myslisz, lub co Ci sie wydaje? Nie zrobi kariery, Twoim zdaniem > z Bogiem kolego, mozesz sobie to myslec, mozesz to udowadniac, mozesz sie > zarzekac, przysiegac, tupac. Tylko co to zmieni? Oczekujesz jakiejs pochwaly, > uznania, przytakniecia? O co Ci wlasciwie chodzi? Dziewczyno siegnelas dna.... P.S. Jestes pewna, ze jestem mezczyzna chodzaca inteligencjo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Boski plan dla Dody IP: *.us.infonet.com 11.03.06, 00:52 Twoja "sila argumentacji" jest za to powtarzanie do znudzenia "Doda nie zrobi kariery, nie bo nie. A po co to mowie i co z tego wynika, to sam/a nie wiem". I poniewaz chcesz mi bardzo udowodnic, ze masz racje (tj. ona tej kariery na pewno nie zrobi, bo wszyscy inni amerykanscy gwiazdorzy sa och i ach i tacy niedoscignieni), to jest to dla mnie dowod, ze czujesz sie mocno niedowartosciowany/a. Bo drogi kolego/kolezanko, to nie jest tak, ze wszyscy naokolo sa lepsi od Ciebie, a amerykanscy gwiazdorzy to juz tak, ze Doda niech sie chowa. Nie jest tak, ze w Ameryce jest tylko ta symboliczna Britni i (do niedawna) Madonna. Tu kazdy robi co chce, jest gwiazda mniejszego, badz wiekszego formatu. W samym Nowym Jorku jest tysiace klubow, w ktorych codziennie odbywaja sie koncerty mniejszych lub wiekszych gwiazd. Miliony ludzi, o ktorych nigdy nie slyszales i nie uslyszysz (bo pewnie sie boisz wysciubic nosa poza Polske) robi swoja kariere i zarabia niezle pieniadze. A Polakowi sie wydaje, ze wyznacznikiem sukcesu jest Britni (celebrity jedna na milion normalnych amerykanskich artystow). Bo nie rozumieja, ze moze byc cos posrodku. I wlasnie dlatego powtarzam to do znudzenia, bo wydajesz sie tego nie kumac. Doda, jak bedzie chciala to ta kariere zrobi. Moze nie taka jak Britni, moze nie taka jak Madonna (choc kto wie), ale na pewno nie musi robic kariery po klubach Greenpointu. Patrzac na jej determinacje moge sie z Toba zalozyc, ze dziewczyna nie zginie. Pamietaj - czlowiek szczesliwy nie marnuje czasu na udawadnianie, ze komus sie cos nie uda. Czlowiek szczesliwy trzyma kciuki, aby sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitka Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 01:38 Parafrazujac twoje slowa: Pamietaj-czlowiek szczesliwy nie marnuje czasu na udowadnianie, ze ktos jest zerem. Czlowiek szczesliwy tworzy swoja przestrzen zyciowa tak, aby sam nie byl zerem. Miliony > ludzi, o ktorych nigdy nie slyszales i nie uslyszysz (bo pewnie sie boisz > wysciubic nosa poza Polske) robi swoja kariere i zarabia niezle pieniadze. W zadnym z moich postow nie znajdziesz odniesienia (poza ostatnim) do swojej osoby, w twoich az sie roi od osobistych wkretow. W twoim przypadku, za dech zapiera, ze po tak ostrym poscie nadal brniesz w tym bagnie......... Dla mnie gwiazda jest osoba, ktorej talent "oslepia" jest prekursorem w swojej dziedzinie, a nie osoba ktora potrafi wyzyc godnie z zawodu. Wedle tych kryteriow uwazam Madonne za gwiazde, Britni za gwiazdke a Dode za wschodzaca gwiazdke na polskim rynku muzycznym. Nie znajdziesz nigdzie twierdzenia o wyzszosci/nizszosci Dody nad moja osoba - dzialamy w odmiennych branzach. Sama determinacja Dody to za malo, zeby zostac gwiazda (w moim rozumieniu tego slowa). Amerykanski rynek muzyczny jest wrecz hermetyczny dla artystow europejskich, i trzeba megatalentu, aby to zlamac - patrz przyklad Bitelsow i Abby. Amerykanski "sen o potedze" ma takze inna strone. Nikt nie zainwestuje w ciebie pieniedzy, jesli nie bedzie mial pewnosci, ze istnieje szansa przynajmniej na ich zwrot. I niejedna kandydatka na gwiazde uslyszala bardziej brutalne slowa na temat swoich talentow niz moje pod adresem Dody. Ja nie twierdze, ze nie