Dodaj do ulubionych

Nowe herbatki Bulgari

12.06.16, 19:14
Zauważyłam, że Bulgari podrasowało serię herbacianą - wróciła herbata czerwona, w zeszlym roku (jeśli nie wcześniej, bo straciłam tę linię z oczu na jakiś czas) dołączyła herbata niebieska, a niedawno odkryłam na półce herbatę czarną, której nie mogłam przetestować, bo jeszcze nie było testera. Wizualnie bardzo mi się nowa kampania podoba. Przy najbliższej okazji zaopatrzę się w herbatę niebieską, no i ciekawa jestem herbaty czarnej. Znacie już może te zapachy?

www.bulgari.com/en-gb/products/47670-e.html
Obserwuj wątek
    • luca_brazi Re: Nowe herbatki Bulgari 13.06.16, 13:58
      Na jakiej półce odkryłaś herbatkę czarną? Chętnie wszedłbym w jej posiadanie, choć sampla. Jak dotąd, udało mi się znaleźć tę wodę wyłącznie na e-bay od użytkownika z Omanu, ale nie zdecydowałem się wysłać ponad 100 EUR na Płw. Arabski...
      • cannella Re: Nowe herbatki Bulgari 22.06.16, 18:07
        No ta półka to w Galeriach Lafayette: www.galerieslafayette.com/p/eau+parfumee+au+the+noir-bulgari+parfums/27749801/963 .
        W Polsce jako dystrybutor wyświetla się Hermitage na pl. Piłsudskiego w Warszawie, ale tam akurat nigdy nie byłam: www.bulgari.com/en-gb/storelocator/detail?store=2514&country=PL .
        • luca_brazi Re: Nowe herbatki Bulgari 28.06.16, 15:08
          Nieee, tych flakonów po prostu w sprzedaży nie ma... (na razie nie wiadomo dlaczego).
          Natomiast firmowe próbki można od niedawna kupić na allegro, właśnie czekam na ich dostawę :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka