kalia_t Przed południem Skin :)))), 05.12.04, 19:05 a teraz Clinique Happy i Happy Heart i nie wiem na który się zdecydować, podobają mi się oba;) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 05.12.04, 19:43 sensations jil sander. fajny zapach, ale kompletnie nietrwały - psiknęłam się chyba 10 razy około 12 i nic już nie czuję, i to od dobrych kilku godzin. przynajmniej szybko się skończy. a teraz idę wziąć coś mocniejszego. Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 06.12.04, 18:04 roberto cavalli. bardzo zakurzony różowy pieprz, nie dla mnie. Odpowiedz Link
dori7 Deci Dela, Mikolaj sie spisal i to przed czasem :) 07.12.04, 09:47 Mialy dotrwac do Gwiazdki i wyladowac pod choinka, ale zagrozilam protestem glodowym, blokada wyjscia i wielka demonstracja pod sztandarem "Deci Dela na wolnosc" :)))) Wlasnie spelnilo mi sie jedno marzenie z przedswiatecznej listy :))) Moze Deci nie sa najlepsze na te zimnice, ale nie moglam sie powstrzymac :))) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 07.12.04, 17:26 kingdom. jak mogłam je tak długo olewać??? piękne są :) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 08.12.04, 16:55 sicily. w taki zimny, wietrzny dzień otulają niesaowicie ciepłą, bezpieczną mgłą. Odpowiedz Link