beataj02 30.12.14, 01:11 Niesamowicie sympatycznie uczy liczenia. Do tego ślicznie wydana, trwała (mamy jakieś 8 lat!), kafelki niezniszczalne. Jak tylko wyjdzie wznowienie, to kupię dla wszystkich zaprzyjaźnionych dzieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieeke Re: Polowanie na Robale 30.12.14, 04:58 Robale zostały wznowione, widziałam,że są. Ja sama rok temu kupiłam używaną bo nie było już nowych. Fajna gra. Odpowiedz Link
maskot_1 Re: Polowanie na Robale 30.12.14, 13:44 Wznowienie już jest Córka (8 lat) właśnie zabrała do koleżanki-sąsiadki, która się Robalami zachwyciła. Rok czy dwa temu grałyśmy dosłownie w nieskończoność (na zmianę z Superfarmerem), teraz już się trochę znudziła, kostki (te do rzucania) już nam się nieco wytarły - ale nic dziwnego, naprawdę była mocno eksploatowana. Kupiona też z polecenia. Gra tak od +6, młodszym można pomagać liczyć oczka. Proste zasady, fajna graficznie, dobrze zrobiona. Odpowiedz Link
szybcia1 Re: Polowanie na Robale 04.03.15, 11:11 Czy starsze wydanie (2008) różni się czymś od nowego? Na all są 3 różniące się nieco pudełka i zastanawiam się czy jakość wykonania jest taka sama? Które wydanie wybrać? Ostatnio kupiłam grę Pędzące żółwie z firmy Egmont i za 2 dni musiałam podklejać kartoniki z rysunkami żółwi- jakość kiepska i teraz zastanawiam się które wydanie lepszej jakości. Odpowiedz Link
sylwina76 Re: Polowanie na Robale 04.03.15, 19:21 Wydawało mi się, że różnią się tylko kolorem/ilustracja na pudełku. My mamy "nowe" Robale i jakość ok. Do żółwi też nie mam zastrzeżeń, ale te z kolei mamy stare, kupione dobrych parę lat temu. Kartoniki nadal mają się świetnie Odpowiedz Link
per-vers Re: Polowanie na Robale 04.03.15, 21:55 Nasze stare Zolwie tez maja sie doskonale, ale ich jakosc nijak sie ma do naszych nowiutenkich Slowostworow, ktore zaczely sie niszczyc juz na etapie wyciskania ich z arkuszy... Zle wyciete, kiepskiej jakosci tektura. Tutaj Egmont bardzo niemile nas zaskoczyl i bardzo dziwi mnie taka fuszerka w tak duzym wydawnictwie, ktore ma na koncie duzo lepiej wydane gry i to w porownywalnej cenie... - --- Tworzymy Listę naprawdę dobrych książek dla dzieci i młodzieży - zapraszam. Odpowiedz Link