nalezy probowac, tylko ze krancem checi jest talent. Gdyby bylo inaczej Ameryka skladalaby sie wylacznie z prezesow, gwiazd, lekarzy i wybitnych naukowcow. A sa przeciez i kelnerzy, sprzatacze.... Acha...ide juz spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Boski plan dla Dody IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.03.06, 03:07 > Sama determinacja Dody to za malo, zeby zostac gwiazda (w moim rozumieniu tego > slowa). Amerykanski rynek muzyczny jest wrecz hermetyczny dla artystow > europejskich, i trzeba megatalentu, aby to zlamac - patrz przyklad Bitelsow i > Abby. Kurcze. Ale co z tego??? Po co to powtarzasz do znudzenia? Ulzy Ci jak Doda nigdzie nie pojedzie, bo amerykanski rynek taki hermetyczny? Bedziesz przez to bardziej szczesliwy/a? Abba rynek zlamala, Bitelski rynek zlamali, ostatnio lamie go brytyjczyk Jamie Blunt (super skromny facet, ktory nic z celebrity w sobie nie ma), zlamie go i Doda. Dlaczego nie mozesz po prostu powiedziec "powodzenia Doda", zamiast krakac i przedstawiac wizje jej porazki? Sproboj, to wcale nie takie trudne. Co do Twojej definicji gwiazdy, to sorki, ale mnie rozbawiles/as. Szkoda, ze w Twoim mniemaniu na miano "kariery" zasluguja tylko dokanania tych, ktorzy najczesciej pokazuja sie w kolorowych magazynach. NIe pomyslales/as, ze Twoja definicja "bycia gwiazda" jest troszke... dziecinna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Boski plan dla Dody IP: *.aster.pl 11.03.06, 13:00 Za to ja jestem pewien, że nie jesteś...Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona-ona-ona Re: Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 16:59 Podejrzewam,ze mniejszościa narodową w Stanach ..jesteś chyba Tu..sam nick..Dosia....to skojarzenie sredniej jakości proszku do prania swego czasu.Proponuje zaproszenie tego duetu Doda i jej mężą do siebie, a nie przemwaic w imieniu całego narodu.Masz prawo do własnych opinii, a nie do obrażania Polaków i przemawiania w imieniu osób mieszkających w USA, którzy pewnie takiej "zjawiskowo prymitywnej'polskiej artystki..nie znają.Troche taktu, mniej zajadłości..wszak mieszkasz w kraju, skąd wywodzi sie pojęcie swobód obywatelskich...dotyczy to tez prawa do wyrazania swoich opinii..chyba ,że mieszkasz...za rogiem.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Boski plan dla Dody IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.03.06, 20:57 > Podejrzewam,ze mniejszościa narodową w Stanach ..jesteś chyba Tu..sam > nick..Dosia....to skojarzenie sredniej jakości proszku do prania swego > czasu. :))) A to Ci dopiero argument... > taktu, mniej zajadłości..wszak mieszkasz w kraju, skąd wywodzi sie pojęcie > swobód obywatelskich...dotyczy to tez prawa do wyrazania swoich > opinii.. Rzeczywiscie taktem i brakiem zajadlosci jest wyzywanie sie na kims, wyzywanie od pustych blondynek, bezguscia, zjawiskowo prymitywnych artystek i czekanie, az sie nozka w Ameryce powinie. Ale to takie polskie prawda? Gdybys i tu pomieszkala to moze bys zrozumiala na czym polega tu wolnosc wyrazania swoich opinii. Polega ona miedzy innymi na tym, ze tu akurat by nikt nie wpadl by na to, ze w mowic jakim Doda jest beztalenciem. Nikt by tu jej nie wrozyl rychlego konca kariery. Wszyscy za to mowiliby jej jaka jest super, ze wie czego chce i zyczeli spelnienia planow. Na tym tu polega wyrazanie swoich opinii. Bo tu kazdy jest inny, ubiera sie tak jak chce, moze byc slodka blondynka, moze byc zarosnietym napakowanym facetem, moze byc wreszcie transwestyta. I wiesz co? I nikt nie smialby z tego powodu tu nikogo krytykowac. Bo tu liczy sie wolnosc bycia soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Boski plan dla Dody IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.03.06, 22:46 Przestan, przeciez ona jest zerowa. Zanim wyjedzie do stanów to sie zestarzeje, i dla kogo bedzie śpiewać?? Przeciez jej słuchają 13-latki, nie wierze ze ktos po 18-tce moze kupic jej płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaspa Hej kolego! IP: *.cinci.res.rr.com 11.03.06, 04:50 nie takie kobiety sa w US i rozbiora sie i pokaza wszystko za 100 razy mniej niz doda. A t myslisz, ze czym moze ona Stany podbic, glosem? Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd [...] 11.03.06, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Boski plan dla Dody IP: *.44-151.net24.it 10.03.06, 19:32 To przeciez ciezka idiotka. Ale najgorsze ze ona robi sukces i wogole istnieje bo istnieja kretyni ktorzy ja ogladaja i ktorzy jej sluchaja. Czyli cierpliwa publika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: Boski plan dla Dody IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.03.06, 19:46 i kretyni którym pozwala się wypowiadać a powinno lać po pysku i patrzeć czy równo puchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa ogony Re: Boski plan dla Dody IP: *.acn.waw.pl 10.03.06, 19:57 Spokojnie Radek - nie denerwuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: Boski plan dla Dody IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.03.06, 20:23 hehe dobre :P Odpowiedz Link Zgłoś
p_gor Re: Boski plan dla Dody 11.03.06, 10:40 A czego ty słuchasz i kogo oglądasz, że uważasz się za niekretynkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogbert Pozdrawiam Panią Dorotę i Radosława IP: *.chello.pl 10.03.06, 19:32 Serdecznie pozdrawiam i gratuluję POCZUCIA HUMORU i DYSTANSU do świata i do siebie samych. Brakuje takich ludzi w tym kraju i nie jest to ironia z mojej strony, a poważna opinia. Właściwie to pani Dorota poprowadziła ten wywiad i wyszło jej to znakomicie! Powodzenia za oceanem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Daremna Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:38 Ta laska jest ładnei zryta masakra!! moze urode ma lae nic pozatym... w głowie siano.. nadaje sie wsam raz do burdelu ;] Nienawidze takich lasek !! Jestes daremna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Re: Daremna Doda IP: *.chello.pl 10.03.06, 19:42 Ależ złośliwy artykuł, nic dziwnego że nie lubi dziennikarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Daremna Doda - do grafa IP: *.home1.cgocable.net 11.03.06, 03:03 Ależ złośliwy artykuł, nic dziwnego że nie lubi dziennikarzy :)<- mowi graf Jaki artykul? to przeciez wywiad, i na pewno autoryzowany, teraz by sie nikt nie osmielil wydrukowac czegos bez autoryzacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: Daremna Doda IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.03.06, 19:48 heheheh nienawidzisz bo takie jak ona nie postawiłyby na ciebie nawet kloca, a ty biedaku codziennie do poduszki na ręcznym pod plakacik dody z bravo i myslisz sobie jak ty bardzo jej nienawidzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Daremna Doda IP: *.aster.pl 11.03.06, 12:56 Daremny trud, próżne złorzeczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Takie głupoty PiS i przywry za chwilę... IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 10.03.06, 19:41 ...doprowadzą do pionu moralnego. Już się tym jakaś nowa komisja zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamacat Kariera na Zachodzie IP: *.pearsontc.com 10.03.06, 20:12 Jaka ona zalosna...a glupia! Ona w Ameryce zrobi kariere, chyba kelnerki w Hooters. Takiej jak ona na peczki: wystarczy pojsc na polski Green Point. Tlenione blondynki, biust na wierzchu, brak klasy, brak elegancji. To sie w Ameryce powoli przejada. Amerykanie maja swoja Britney i Jessike. Tez sie powoli przejadly. Taka Doda nikomu nie zaimponuje. Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defff od kiedy ryby sa 5 lutego IP: *.173.wmc.com.pl 10.03.06, 20:13 laska pisze, ze jest spod znaku (zodiaku) ryb, a wy podpisujecie na dole wywiadu, ze urodziala sie 5 lutego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereferekuku Re: od kiedy ryby sa 5 lutego IP: *.icpnet.pl 10.03.06, 20:35 to nie Doda jest spod znaku ryb, tylko ta kobita co wywiad przeprowadzała. Trzeba dokładniej czytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defff Re: od kiedy ryby sa 5 lutego IP: *.173.wmc.com.pl 10.03.06, 21:43 a to przepraszam. oczy mi sie zamykaja ze zmeczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisiu Prostak życze dodzie elektrodzie ... IP: *.chello.pl 10.03.06, 20:13 ... wielkiej i oszałamiajacej kariery w JUESEJ, tylko tam może rozwinąć sie jej talent i mozliwości !!! I oby juz nigdy nie musiała wracać do naszej zaściankowej polski. A ja bede spokojniej żył nie czytajac beredni o niej i nie obawiajac sie ze uslyszę kolejny hicior zespołu virdżyn. ... na 100% bedący kopią/modyfikacją już czegoś skomponowanego wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Nie spalcie sie z zazdrosci IP: 217.197.74.* 10.03.06, 20:24 I co wysportowana utalentowana, ma wlasne mieszkanie i odniosla sukces w wieku 22 lat. Siedzcie dalej przed komputerem i piszcie te bzdurne posty. Napewno Wam sie uda. A i zapomnialem dodac ze ladna i nie musi siedziec godzinami na forum internetowym gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie spalcie sie z zazdrosci IP: *.bredband.comhem.se 10.03.06, 20:32 Juz widze ze ta panna przt 169 cm wazy jedynie 50 kg! Wiem ze to mozliwe ale nie u niej! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitka Re: Nie spalcie sie z zazdrosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:35 Rozumiem, ze ty nalezysz do tego samego gatunku co Doda...mlody, wysportowany, utalentowany, z wlasnym mieszkaniem i masz na koncie sukces w wieku 22 lat.... tylko co robisz na forum nieudacznikow!!!!! A tak przy okazji jezeli ktos nie zgadza sie z twoim zdaniem to nie musisz go wciskac w betonowa posadzke i obrzucac BLOTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś DODA - czuły punkt Polaków - głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:41 muzyka.wp.pl/g,0,id,20975,niusy.html?rfbawp=1141994353.643 muzyka.wp.pl/id,19593,niusy.html Nie rozumiem polskiego spolecznstwa. Za kazdym razem, gdy pojawi sie jakis artykul o Dodzie natychmiast znajduje sie armia opluwaczy "jaka to ona glupia i po co w ogole...". Wiele osob IMO nie rozumie, ze Doda jest ich "lustrzanym odbiciem". Media serwuja to, co od nich oczekuje spolecznstwo i taka Doda to wynik waszych oczekiwan, wiec miejscie pretensje tylko do siebie. Sporo ostatnio o niepelnosprawnosci (K.Szczuka itp...) i glownej gwiezdzie Madzi Buczek. A gdyby pojawila sie w showbiznesie taka Doda ale niepelnosprawna, czyli ladna, atrakcyjna, utalentowana np. aktorka, ale np. na wozku, wzbudzilaby wasze zainteresowanie jako aktorka? jako osoba medialna? czy raczej omijalibyscie rozmowy na jej temat? Jesli omijalibyscie, to dlugo by nie 'pozyla' w mediach. Niestety, Doda uderza w czuly punkt wielu Polakow - glupote. Ale! sama Dorota R. vel Doda to bardzo inteligentna i utalentowana muzycznie osoba. Podobaja mi sie niektore jej piosenki i oczywiscie piekna :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: DODA - czuły punkt Polaków - głupota 10.03.06, 20:55 to wymień jej 10 znanych kawałków i daj jakiś przykład na jej nieprzeciętną inteligencje(tylko nie IQ wg testu TVN) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: DODA - czuły punkt Polaków - głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:09 Znak pokoju Slawa - a po co 2 bajki podobaja mi sie :) A dowod na jej inteligencje? doskonale wodzi Was i dziennikarzy za nos, szokuje, umiejetnie dostosowala sie do waszych oczekiwan, widac chocby na tym watku ile wypowiedzi jest. Nie wazne, ze pisza zle wazne, zeby pisali a plyty i tak kupuja, na kocerty ludzie i tak chodza, ma to co chce - pieniadze, mozliwosc nagrywania i wielka milosc. MOJA GRATULACJE DODA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz niebieski Re: DODA - czuły punkt Polaków - głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:24 Nie slucham jej piosenek, nie kupuje plyt, nie chodze tym bardziej na jej koncerty. W moim otoczeniu wszyscy tak robia. 90% kolorowych czasopism... Dodzia puscila baka, Dodzia siedzi na tronie i temu podobne wydarzenia miesiaca. Wchodze na nata .... a tam 90% informacji o gwiazdach to - Dodzia puscila baka, Dodzia siedzi na tronie itd. ONA JEST JAK LEPER NIE CHCESZ O NIEJ NIC WIEDZIEC A SERWUJA CI TEN DESER 24H na dobe. Dlaczego jestem na tym forum? Moze inni tez maja jej dosc i media wreszcie przestana ja na sile lansowac...trzeba to zbadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: DODA - czuły punkt Polaków - głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:32 Nie rozumiesz, ze tu chodzi o uwage, aby pisali, kupowali, komentowali. Poogladaj sobie strony z artykulami o Dodzie, setki komentarzy i o to chodzi. Ja spytalam o taka Dode na wozku, zero 1 komentarz: ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=38251550 ), a mozliwe, ze moglaby wniesc o wiele wiecej niz taka Doda 'tradycyjna', ale nie wniesie, bo takiej media nie wylansuja, bo nikogo taka nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldiwaldi Re: DODA - czuły punkt Polaków - głupota IP: *.strong / *.strong-pc.com 10.03.06, 21:42 Płyt nie kupują bo ona płyt nie wydaje.Albo wydaje i ich nie lansuje bo jakoś nie słychac o tym;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: DODA - czuły punkt Polaków - głupota IP: *.aster.pl 11.03.06, 12:57 A jakie znasz dowoody na nieprzeciętną inteligencję? Udowodnij chociaż swoją przeciętną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldiwaldi Re: DODA - czuły punkt Polaków - głupota IP: *.strong / *.strong-pc.com 11.03.06, 14:14 choćby jej tępe wypowiedzi.A ty Radziu jesteś,że tak ją bronisz??;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAVLOS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: DORCIA 10.03.06, 20:56 To oni wydali płyte??W tv lecą ciągle dwa kawałki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx doda elektroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:58 Doda jestes pusta jak bebenek!! zrobilas kariere przez cycki i dupe a w gruncie rzeczy brak ci inteligencji. Wyniki twojego IQ byly pewnie poprzedzone gruba lapowka bo taki ktos jak ty nie jest w stanie myslec racjonalnie. lady pank spiewali kiedys Mniej niz zero........ Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: doda elektroda 10.03.06, 21:02 Jakie IQ...Przecież ona zdawała test na TVN a to się ma do testu na inteligencje jak maluch do merola;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: doda elektroda IP: *.aster.pl 11.03.06, 13:02 Widzę, że nie zrozumiałaś ( ;-) ) piosenki Lady Pank. Trenuj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Boski plan dla Dody IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.06, 20:59 ciekawe, jak jest z 5-go lutego to nie moze byc Ryba tylko Wodnikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś