forevermore79 10.01.05, 23:27 Pozno juz, wiec mleczkiem do kapieli i meskim balsamem Fendi Life Essence Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Re: Dzis pachne... 11.01.05, 00:57 Cały dzień Organzą Indecence (wczoraj zresztą też :))). Teraz już po kąpieli ale namaściłam się czule kremem do ciała z tej linii, dziś zywej duszy żadnej nie ma obok mnie więc nikomu snu nie zakłócę :)) o nie, jest pies! Który właśnie rozwala się na moim łóżku w całej rozciągłości (dla mnie już chyba miejsca nie ma :D) Odpowiedz Link
charade Re: Dzis pachne... 11.01.05, 09:35 Very Irresistible. I od razu z rana zebrałam komplement ! Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 11.01.05, 17:12 kurczę, ten yohji jest na mnie potwornie ulotny. to znaczy, że szybciutko przestaję go czuć, bo mąż mówi że pachnę, nie mocno, ale ładnie. a to oznacza, że wypsikam go w błyskawicznym tempie... i zbankrutuje na następne Odpowiedz Link
chatka_ Re: Dzis pachne... 11.01.05, 20:41 "Meteorites" Guerlaina, ale troche w nich marznę...Chyba musza poczekac do lata. Odpowiedz Link
bombella Re: Dzis pachne... 11.01.05, 21:05 Ale masz cos na sobie oproz tych Meteorities?? Bo w samych to faktycznie chlodno. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Dzis pachne... 11.01.05, 21:14 Chyba pomyliy Ci sie fora, to forum dla perfum-iarzy a nie nud-ziarzy ;) Odpowiedz Link
bombella Re: Dzis pachne... 12.01.05, 08:46 Tobie sie pomylily. Do wyklocania, chamstwa i agresji sa inne miejsca. A perfumiarzem na pewno nie jestes. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Dzis pachne... 12.01.05, 12:58 bombella napisała: > Tobie sie pomylily. Do wyklocania, chamstwa i agresji sa inne miejsca. A > perfumiarzem na pewno nie jestes. W takim razie pomylilas mnie z kims innym, zadnego z wymienionych przez Ciebie zachowan nie moge sobie zarzucic. Odpowiedz Link
gosia25 Re: Herba Fresca dla odswiezenia ducha :)) 12.01.05, 06:08 Priscilla Presley- Indian Summer. Zapach na mnie kompletnie niewyczuwalny, czuję tylko troszkę przy rozpylaniu i w dodatku mi nie odpowiada ( nietrafiony prezent), ale wychodzę dziś w nim, zobaczymy co się będzie działo;) Odpowiedz Link
bombella Sorbet i admini 12.01.05, 08:48 Dziwi mnie, ze nikt nie reaguje na agresje i chamstwo co poniektorych forumowiczow na tym watku. Jak tak dalej pojdzie to zamiast sympatycznej atmosfery i na tym forum jak i na innych beda naparzanki, bluzgi, przepychanki i obrazanie sie wzajemne. A tego chyba nie chcecie. Odpowiedz Link
sorbet Do Bombelli 12.01.05, 12:43 Bombella, chodzi Ci o tę wymianę zdań powyżej? Wydaje mi się że to Ty zaczęłaś, nie? Odp. Chatki była żartem, przecież:-) Uspokójmy się trochę i zaczniemy od początku:-) Pozdr. Was obie:-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Do Bombelli 12.01.05, 13:03 sorbet napisał: > Bombella, chodzi Ci o tę wymianę zdań powyżej? > Wydaje mi się że to Ty zaczęłaś, nie? Odp. Chatki była żartem, przecież:-) > > Uspokójmy się trochę i zaczniemy od początku:-) > Pozdr. Was obie:-) > Dziekuje. Nie wiem co powiedziec, nie zdarzylo mi sie dotad tlumaczyc swoich zartow, nie wiem w czym byl obrazliwy, to mnie posadzono o nudyzm na forum i to bez cienia usmieszku :)Uzywajmy i odczytujmy emotikony... Odpowiedz Link
elve Re: Sorbet i admini 12.01.05, 13:28 zwolnij kochana. tam był taki znaczek: ;) a to oznacza zart. całkim niezły zreszta :) Odpowiedz Link
chatka_ Calypso Lancome'a 12.01.05, 13:05 Przyszly dzis w paczuszce od pewnej Foremki :) Zycie jest slodkie! Czy tak wlasnie pachnie szczescie?:) Odpowiedz Link
graza4 Hot Couture EDP 12.01.05, 13:28 i to od ładnych kilku dni, pomimo wszystkich nowych, cudownych nabytków... Odpowiedz Link
addinka kilka psików hot couture edp i............ 12.01.05, 19:26 czuję się naprawdę cudownie !!! i juz mi szkoda, że zaraz się skończą, bo dosłownie bym je piła tak mi pasują, szkoda, ze nabyłam tylko 30 ml, następna flacha będzie większa Odpowiedz Link
graza4 JPG Classique... 13.01.05, 08:58 i mam dziwne wrażenie, że nie bardzo dzisiaj pasuję do tego zapachu, ale po prostu musialam wypróbować nowy zakup :-) Odpowiedz Link