dori7 Przedawkowalam JPG Classique :)) 27.11.04, 00:54 Chlupnelam na siebie radosnie i obficie z parstarej miniaturki. Efekt byl hmm, powalajacy :)) Nie wiedzialam, ze to jest tak zabojczo intensywne, teraz juz bede dawkowac po kropelce!! Odpowiedz Link
szczekuszka Black Cashmere Donna Karan 29.11.04, 21:33 :) A co tam raz sie zyje:)) Zapach jest super, mam nadzieje, ze nie znudzi mi sie zbyt szybko. Oby to byl "ten" stały punkt w programie :)! Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Black Cashmere Donna Karan 30.11.04, 09:34 Juz od rana pachne jak wedzonka. W ogole ten zapach mnie nie meczy. Odpowiedz Link
dori7 Od kilku dni nieprzerwanie plawie sie w JPG :)) 29.11.04, 23:08 Oczywiscie Classique :)) Odpowiedz Link
mathilde17 Re: Dzis pachne... 30.11.04, 16:47 Na szyi Pure Poison z próbki - nieinwazyjne pachnidełko - a na ręce Winter Delice - śliczne! (Dzięki Marla!) Odpowiedz Link
dori7 Sun Monn Stars, ale przyjemnosc z wachania zero,bo 30.11.04, 22:09 jestem paskudnie zagrypiona i NIC nie czuje, receptory wechu wysiadly na amen :(((( Odpowiedz Link
szczekuszka Balsam Black Cashmere DK 02.12.04, 12:42 Po prostu sie nim zaciagam. W balsamie daje sie wyczuc cynamon!! Odpowiedz Link
renia30 Hot Couture edp 03.12.04, 18:13 Witam i pozdrawiam wszystkich po wakacjach :o)) r Odpowiedz Link
balbina_alexandra Reniu miło Cię widzieć! 05.12.04, 20:37 Buziaki, Reniu zastanawiałam się gdzie sie podziewasz i kiedy wrócisz, miło CIę widzieć znów, brakowało Ciebie ostatnio :) dopiero teraz sie odzywam, bo wściekle zapracowana jestem. Uściski serdeczne! A ja ostatnio uzywam non stop tych samych zapachów czyli Kenzo Jungle Tygrysek, Black Cashmere, Organza Indecence oraz świątecznie-pierniczkowo Belle de Minuit :) ale dziś zrobiłam wyłom i skropiłam się Escadą Collection, i co tu dużo kryć - podoba mi się. Fantastycznie pachnie na mojej skórze, no i ta trwałość! Czuję nawet mimo kataru jaki złapałam ostatnio... Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 04.12.04, 02:12 sensations jil sander, od dwóch dni. jest miło. Odpowiedz Link
kalia_t Dziś mam dzień na Provocative Woman E.Arden 04.12.04, 14:21 nie jest to zapach mojego życia, ale dziś wyjątkowo mi się podoba, hmmm ;))) Odpowiedz Link
chatka_ "Daring" Isabella Rosselini 04.12.04, 16:39 Spodoba sie wszystkim ktorym podoba sie "Jaipur Saphir" Boucherona... Odpowiedz Link
charade Leciusieńko 05.12.04, 13:23 Escadą Collection. Leciusieńko, bo ostatkami z próbki darowanej mi przez Balbinkę. Znowu mi się podoba ! Odpowiedz Link