chatka_ 18.02.05, 19:32 Czekalismy na niego dlugo, walentynki dawno minely, a tylko Olesiam króciutko zdala relacje...W moim miescie perfumerie jeszczo o nim nawet nie slyszaly ;(((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Precious Heart 20.02.05, 10:01 Pewnie dystrybutor zrezygnowal z premiery, jak i w przypadku Dior Me, Dior Me Not Diora (Guerlain i Dior, wraz z Givenchy naleza do koncernu LVMH). Z tzw. walentynkowych edycji mielismy na ten sezon na razie So Givenchy- z dobrymi na ogol recenzjami, wyniki sprzedazy sa niezle, byly tez dostepne probki. Dior Me nie bedzie chyba- szkoda, bo wg mnie to ciekawy zapach, w stylu Remember Me. Jesli chodzi o Guerlaina, to zeszloroczne With Love bylo w Polsce tylko w Marionnaud i nadal tam zalega. Wiadomo, jak juz kiedys pisalem, ze na strefie w tym roku powachac bedzie mozna Love is All Guerlaina i My Givenchy- o nowym Diorze jakos cisza, ale watpie, by zrezygnowano z tego pomyslu. Do innych duty-free exclusive naleza np. Pleasures Exotic. W sklepach pojawia sie dopiero za rok. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Precious Heart 20.02.05, 10:12 Ale w strefie juz jest Precious Heart, a All is love dopiero bedzie? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Precious Heart 20.02.05, 10:46 Dokladnie tak- w strefie Precious Heart jest od 2004 roku, zostaly jeszcze koncowki zapasow. Zastapi go na caly 2005 Love is All. Flakon dziela ten sam, choc Love ma byc tym razem bardziej wyraziste. Ponadto, obydwa zapachy pojawiaja sie w firmowych butikach Guerlaina (P.H. na pewno w Polsce, Love is all bedzie za kolejny rok). Ale gdzie te butiki sa obecnie u nas, tego nie wiem- kojarze tylko ten zlikwidowany w Wawie, kolo Cartiera. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Precious Heart 20.02.05, 11:00 A wiec jednak to mogl byc Precious Heart, wydaje mi sie, ze pomylialam je z With Love - mialam okazje wywachac je na lotnisku w listopadzie, zapach mnie uwiódł, ale bylam w takim pospiechu, ze nie zapamietalam dokladnie nazwy, za to buteleczke pamietalam doskonale. Wiec jak znalazlam je na allegro, bylam pewno ze to te same co na lotnisku...With Love rowniez podoba mi sie bardzo, ale nie lezy na mnie, za suche :), za to Precius Heart - jesli to bylo Precious Heart, gdybym tylko je miala, wszystko poszlo by w odstawke :) W Wroclawiu jest salon, jakos zawsze blizej mi tam z Bialegostoku ;) Odpowiedz Link
kalooo Re: Precious Heart 20.02.05, 12:01 Faktycznie Precious Heart jest juz od jakiegoś czasu,moja koleżanka ma je już od ponad roku-kupila na lotnisku.I powiem szczerze,że z tego co pamiętam ten zapach nie powala jakoś zbytnio-no przynajmniej mnie...Jakis taki znany,nie jest brzydki czy irytujący,ale taki jakis juz znany... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Precious Heart 20.02.05, 12:41 Niestety orginalnosc perfum od jakiegos czasu nie jest dla mnie kryterium, wszystko to co wyszlo w ubieglmym roku jest jakies odtworcze, Cinema pachnie jak Balenciaga, Eternity Moment juz nawet nie nawiazuje do Eternity a do Contradiction...Wybieram wiec perfumy o tyle oryginalne, ze nie podróby i nie popularne - a wiec serie letnie, limitowane itp. :) Odpowiedz Link
kalooo Re: Precious Heart 20.02.05, 12:50 Chatka-całkowita racja!;) Coraz mniej niestety zpachów całkowicie jednostkowych,niepowtarzalnych i wyjątkowych pod każdym względem...;( Szkoda...;/ Miłej niedzieli!;) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Precious Heart 20.02.05, 13:24 Wielka szkoda i dramat, jesli nie lubi sie wracac do kiedys juz uzywanych zapachow :), i jesli ktos niewinnosc zapachowa stracil, nie ma juz przed nim nieodkrytych zapachow i jest sie zdanym tylko na nowosci :)) Na szczescie kobieta zmienna jest i nigdy niewiadomo czy nas nos jakas miloscia nagla do klasyki nie zaskoczy :) Tobie tez milej niedzieli :) Odpowiedz Link
olesiam Re: Precious Heart 20.02.05, 16:33 Witajcie, kochani-PH jest juz bardzo dlugo w Sephorze na Marszalkowskiej...jest w salonie Guerlain na Swietokrzyskiej...szukajcie:) Zanim skonczyl sie tester zdazylam kilka razy poprosic o napelnienie fioleczek (to byl czas kiedy nic mi nie pasowalo i potrzebowalam czegos lekkiego), zapach bardzo subtelny, ulotny,dyskretny,wyraznie czulam fiolki,wiosenne kwiaty.Troszke przypominal mi moje Vicolo Fiori Etro. Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Precious Heart 20.02.05, 21:01 Ojej, a moge prosic o liscik z kawaleczkiem tego zapchu? Odpowiedz Link
salma88 Re: Precious Heart 20.02.05, 22:19 Wachalam niedawno to cudo w sklepie Guerlaina u mnie - w Krakowie. Jest tego mnostwo na poleczce - widac nie ciesyz sie uznaniem. Dla mnie to mocniejsza wersja Envy z dodatkiem jakiejs drazniacej nuty. Na poczatku pachnie niezle, ale nie lubie powielac zapachow. Flakonik mi sie bardzo podoba. Odpowiedz Link
kalooo Re: Precious Heart 21.02.05, 07:57 Chatka-ja Ci mogę wysłać.;) Tylko niech podejdę do koleżanki szanownej i spsikam co trzeba..;D Odpowiedz Link
chatka_ Re: Precious Heart 21.02.05, 08:42 Pękam z ciekawosci! :)Wyślę maila z adresem wieczorkiem, oki?:) Odpowiedz Link
kalooo Re: Precious Heart 21.02.05, 08:56 Oczywiście-może byc na gazetę.;) Miłego dnia!;) Odpowiedz Link
olesiam Re: Precious Heart 21.02.05, 21:30 o jej, sorry, ale przez modem i grype mam opozniony refleks, ale widze ze Kaloo sie zajela sprawą:) pzdr o. Odpowiedz Link
benita5 Re: Precious Heart 21.02.05, 21:44 olesiam napisała: > o jej, sorry, ale przez modem i grype mam opozniony refleks ooo widzę, że i Ciebie dopadlo...łaczę się w bólu :))) Dori zaleca citrosept, jakby co...:)) Przepaskudne, ale hmm, mam się lepiej.Czego i Tobie życzę:)) Odpowiedz Link
olesiam Re: Precious Heart 21.02.05, 22:01 Dopadło, i nie moze odpasc od całej rodziny, wczoraj noc w szpitalu z synkiem,a dzisiaj sie dowiedzialam, ze gratis mam zapalenie pluc:)Ale grunt, ze nos juz prawie drożny :) Odpowiedz Link
benita5 Re: Precious Heart 21.02.05, 22:51 Olesiu hmm taki pakiet nieciekawy dostalas, i ten gratis tez kompletnie niedorzeczny.Pisze @,bo nas Sorbet precyzyjnie potraktuje:)) Odpowiedz Link