Dodaj do ulubionych

perfumerie internetowe - jakie polecacie?

• purplehaze Le Feu w dziwnej, nieznanej mi perfumerii... 21.12.05, 15:49
      To jest cynk z Wizażu. Absolutnie nie wiem, co to za perfumeria i czy godna
      zaufania, ale wklejam link i pozdrawiam :-)))
      perfumy.prima-sort.pl/index.php?produkt=89
      • robika Czy to możliwe? 21.12.05, 19:39
        Pomocy!Czy to możliwe, że perfumeria internetowa sprzedaje podróbkę?Kupiłam
        50ml Estee Lauder "Pleasures Intense", cena korzystna, bo 164 zł.Ale pudełko
        jest bez folii(!), i zapach wydaje się podejrzany,chociaż go dobrze nie znam,
        więc moge się mylić (mam nadzieję!),ale jakiś taki płaski, wydaje mi się,że w
        perfumeri próbka pachniała inaczej.
        Gdybym kupowała dla siebie, to bym jakos odżałowała,ale to na prezent,a ja nie
        chcę dawać nikomu podróbki.Czy miałyscie taką sytuację?
        • up55 Re: Czy to możliwe? 21.12.05, 20:50
          mozliwe jest wszystko...powiedz jaka to perumeria, moze to komus sie przyda w
          ocenie czy to mozliwe
          • robika Re: Czy to możliwe? 21.12.05, 20:56
            www.amour.pl
            Strona wygląda w porządku..
        • konewka_dorotki Re: Czy to możliwe? 17.01.06, 16:58
          ja nie myślę że to podróbka..ta perfumeria ma świetne opinie w sieci:
          www.ceneo.pl/AccountReviews.aspx?AccountID=264&productID=81714
      • moj_email Re: Le Feu w dziwnej, nieznanej mi perfumerii... 17.01.06, 11:32
        ja kupowalem w perfumy.prima-sort.pl i byłem zadowolony, szybko i sprawnie - polecam
        • strong16 perfumeria JASMINE.PL znacie???? 24.01.06, 23:54
          znacie ta perfumerie, jakie opinie?
          • twilight.pl Re: perfumeria JASMINE.PL znacie???? 25.01.06, 18:33
            Wlasnie tez o to mialem zapytac.
            Maja tam Jil Sander for man 75ml za podejrzanie niska cene 115zl.
            Ale wydaje mi sie wiarygodna perfumeria-jest adres,telefon,NIP imie i naziwsko
            wlasciciela itd.
            Czy ktos mial przyjemnosc kupowac?
    • mika281 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 09.02.06, 21:46
      czy perfumeria e-perfumy jest sprawdzona, mają tam fleur d'interdit a ja bardzo
      bym go chciałą
      • achemiczka Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 21.02.06, 10:24
        Ja tam kupowałam kilka razy, nigdy nie miałam zastrzeżeń, gdy płacisz przelewem
        nie płacisz za przesyłkę, poza tym jest tam duzo taniej....
    • wiolinka100 parfumesraffy.com ??? 22.02.06, 16:27
      Witajcie!
      Poczytuję Was o dłuższego czasu,a dziś piszę pierwszy raz, z prośbą pomoc :(
      Chciałam się dowiedzieć czy ktoś ma doświadczenia z tym sklepem :
      www.parfumsraffy.com/
      W styczniu zamówiłam sobie perfumy, do dzis czekam i czekam... :(
      Zapłaciłam e-kartą, kwota około 170 zł (wraz z przesyłką).
      Pisałam do nich maile (z 4 razy na dwa rózne adresy) mam zamiar zadzwonić, ale
      może przesyłka z USA do Polski (dziś mija dokładnie miesiąć) to standard?
      Nie mogę sprawdzić statusu przesyłki bo nie mam numeru paczki (Ups), już sobie
      myślę że może ktoś ukradł te perfumy czy jak...?
      pzdr
    • agnieszkazuk1 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 25.02.06, 22:10
      hej!
      a miałyście do czynienia z amour.pl? poluję na lanvina i tama jak dp tej pory
      udało mi się znaleźć ceną najniższą ;-)
      • rawita Tygrys na perfumy.civ! Znacie ten sklep? 09.03.06, 15:08
        www.perfumy.civ.pl
        Mój rozpaczliwie poszukiwany Tygrys tu jest, a ja nie wiem co to za sklep. Czy
        ktoś z Was ma może jakieś doświadczenia z nim?
    • jade.fox www.perfumy-perfumeria.pl 13.03.06, 17:17
      Ktoś kupował w tym sklepie?? www.perfumy-perfumeria.pl/
      to czeska siec perfumerii,
      znalazłam tam Les Belles Ricci w dobrej cenie, ponadto teraz jest jakaś
      promocja i przesyłka jest darmowa!
      Kusi mnie bardzo ale nie wiem czy to sprawdzone.
      • bianka-mooney Re: www.perfumy-perfumeria.pl 25.03.06, 19:53
        właśnie miałam pisać podobnego posta jak jade.fox :) proszę o odpowiedź. ofertę
        mają bardzo ciekawą. tylko zastanawiam się czy warto zamawiać właśnie od nich.
        jestem nieufna jeśli chodzi o wszystkie perfumerie internetowe.
    • tokonwencja Re: Wisienka a Urzad Celny 06.04.06, 19:03
      bardzo jestem Tobie wdzieczna,najpiekniej dziekuje...uspokoilas mnie zastosuje
      sie do Twojej rady,serdecznie pozdrawiam
    • vanilia72 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 14.05.06, 21:38
      przed chwilą zajrzałam na e-perfumy,
      zmiany zaszły i jest Mahora w promocji - taniej niż ostatnio poszła na
      allegro ;))
      • milutka89 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 03.07.08, 10:01
        Witam,
        Ja kupiłam chłopakowi Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme 30ml na
        www.pachnij.pl
        Wodę dostałam po dwóch dniach (zamówienie złożyłam wieczorem).
        Z czystym sumieniem moge polecić tę perfumerię.
    • wiolinka100 Ostrzegam przed Parfumsraffy.com!!! 16.05.06, 16:09
      Ja, jak ostatnia frajerka, zamiast sprawdzić najpierw listę polecanych
      perfumerii zrobiłam tam zamówienie.
      Czekam już od 22 stycznia na paczkę, którą niby dwa razy wysłali.Raz się
      stłukła podobno.Już prawie zapomniałam o tym zamówieniu tyle czasu mineło.
      A pokusiłam się na Claire de Nilang( choć mogłam zakupić na truskawie) i
      Vanilla Fields dla znajomej (kosztowały aż 6 $) do tego próbeczki. No i koszt
      przesyłki 15 $.Dobrze że nie kupiłam nic więcej.
      Szlag mnie trafia na myśl, że mogłam normalnie zrobić zamówienie na truskawie-
      pewnej i sprawdzonej, a kupiłam w tym sklepie.
      Wysłałam do nich z 10 maili, w marcu odpowiedzieli że wysyłają drugi raz i od
      tego czasu cisza. Dalej ślę im 1 maila na tydzień ( z dwóch różnych kont),
      zmieniając tylko daty w oficjalnym liście.
      Nie wiem czy dzwonić do nich czy już machnąć ręką? Boję się, że stresu to bym
      się chyba porozumieć z konsultantem nie mogła... :(

Co sądzicie? Jak załatwić taką sprawę i odzyskać forsę?

Pozdrawiam
      • wiolinka100 ParfumsRaffy- sprawa zakończona- oddali pieniądze! 20.05.06, 08:40
        Nadal ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Dzięki pomocy jedenej z
        forumowiczek udało mi się odzyskać pieniądze- do czego się wcale nie kwapili
        przez 5 miesięcy.
        Sklep, mam nadzieję został "spalony" na tym forum i nikt nie będzie tam robił
        zakupów ( choć ich strona www i ceny są atrakcyjne)

Pozdrawiam w dobrym nastroju!
    • czerwonasukienka1 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 01.06.06, 20:43
      a widzialas zakupy.female.pl ja kupilam tam z rekomendacji kolezanki z
      pracy. Cenowo sa ok do tego dostajesz ksiazke w prezencie.
    • wiolinka100 www.perfum.pl 06.06.06, 21:24
      Kto zna ten sklep?
      • jop Re: www.perfum.pl 06.06.06, 22:22
        Choćby półdarmo dawali, nie kupowałabym w czymś, co się tak durnowato nazywa.
        • panisiusia Re: www.perfum.pl 07.06.06, 01:56
          Popieram! Konumenci muszą się cenić! :)
          • toula perfumeria tagomago 07.07.06, 13:34
            Dziś jedna z forumek podała link do tej perfumerii. To zupełnie nowy twór dla
            mnie. Czy może ktoś tu robił zakupy i może podzielić się wrażeniami?

tagomago.pl/index.php
            • vanilia72 Re: perfumeria tagomago 07.07.06, 13:46
              zobacz dane
              aukcja.onet.pl/show_item.php?item=112769443
              tagomago.pl/privacy.php
              • vanilia72 Re: perfumeria tagomago 07.07.06, 21:29
                o żesz , 2 link cos nie działa, no to inny :)
                tagomago.pl/contact_us.php
            • maciejkaa9 Re: perfumeria tagomago 07.01.07, 21:07
              toula napisała:

> Dziś jedna z forumek podała link do tej perfumerii. To zupełnie nowy twór dla
              > mnie. Czy może ktoś tu robił zakupy i może podzielić się wrażeniami?
              >
              > tagomago.pl/index.php
              Zaryzykowałam i kupiłam w tagomago dwie wody. Ceny były atrakcyjne, chyba
              nigdzie niższych nie znalazłabym, no i tyle pozytywnych opinii na ich stronie
              internetowej.
              Niestety, jedna z wód okazała się doskonałą podróbką o uboższej nucie
              zapachowej i mniejszej trwałości. Porównanie przyszło mi bardzo łatwo, gdyż
              celowo zamówiłam taką samą wodę jakiej dotychczas używałam, a która była
              zakupiona w tradycyjnej perfumerii.

Drugi zapach rozczarował mnie po pierwszym użyciu. Testowałam go wcześniej w
              zwykłej perfumerii i miałam o wiele lepsze wrażenia, szczegolnie jezeli chodzilo
              o intensywność.
              Wzięłam go więc do sklepu i obie z ekspedientką porównałyśmy dwa zapachy. Przy
              wąchaniu z "korka" wydawały się identyczne, ale już po rozpyleniu na pasek
              papieru, ten z tagomago wydawał się uboższy, jakby przytępiony.

Po tym doświadczeniu postanowiłam, że już nigdy nie dam się naciągnąć na "super
              oferty" "super" sklepów w sieci. Wolę troszkę dołożyć niż płacić niemałe
              pieniądze za rzekomo oryginalny towar.
              • maciejkaa9 TAGOMAGO - jeszcze raz nie! 15.01.07, 19:05
                Chciałam umieścić negatywną recenzję sklepu. Opinia miała zweryfikowana poprzez
                wysłanie jej na moj adres e-mail, a dopiero potem opublikowana. Taki był komunikat.
                Niestety, nic takiego na moj adres nie wpłynęło ( można powiedzieć, że mogłam
                się pomylić podając ten adres, ale jest on zapisany w pamięci, poprzez niego
                zamawiałam wcześniej towar ze sklepu, nie moze być więc mowy o pomyłce).
                I TAKIM SPOSOBEM ELIMINUJE SIę NIEWYGODNE OPINIE.
                Ja też padłam ofiarą przekrętu czytając te dobre komentarze (innych w zasadzie
                nie było), teraz już wiem jak to działa.
                • fa25 Re: TAGOMAGO 11.06.08, 16:47
                  Ja mam bardzo mieszane odczucia. W zeszłym roku w lecie kupiłam
                  Samsarę - duży flakon. Miałam jeszcze próbkę z Sephory. Różniły się
                  wyrażnie. Ta z Tagomago była płaska, jednowymiarowa, bardzo ale to
                  bardzo nietrwała. Ta z próbki to pięknie rozwijający się na skórze
                  killer. Kupiłam też Eau par Kenzo. Było OK; bez zastrzeżeń.
                  Teraz kupiłam Miracle i dla koleżanki Light Blue. Z Miracle
                  identycznie ta sama historia co z Smasarą ; nawet gorzej, bo zapach
                  lekko zmieniony. Co do Light blue to koleżanka narzeka, że bardzo
                  kiepska trwałość. Podejrzewam, że to wysokogatunkowe, arabskie
                  podróbki.
              • pawelkramer Re: perfumeria tagomago 02.10.09, 19:19
                Sorry, ale Twoja wersja tak kompletnie różni się od moich
                doświadczeń, że śmiem wątpić w jej prawdziwość. Kupuję perfumy w tago
                mago już ze 2 lata. Niewątpliwą zaletą tego sklepu jest możliwość
                osobistego odbioru w Warszawie, bez kosztów przesyłki.
                Nigdy nie miałem jakichkolwiek wątpliwości co do jakości
                sprzedawanych przez nich produktów, a kupiłem ich sporo (prezenty dla
                rodziny na święta, wody toaletowe dla siebie etc.). Ale może to
                dlatego, że nie mam tak super wysublimowanego powonienia jak owczarek
                niemiecki?
                U mnie działa to tak: robię zakupy w różnych sklepach - jeśli coś nie
                działa (towar jest podróbką, przesyłka jest droga, czeka się długo na
                realizację zamówienia) to po prostu zmieniam sklep. W tago mago, jak
                wspominałem - kupuję od 2 lat...
                • epingle Re: perfumeria tagomago 04.01.10, 22:33
                  Mam mieszane uczucia. Niby produkty zafoliowane, w pierwszym momencie zapch
                  wydaje się oryginałem. Ciekawe jednak, że 2 razy miałam Euphorię kupiona w
                  Douglasie, 2 razy z Tagomago i za każdym razem czuję wyraźnie, że z Tagomago
                  zapch ulatnia się szybciej, a tym samym psikam się częściej. Obecnie mam
                  Euphorię Douglasową i czuję ją na sobie prawie od rana do wieczora, tymczasem
                  gdy miałam z Tagomago, to zapach trwał co najwyżej z 4-5 godzin.
                  Chyba już tam nie kupię :/

Poza tym nikt mi nie wytłumaczy, dlaczego 100ml Euphorii w Tagomago kosztuje 189
                  zł, podczas gdy w perfumeriach ponad 400... Argumenty pod tytułem "hurtownik",
                  "nie płaci się za lokal" etc. nie trafiają do mnie.
          • asiawoodstock Re: www.perfum.pl 17.05.07, 19:19
            Złożyłam wczoraj zamówienie na wwww.perfum.pl tylko i wyłącznie dlatego, że
            mają trudno dostępny Versace Versus Time For Pleasure w przystępnej cenie. Nie
            przeszkadza mi durnowata nazwa. Zdam relacje, gdy kurier przywiezie przesyłkę.
    • klaudynkac Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 11.07.06, 17:00
      perfumy.prima-sort.pl/index.php?wgkategorii=10
      • stasia82 amour.pl 09.08.06, 00:07
        Bardzo polecam tą perfumerie :) obsługa przesympatyczna, dostawa na drugi dzień,
        perfumy 100% oryginalne...widać, że zależy im na klientach. Dostałam dodatkowo
        do zamowienia prezent-kosmetyczke :)

Natomiast mam mieszane uczucia do tagomago.pl...hmmm na kazdym forum pełno
        spamow z ich udziałem, sprzedaja tez na allegro, gdzie w negatywach pare osob
        zatwierdziło oryginalnosc sprzedawanych przez nich perfumow...jednak maja tez
        mnostwo pozytywow, ceny tez maja konkurencyjne...co o tym sądzicie? Kupował ktoś
        w tej perfumerii?
        • stasia82 a truskawa i cło? 09.08.06, 00:32
          A jak wyglada sprawa z strawberry i cłem? Jesli musiałyscie uiścić opłate celną
          to ile Was ona wyniosła?
          • jop Re: a truskawa i cło? 09.08.06, 09:19
            Wyszukiwarkę i Google'a ukradli?

Akcyza + VAT to ok. 1/3 wartości przesyłki.
            • stasia82 Re: a truskawa i cło? 09.08.06, 11:03
              ktoś chyba wstał lewą noga...nikt nie kaze Ci odpisywac na takie posty, poza tym
              wyzej dziewczyny pisały, ze ich opłata celna wyniosła tylko 1 zł...tylko o to mi
              chodziło czy zawsze naliczaja VAT. Nie wiem, czy zauwazyłas ale chciałam tylko
              dodac moja opinie i pomoc ewentualnie komus w podjeciu dezycji o wyborze
              perfumerii, a nie tylko zaczełam według Ciebie głupio sie pytac! Pozdrawiam i
              zycze wiecej tolerancji :)
              • jop Re: a truskawa i cło? 09.08.06, 11:10
                Ludzie, którzy pytają po raz fafnasty o to samo, zamiast poszukać (a opisów
                bojów celnych z truskawką jest skolno ugodno), są nieprawdopodobnie drażniący.

A swoją drogą, przeczytanie x opisów nie ma żadnego wpływu na to, co akurat
                urząd celny zrobi z Twoją paczką, bo, jak widać, nie ma reguły.
              • wiolinka100 Re: a truskawa i cło? 09.08.06, 11:12
                stasia82 napisała:

> ktoś chyba wstał lewą noga...nikt nie kaze Ci odpisywac na takie posty, poza
                ty
                > m
                > wyzej dziewczyny pisały, ze ich opłata celna wyniosła tylko 1 zł...tylko o to
                m
                > i
                > chodziło czy zawsze naliczaja VAT. Nie wiem, czy zauwazyłas ale chciałam tylko
                > dodac moja opinie i pomoc ewentualnie komus w podjeciu dezycji o wyborze
                > perfumerii, a nie tylko zaczełam według Ciebie głupio sie pytac! Pozdrawiam i
                > zycze wiecej tolerancji :)

1zł kosztuje samo przedstawienie do kontroli celnej :)
                Wiem bo często płacę cło, a vat na perfumy to 22 %. Jesli zamawiasz np jeden
                flakonik to może nikt się nie przyczepi, jeśli twoje zamówienie będzie większe,
                to jest już większa szansa na dodatkowe opłaty celne, które i tak strawberry
                zwraca więc to żaden problem według mnie.

Pozdrawiam
                • stasia82 Re: a truskawa i cło? 09.08.06, 11:19
                  dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi :) naprawde nie chciałam tutaj nikogo
                  denerwowac, ale zawsze zanim zadam pytanie to szukam bardzo uważnie, bo rozumiem
                  ze kogos może draznić odpowiadanie na to samo pytanie po raz setny...dlatego nie
                  zgodze sie, ze ten temat był wyczerpujaco wytłumaczony na forum. Ale juz
                  niewazne, zycze miłego dnia :) Pozdrawiam.
        • aniav244 Re: amour.pl 09.08.06, 10:58
          hej hej
          własnie otrzymałam paczkę z tagomago.pl. w porządku- perfumy oryginalne, ceny
          najniższe z możliwych, jedynie o co mogłabym się czepić to czas dostawy- nieco
          sie wydłużył z powodu chwilowego braku wody którą zamówiłam. zeby sie tego
          doweidziec musiałam sama zadzwonić, uważam ze oni powinni mnie o tym
          poinformowac telefonicznie lub mailowo. to jedyne moje zastrzeżenie- poza tym
          naprawde ok.
    • bierna Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 10.08.06, 11:05
      Przeszukałam polecane perfumerie przez Was (w 2004 i 2005 roku), ale niektóre
      juz zamknięto (na szczęście - DIONET). Macie jakies bardziej współczesne
      strony godne polecenia ? Poszukuje nowe męskie hugo - z pewnych "rąk".
    • ptasia FRAGNET - przestrzegam! 07.09.06, 13:39
      miałam poczekać, aż sprawa jakoś się rozwiąże, ale już mam dość ;/
      10.07 złożyłam zamówienie na 100 ml Fahrenheita, którego do dziś nie otrzymałam,
      a zapłaciłam mTransferem ;/. Przez większość czasu, aż do dziś, sklep był
      nieczynny, w pewnym momencie zaczęły pojawiać się komunikaty o "przerwie
      technicznej". Obsługę sklepu dorwałam telefonicznie raz - w tydzień po
      zamówieniu, kiedy jeszcze zapewniano mnie, że szybko otrzymam perfumy. Potem
      stacjonarny nie odp, komórkowy - numer niedostępny. W tej chwili na www w ogóle
      nie ma nr tel. Maila, w odp na moje różne listy, otrzymałam jednego w 1/2
      sierpnia - że zaraz uruchomią serwis i ktoś się do mnie zgłosi w następnym
      tygodniu, przepraszamy, oferujemy zniżkę lub zwrot pieniędzy, itd. Nikt nie odp,
      dziś, w odp na moje maile grożące policją, dostałam zapewnienie, że do 22-ej
      sprawa zostanie rozwiązana. Jak?
      • sagarmata Re: Tagomago 08.09.06, 14:50
        Ktoś kupował, poleca, przestrzega... ?

www.tagomago.pl/
        • ktotoplecie Re: Tagomago 25.05.13, 11:34
          Tagomago kiedyś kupiłam oryginał. Obecny zakup woda bez zapachu reklamacja odrzucona nigdy więcej przestrzegam
    • kiku.san perfumy.prima-sort.pl 08.09.06, 16:13
      Ktoś korzystał? Poleca? Jest OI...
      Ale na stronie nie ma adresu. I wogóle mało danych...
      • anexxa Re: perfumy.prima-sort.pl i perfumy.oh.pl 09.09.06, 12:48
        też pytam. W tych perfumeriach mają Davidoff Good Life woman.

ktoś ma dobre lub złe doświadczenia?
      • cold-case-love Re: perfumy.prima-sort.pl 01.12.09, 15:15
        Oj pierwsze słyszę o takiej perfumerii więc nie potrafię nic powiedzieć na ten
        temat. Popytaj gdzieś dalej może ktoś będzie znał. Ja do tej pory kupowałam
        sobie perfumy za granicą podczas podróży wakacyjnych. Dawno niestety nigdzie nie
        byłam więc nie miałam jak kupić i zaufałam perfumerii kokai.pl, więc o tym mogę
        powiedzieć, że jest godna zaufania
    • natassja a propos Strawberrynet 01.10.06, 14:49
      Witam serdecznie, bede wdzieczna za kilka wskazowek odnosnie zakupow u nich :) Przejrzalam wiele watkow, ale nie znalazlam konkretnej odpowiedzi na moje watpliwosci - jestem laikiem jesli chodzi o zakupy za granica via net.

Wiem, ze kupujac u nich mozna zaplacic clo "po uznaniu" UC, zlotowka albo i wiecej. Mimo to, chcialabym zaryzykowac, bo maja tam ceny atrakcyjne na zapach, ktorego szukam. Sklep ten wyswietla ceny w PLN i w innych walutach - czy to ma jakies znaczenie przy zamawianiu?
      Dodatkowo - jaka Delivery method wybrac? Free Shipping z opcja Registered Post czy NonRegistered Post - czym obie opcje w praktyce sie roznia? Przy opcji Registered Post radza wyslac na adres np miejsca pracy, ale to u mnie niemozliwe - wszystkie przesylki odbieram w Urzedzie pocztowym. Z kolei przy Non Registered - strasza mnie "non delivery for whatever reason". Jak to sie ma do tego, ze po drodze jeszcze gdzies ten Urzad Celny wyskakuje? JAk ta przesylka idzie po kolei zanim trafi do mnie?

Nie wiem, ktora opcje wybrac - poradzcie:)

Jak dotad raz jeden jedyny kupowalam cos via internet za granica - plakat w allposters.com - i czekalam 2 miesiace na przesylke, odebralam ja na poczcie - nie bylo tu zadnego cla.

Z gory dziekuje za rady :)
      • wiolinka100 Re: a propos Strawberrynet 06.10.06, 11:09
        natassja napisała:

> Witam serdecznie, bede wdzieczna za kilka wskazowek odnosnie zakupow u
        nich :)
        > Przejrzalam wiele watkow, ale nie znalazlam konkretnej odpowiedzi na moje
        watpl
        > iwosci - jestem laikiem jesli chodzi o zakupy za granica via net.
        >
        > Wiem, ze kupujac u nich mozna zaplacic clo "po uznaniu" UC, zlotowka albo i
        wie
        > cej. Mimo to, chcialabym zaryzykowac, bo maja tam ceny atrakcyjne na zapach,
        kt
        > orego szukam. Sklep ten wyswietla ceny w PLN i w innych walutach - czy to ma
        ja
        > kies znaczenie przy zamawianiu?
        > Dodatkowo - jaka Delivery method wybrac? Free Shipping z opcja Registered
        > czy NonRegistered Post - czym obie opcje w praktyce sie roznia? Przy opcji
        Regi
        > stered Post radza wyslac na adres np miejsca pracy, ale to u mnie niemozliwe -

> wszystkie przesylki odbieram w Urzedzie pocztowym. Z kolei przy Non
        Registered
        > - strasza mnie "non delivery for whatever reason". Jak to sie ma do tego, ze
        po
        > drodze jeszcze gdzies ten Urzad Celny wyskakuje? JAk ta przesylka idzie po
        kol
        > ei zanim trafi do mnie?
        >
        > Nie wiem, ktora opcje wybrac - poradzcie:)
        >
        > Jak dotad raz jeden jedyny kupowalam cos via internet za granica - plakat w
        all
        > posters.com - i czekalam 2 miesiace na przesylke, odebralam ja na poczcie -
        nie
        > bylo tu zadnego cla.
        >
        > Z gory dziekuje za rady :)
        >

Witaj,
        Ceny w złotówkach ułatwią ci orientację w trakcie zakupu, ale kwota z KK
        zostanie pobrana w $.
        Wybierz Registered post, bo po pierwsze jest za friko, po drugie jest
        rejestrowana co daje możliwość namiaru co się z paczką aktualnie dzieje
        (wysłana, oczekująca) a po trzecie jak zaginie to oddadza pieniądze
        ( identycznie jak u nas z poleconym, za list zwykły który zaginął nigdy nie
        ujrzysz nawet 1 zł)
        Adres do wysyłki (shipping adress)może być inny niż billing adress ( podany w
        danych KK)

Udanych zakupów :)
        W

• renia.renia www.HamptonEssentials.com - ostrzegam... 28.01.09, 07:45
        Zamówienie złożone, zapłacone kartą, przyszło potwierdzenie
        zamówienia i nic.... Minęło parę miesiecy...
        W koszyku przez kilka tygodni zamówienie tkwiło jako processing.
        Zero odpowiedzi na maile, jednym słowem - złodzieje.
      • darknesrose jasminium.pl 10.03.09, 14:45
        Ja ze swojej strony mogę polecić perfumerię www.jasminium.pl. Kupowałam tam już
        3 razy i nie zawiodłam się ani razu. Mają ciekawą ofertę i standardowe ceny, ale
        dla mnie najważniejsze było to że zapachy mają oryginalne.
    • wiolinka100 perfumeria LaFleur-kto zna, kto kupował? 19.10.06, 11:11
      Jak w temacie, potrzebuję info nt tego sklepu :)
      • drdre997 Re: perfumeria LaFleur-kto zna, kto kupował? 25.10.06, 19:45
        nie próbowałam LaFleur ale mam podobne pytanie, czy ktoś kupował kosmetyki w
        sklepie www.pulpa.pl ? nie jest to typowa perfumeria, tzn mają wiele inncych
        rzeczy, ale ceny na perfumy i kremy naprawdę rewelacyjne, tylko nie znam nikogo
        kto to sprawdził.
        • kiku.san Re: perfumeria LaFleur-kto zna, kto kupował? 28.10.06, 09:19
          Ja zamówiłam perfumy w pulpa.pl i czekam na przesyłkę. Jak tylko dojdzie,
          podzielę się informacjami:)
    • hispana The Perfume Shoppe - kanada - ktos korzystal? 25.10.06, 11:43
      zauwazylam, ze ich ceny sa o 30, 40% nizsze niz u wuchsy -
      czy ktos z was zamawial tam cokolwiek? nie podali kosztow przesylki do polski,
      ani w ogole cen wysylek zagranicznych

www.theperfumeshoppe.com/Scripts/default.asp
    • zp68 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 27.10.06, 18:41
      www.senteursdailleurs.com/
      Czyli dosc czesto wspominana na tym forum perfumeria w Brukseli, ktora zreszta
      dzieki wam odkrylam.
      Wlasnie otrzymalam przesylke. Przeslana DHL, niestety nie bylo mnie w domu,
      wiec skonczylo sie na tym, ze sama odebralam od nich z biura. Wszyskto pieknie
      zapakowane, chyba mogli by surowe jajka przesylac i nic by im sie nie stalo. :)
      Na dodatek kilka probek. Mily gest. :)
    • klaudynkac Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 01.11.06, 04:03
      www.1stperfume.com/
      czy ktos tu kupował? jest Nu 50ml za 22$..i wiele innych.
    • sorbet www.perfumeria.pl - milena.borkowska 01.11.06, 14:28
      Wątek założony przez milena.borkowska

•Czy oryginalne ?
      milena.borkowska 31.10.06, 09:51 + odpowiedz

Czy w www.perfumeria.pl sprzedają oryginalne perumy ? Bo ceny sa atrakcyjne.

•Re: Czy oryginalne ?
      maladetta 31.10.06, 11:34 + odpowiedz

No własnie, byłam wczoraj w perfumerii na mieście i ceny maja wyższe o 50 zł a
      nawet więcej .... Ja sobie zamówiłam perfumy na amour.pl i biada im jesli mi
      przysla jakies badziewie! Byłam w Turcji i wiem że mozna podszyc sie pod każdego
      producenta, ale podróbke mozna rozpoznac chocby udając sie do sklepu na mieście
      i dokonaniu porównania z oryginałem! A potem reklamacja!
    • kiku.san pulpa.pl 09.11.06, 12:13
      Tak jak obiecałam - zdaję relację:
      Właśnie dostałam przesyłkę z pulpa.pl.
      Na plus - niewygórowana cena perfum, które zamawiałam, a których nigdzie nawet
      na allegro nie znalazłam. Nigdzie, oprócz naszego straganiku ofkors:D
      Na minus - czas oczekiwania, ale za to przesłali kurierem (po moich
      ponagleniach).
      W sumie - nie ma się czego bać - pewna firma:D
    • kenzoania wiolinka100-dziekuje 11.11.06, 11:54
    • groszek75 www.iperfumy.pl - znacie? 15.11.06, 10:24
      www.iperfumy.pl/
      moze ktos kupował, ale w ogole fajne sa opisy zapachów.
    • sorbet Pytanie o przyjemność.pl - autor: klakierka 13.01.07, 15:54

• Czy kupowałyście perfumy w sklepie internetowym
      klakierka 12.01.07, 18:51 + odpowiedz

przyjemność.pl ??
      Jestem tutaj nowa, ale chciałam was- ekspertki perfumowe- zapytać czy jest
      szansa ze w tym sklepie trafie na oryginał. Allegro to wiem ze ryzykowne co
      do perfum z tej półki ale sklep onternetowy.
      U mnie w mieście 50 ml euphorii kosztuje 250 zł.
      Mi wystarczyła by 30ml , no i najlepszą ofertą cenową jest ta w tym sklepie
      internetowym
      przyjemnosci.pl/calvin-klein-euphoria-woda-perfumowana-30ml-spray-p-1453.html
      Czy któraś z was miała z nim do czynienia?? Proszę o opinie :)
      Pozdrawiam serdecznie
    • wiolinka100 www.perfumebay.com 17.01.07, 22:37
      Kto kupował ostatnio?
      Widzę że wysłają poza Usa, więc jest szansa że do Polski również?
      Czytałam posta na ten temat tego sklepu sprzed roku, więc może coś się w tym
      czasie zmieniło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka